8 scenarier når hvite løgner kan være dine frelsere i kjærlighet

Du bør være ærlig med partneren din. Men hvite løgner kan være nødvendige i forholdet ditt. Her er noen eksempler der de trengs!

I løpet av et forhold er det sikkert å være tider når løgn er uunngåelig for å forhindre en type episk problem eller en annen. Ligger kan være ubehagelig, men det kan også være mildere enn sannheten til tider. Det kan virkelig være nødvendig å redde forholdet ditt fra å gå ned en negativ spiral.

Hvite løgn er forskjellige enn rettferdige løgner. Hvite løgn er små, harmløse løgner, som folk forteller for å unngå å skape problemer som ikke behøver å skje. Rett fremover ligger lette bevisste svik som forårsaker skade. [Les: Hvordan slutte å lyve for deg selv og din partner]

Så det er viktig å vite forskjellen, og for å sikre at du bare bruker hvite løgner når du prøver å forhindre problemer i forholdet ditt. Denne funksjonen vil gi noen scenarier hvor hvite løgner virkelig kan være dine frelser i kjærlighet.

Når kan en hvit løg faktisk spare forholdet ditt?

Her er noen scenarier hvor det er bedre å fortelle en hvit løgn enn å være brutalt ærlig med partneren din.

# 1 Når du ikke liker din partners antrekk. Det kommer til tider når du skal gå et sted med partneren din, og han eller hun bestemmer seg for å ha på seg noe som du synes er upassende, eller bare ren.

Men i disse situasjonene, og forteller dem at du tror at de ser ut som skit, er det ikke til å hjelpe noe. Årsaken er at hvis du er i ferd med å forlate, så er det sannsynligvis ikke tid for partneren din til å endre seg.

Så, hvis du forteller ham eller henne at du tror han eller hun ser dårlig ut, så vil han eller hun mest sannsynlig være bekymret for hvordan han eller hun ser hele natten ut. Så, en hvit løgn i form av en "du ser bra ut, kjære, kan virkelig være nødvendig her.

# 2 Når du ikke liker vennen din venn. Det er en god sjanse for at vennenes venner har kjent ham eller henne mye lenger enn du har, og vil være mye rundt ham eller henne. Så, hvis du ikke liker dem, og du forteller partneren din om dette, kan det forstyrre ham eller henne, og muligens få din partner til å føle at han eller hun ikke er kompatibel med deg.

Så i stedet for å si: "Jeg hater vennene dine, du kan fortelle en liten hvit løgn og si:" Jeg trodde de var ok, eller noe sånt. På den måten kan du bøye sannheten uten å skade partnerens følelser eller skape unødvendige problemer.

# 3 Når du ikke liker din partners familie. Ikke liker partneren din familie kan være enda større bekymring enn ikke liker vennene sine. Partneren din kan være veldig opprørt hvis du ikke kommer med eller liker familien deres. Så i denne situasjonen kan du virkelig være bedre å fortelle en hvit løgn, hvis du vil beholde forholdet. [Les: Møt foreldrene for første gang]

# 4 Når du ikke liker noen av partnerens interesser. Av og til kan partneren din ha noen hobbyer eller interesser som du synes er helt kjedelig. For eksempel, kanskje din partner er besatt med bowling. Han kan være ekstremt lidenskapelig om det, og vil at du skal bli med, og dele hobbyen med ham.

Hvis du forteller ham at du hater bowling, kan det forstyrre ham, eller han kan ikke ta det godt. Men hvis du bare sier: "Jeg vil prøve det, det kan være bra, dette kan være en pokker mye bedre.

Men hvis han ønsker å gå bowling hele tiden, og du bare ikke kan ta det lenger, kan du ikke være forenlig nok for forholdet til å vare lenge. [Les: 13 mest irriterende kjæreste egenskaper]

# 5 Når du tror noen av partnerens vaner er latterlige. Som du fortsetter å dele noen, kan du begynne å bli oppmerksom på noen av sine rare vaner. For eksempel kan du legge merke til at partneren din gjør en virkelig plagsom støy mens de strekker seg, eller han eller hun mistenker at du snyder selv om du definitivt ikke er og viser ingen tegn på det.

Jo bedre du blir kjent med noen, desto mer forstår du hvordan de fungerer. Og i stedet for å bare fortelle partneren din alt det som irriterer deg om dem, må du kanskje late som om noen av disse tingene ikke plager deg. Årsaken er at du ikke vil at din partner skal føle seg for dømt. Dette kan skape uønsket spenning. [Les: 10 irriterende kjæreste vaner gutter hater]

# 6 Når du ikke liker måltidet som din partner kokker for deg. Hvis partneren din går ut av sin måte å lage mat til deg, og de legger mye innsats i det, bør du sannsynligvis fortelle dem at du liker det, selv om du hater det.

I denne situasjonen har partneren din lagt tid og hardt arbeid i å prøve å gjøre noe for deg. Så, du kan bare fortelle dem at du virkelig likte det, men så kanskje foreslå noe annet for neste gang.

# 7 Når du ikke er en fan av partnerens nye frisyre. Akkurat som med antrekk, noen ganger kan partneren din overraske deg med et hårklipp som definitivt ikke er din favoritt. Men hvis du bare sier: "Jeg hater hårklippet ditt, vær så snill å gå tilbake til frisøren og prøv igjen, dette kan gjøre din partner virkelig opprørt og usikker.

Og når han eller hun føler seg opprørt og usikker, kan det bety at mye drama er på vei.Så det kan være bedre å bare si: "Ja, bra haircut." Eller noe annet som uttrykker grunnleggende godkjenning uten mye entusiasme. Da, når de får en hårklipp du elsker, kan du helle på komplimenter. Partneren din vil definitivt få meldingen. [Les: 25 komplimenter din fyr vil aldri glemme]

# 8 Når partneren din er i ferd med å gå ned i vekt. Denne situasjonen kan være spesielt vanskelig. Årsaken er at hvis du i hovedsak forteller partneren din om at de blir fedre, kan kjæresten din bare freak out. Vekt kan være et ekstremt følsomt problem, spesielt hvis personen allerede er usikker på det.

Så, i denne situasjonen, kan du bare ikke kommentere det, eller svare med en "nei" hvis partneren din spør deg om han eller hun blir tyngre. Men hvis det blir så ille, må du kanskje finne noen måte å snakke om det. Men forvent mye drama.

Å ligge til din partner kan ikke være noe du vil gjøre, men noen ganger kan det virkelig være den beste måten å unngå drama og holde harmonien i forholdet ditt. Sparing din partner litt usikkerhet er en god investering for forholdet ditt.

Når du prøver å bestemme om du vil bruke en hvit løgn, kan det være nyttig å spørre deg selv: "Hva vil jeg foretrekke hvis situasjonen ble reversert?" Hvis svaret på dette spørsmålet er at du foretrekker det sannhet, så vil du kanskje gå med sannheten. Hvis svaret er en løgn, vil du kanskje gå med en løgn.

Med nok trening og nok tid med partneren din, lærer du å skille mellom tilfeller der det er bedre for deg å fortelle en hvit løgn eller en ærlig, men muligens ubeleilig, sannhet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar