Barns spareplaner: alt du trenger å vite

Innhold

Annonsefunksjon

Har du tenkt på ditt barns fremtid når de forlater hjemmet? Med dagens universitetsutgifter, huspriser som overstiger inflasjonen og den kraftige økningen i gjennomsnittlige leiepriser, er den beste måten å forberede seg på barnets fremtid, å begynne å planlegge nå.

Når du vurderer de stigende kostnadene forbundet med barnet ditt vokser opp, er det ingen tvil om det er fornuftig å vurdere å spare for å gi dem et forsprang med deres fremtid.

Spar så lite som £ 10 per måned

Mor og Baby har samarbeidet med Shepherds Friendly for å gi deg en rekke skatteeffektive spareplaner for barn som kan åpnes av foreldre eller familie fra så lite som £ 10 per måned, for å hjelpe deg med å redde for et barn du elsker. Som en "takk", når du har åpnet en plan online med Shepherds Friendly, har du rett til a Love2Shop kupongkode på opptil £ 30! Denne koden kan brukes online hos et stort utvalg av forhandlere, inkludert Amazon, Marks & Spencer, Debenhams, John Lewis, iTunes, Topshop og mer.

Hvorfor skal jeg redde for barnet mitt?

Barnsparing planer kan bidra til å fremme langsiktige, sunne sparing vaner hos barn. Som barn begynner å forstå at penger blir spart regelmessig for dem, er det håpet at de vil bli mer nysgjerrige og villige til å lære om fordelene ved å spare penger selv. Alternativt lagrer foreldre noen ganger sine barn som en overraskelse for deres 18 årsdag.

Barns spareplaner er en fin måte å sikre at barnets penger forblir uberørt til deres 18. bursdag, eller enda lenger med noen planer, og for å sikre at de er de eneste som mottar pengene på slutten av planen.

Det er også så lett å begynne å spare med en Shepherds Friendly barns spareplan. Alt du trenger å gjøre er:

  • Velg en spareplan som passer deg og dine behov
  • Åpne den på nettet
  • Spar månedlig, årlig eller når det passer deg
  • Shepherds Friendly vil sikte på å betale en bonus hvert år, hvis verdi vil være basert på fondets ytelse som barnets penger er investert i
  • Når planen avsluttes, vil barnet motta et skattefritt klumpsum

Hva Shepherds Friendly kan tilby

Shepherds Friendly kan tilby et utvalg av spareprodukter til barna dine, inkludert:

  • Junior ISA
  • Young Saver Plan
  • Universitets spareplan

Alle sine barns spareplaner er skatteeffektive. Skatteeffektive spareplaner er fri for både inntekts- og kapitalgevinstskatt, noe som betyr at enda flere av pengene du sparer for barnet ditt er i spareplanen. De er en langsiktig investering, noe som betyr at det er et større potensial for investeringsvekst.

Hvorfor hyrder vennlige?

Shepherds Friendly tar stolthet i sin rike arv, gjensidig status og forpliktelse til å sette sine medlemmer i hjertet av alt de gjør.

De er en gjensidig organisasjon, noe som betyr at de ikke har noen aksjonærer, og i stedet deres medlemmer eller deres kunder eier virksomheten. Eventuelt fortjeneste de gjør er reinvestert tilbake til samfunnet, for å hjelpe dem å legge til bonuser til medlemmene sine spareplaner og å opprettholde høy kvalitet på tjenester og produkter som de tilbyr.

Som de drives av deres medlemmer, for deres medlemmer, kan du oppleve at de gir konkurransedyktige årlige bonuser på sine spareplaner, og gjensidige samfunn har også en tendens til å rapportere et høyere nivå av kundetilfredshet enn andre bankorganisasjoner.

Klikk her for å finne ut mer og søke online

Mother & Baby er en handelsstil av Bauer Consumer Media Ltd. Bauer Consumer Media Ltd er en innledende representant for Shepherds Friendly Society Limited.

Shepherds Friendly er et handelsnavn for The Shepherds Friendly Society Limited som er et innlemmet Friendly Society under 1992 Friendly Societies Act No. 240F. Autorisert av Prudential Regulatory Authority og regulert av Financial Conduct Authority og Prudential Regulatory Authority. Alle henvisninger til beskatning er til britisk beskatning og er basert på Shepherds Friendly Societys forståelse av gjeldende lovgivning og H M Revenue and Customs praksis som kan endres i fremtiden. For våre med fortjeneste planer investeringen vekst er ved hjelp av bonuser, hvorav ikke kan garanteres gjennom kontraktens løpetid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar