10 grunner til å si "Jeg elsker deg" suger for kort

Finner du deg selv og sier "Jeg elsker deg" for tidlig hele tiden? Lær hvorfor du venter på å si "Jeg elsker deg" bare en stund lengre kan elske så mye bedre.

Når du blir forelsket i noen, er det vanskelig å holde deg tilbake fra å ta sjansen.

Hvis du er smittet av noen du er dating, er sjansene, du vil være veldig begeistret for å si "Jeg elsker deg" og tar neste skritt.

Men hvor snart er det for tidlig?

Når er det riktig tidspunkt å si "Jeg elsker deg"?

Og hvorfor er det bedre å vente en stund i stedet for å blurting det rett ut når du har lyst til det?

[Les: Når skal du si "Jeg elsker deg" for første gang?]

Sier du at jeg elsker deg for tidlig?

Kjærlighet tar alltid tid.

Du kan være sint infatuated av noen du har møtt på en date en gang, eller du tror kanskje du er forelsket etter ditt første kyss.

Men det er egentlig ikke kjærlighet i det hele tatt.

Det er bare den første fasen i flere stadier av det greske tingen som kalles kjærlighet.

[Les: De 9 forholdsstadiene som alle par går gjennom]

Og det som gjør at de blir forelsket i hverandre så magisk er spenningen og forvirringen, usikkerhetene og de stjålne øyeblikkene av lidenskap som bygger som to mennesker, begynner å vie hverandre.

Men hvis du sier "Jeg elsker deg" før du og din nye date kan føle spenningen om å faktisk falle for hverandre, kan du ødelegge det lykkelige øyeblikket og gjøre det til noe langt mer alvorlig før dere begge har hatt tiden å vurdere det potensielle forholdet.

Er det feil å si "Jeg elsker deg" for tidlig?

Vel, sannhet bli fortalt, det er aldri galt å si "Jeg elsker deg" for tidlig. Tross alt, hvis du føler det, føler du det. Hva er meningen med å gjemme følelsene dine for noen?

Til tider kan avslørende kjærlighet til noen være det beste du kan gjøre, spesielt hvis de elsker deg allerede tilbake. Men hva skjer hvis du daterer noen som fortsatt vurderer deg som et langsiktig partnerpotensial?

Hvis du haster det ved å bekjenne din kjærlighet til noen som fortsatt ikke er klar til å elske deg, kan du ende opp med å miste forholdet, selv om dere begge var perfekte for hverandre. Så hvis du kan vente på det, er det alltid bedre å vente en stund enn å rushing inn i noe og ødelegge det uten å gi forholdet en god sjanse. [Les: 10 forskjellige måter å si 'Jeg elsker deg' uten å si et ord]

10 grunner til at jeg sier "Jeg elsker deg" suger for tidlig

Hvis du virkelig elsker noen, eller venter på å si "Jeg elsker deg" for første gang, hold disse 10 grunnene i bakhodet og test ditt eget potensielle forhold.

Og hvis du føler at du står en god sjanse og ikke rushing inn i kjærlighet, selv etter å ha lest disse tipsene, så gå rett fram og si de tre magiske ordene til den du elsker!

# 1 Gissespillet er over. Spenningen i å spille hardt for å få med hverandre er det som gjør at du blir forelsket så mye moro. Begge dere liker hverandre mye, kan ikke slutte å berøre hverandre og føles så godt inne hver gang dere møtes. Du er ikke i et forhold enda, men dere begge faller hardt for hverandre allerede.

Hvis du sier "Jeg elsker deg" for tidlig, vil spenningen til å lure på hva som er på hverandres tanker ende opp over natten. Det er ikke en dårlig ting, men en lengre courting gir nesten alltid en bedre sjanse for et lengre forhold fordi begge ventet før de tok steget. [Les: Nytt forholdsråd for å få en perfekt start i kjærlighet]

# 2 Er du en obsessiv elsker? Noen mennesker er obsessive elskere. De hopper inn i et nytt forhold til noen så snart et forhold avsluttes fordi de ikke kan være alene. De elsker å være forelsket, og trenger kjærlighet til å føle seg fullstendig. Disse slags elskere ender med å si "Jeg elsker deg" selv uten å innse om de virkelig er forelsket i deres dato.

Og når du møter din dato ofte over tid, i stedet for å prøve å bygge kjærligheten, kan du tilbringe mange av dine datoer, prøver å overbevise deg selv om at du faktisk har møtt den!

# 3 Når det ikke er noen gjengjeld. Hvis du sier 'Jeg elsker deg' og datoen din svarer ikke med samme setning, gjør det hele forholdet bakover. Det vil etterlate en av dere forvirret og den andre er sint.

Og det bygger usikkerhet og fyller luften med mye plagsomhet. Med mindre du er helt slått av denne personen, daterer du og bryr deg ikke om de elsker deg igjen eller ikke, unngå å si det for fort. [Les: 10 perfekte måter å spørre en jente på å bli kjæresten din]

# 4 En stor misforståelse. Hvis du sier noe så alvorlig som "Jeg elsker deg" veldig tidlig i forholdet, kan datoen din tro at du ikke er virkelig forelsket i dem, men sier bare det for å tilfredsstille dem. Det er virkelig det verste, fordi de tre magiske ordene dine nettopp har mistet all mening til din dato.

# 5 Hvor bra kjenner du hverandre? Folk blir forferdet av hverandre ved første blikk. De blir ikke forelsket! Hvis du virkelig trenger å elske noen, må du elske dem for hvem de er.Så hva vet du om datoen din? Vet du om deres exes, hvor mange relasjoner de har vært i, om deres liker og misliker og hva slags person de er? Sørg alltid for at du virkelig liker den virkelige personen du er dating for deres personlighet, før du bekjenner kjærligheten til dem. [Les: 50 forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din]

# 6 Er du usikker? Spør deg selv dette spørsmålet med vennlig hilsen, sier du "Jeg elsker deg" til denne spesielle personen bare for å dekke dine usikkerheter? Noen smittede elskere sier disse ordene bare for å slå noen konkurranse ut av veien, eller vri den som de er dating, slik at de kan føle seg tryggere om forholdet eller skyte bort noen andre som truer forholdet. Hvis du må bekjenne din kjærlighet, gjør det av de riktige grunnene.

# 7 Stående forelsket. Hvis en av dere sier "Jeg elsker deg" for tidlig, og den andre personen aksepterer og reagerer med samme linje uten å tenke, kan en av dere begge føle seg fast i forholdet fordi det hele skjedde så fort.

Hvis du sier det for fort, kan kjæresten din til og med bli sint på deg hvis de hoppet inn for fort og gjengjeld ved å si at de elsket deg også. Og i stedet for å fokusere på kjærlighet, må din nye partner kanskje tilbringe hele tiden, og lurer på om de virkelig trenger å være i et seriøst forhold til deg. Vil du ha det? [Les: 30 super sexy måter å holde en fyr interessert]

# 8 Trykk fungerer ikke alltid. Når du sier det, er hemmeligheten ute i åpen for deg og din dato for å se. Og du kan ikke ta dine ord tilbake igjen. Hva om datoen din bare vil ha et uformelt forhold til deg og ikke vil ha noe alvorlig ennå? De kan virkelig elske deg, men de kan fortsatt være usikre på å gjøre noe med det.

Og husk, det går ikke tilbake når du sier det. Hvis datoen er usikker på fremtiden for romantikken, sier "Jeg elsker deg" vil tvinge dem til å tenke på det. Og det ekstra presset på å avgjøre omgående, kan bare tvinge datoen til å slå deg ned eller gå bort hvis de ikke er klare til å bli holdt nede i en seriøs romantikk.

# 9 Bevis din kjærlighet. Hvis du virkelig vil si "Jeg elsker deg" og høre den tilbake fra datoen din, så lær å spille den trygt. I stedet for å si "Jeg elsker deg", bevise din kjærlighet gjennom handlinger. Ikke si hvor mye du elsker din date, men vis den gjennom dine romantiske bevegelser. Hvis din date elsker deg, vil de gjenspeile seg med lykke. Men hvis de ikke ser etter noe seriøst, vil de virke ubehagelige med din kjærlighet. [Les: Hvordan bevise at du elsker noen på den riktige måten]

# 10 Se deres svar på din kjærlighet. Du vet om datoen din elsker deg igjen hvis de går ut av deres måte å gjøre noe for deg også. Etter at du har smurt din dato med kjærlighet og romantikk, vent og se deres svar. Hvis din date virkelig elsker deg, ville de begynne å hengi seg til små romantiske bevegelser som å kjøpe deg gaver eller gå ut av deres måte å gjøre noe bra for deg. [Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

Hvis det skjer, ja, din dato elsker deg. På den annen side, hvis din dato ikke svarer i naturen, kanskje de bare trenger mer tid til å bli gal forelsket i deg.

Når er den beste tiden å si jeg elsker deg?

Uttrykk din kjærlighet når du tror du er virkelig forelsket. Men samtidig må du være sikker på at datoen din er klar til å høre den. En god tommelfingerregel her, dere begge burde ha tilbrakt minst en måned seriøst hverandre hverandre og må ha møtt hverandre på minst fem ekte romantiske datoer. [Les: 7 skitne og frie teksting spill for nye par]

For noen kan dette virke som alt for fort. Og til mange andre, kan det virke som mye venter. Men en måned i dating hverandre er den perfekte tiden til å uttrykke din kjærlighet til denne spesielle personen. Infatuasjonen ville ha toppet og ført til noe mye vakrere, og store sjanser er, det kan bare være kjærlighet! [Les: Søte og romantiske måter å fortelle noen at du elsker dem]

Venter spillet

Hvis du venter for lenge, kan din nye dato bli kjedelig eller lurer på om forholdet går overalt. Hvis du sier det for tidlig, kan du ødelegge forholdet ditt på grunn av alt tilsatt trykk og forvirring.

[Les: Hvordan bli forelsket som om du er i en eventyr]

Hvis du vil at opplevelsen skal virke som en eventyrlig romantikk, ta deg tid mens du sier "Jeg elsker deg" og les tegnene. Hold øye med det spirende forholdet og ta sjansen når du føler at kjærlighet er rundt i luften.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar