Saucony Ride ISO Running Shoe Review

Saucony Ride ISO Running Shoe Review - øVELSER 2023
Saucony Ride ISO Running Shoe Review - øVELSER 2023
Anonim

Enten du er en obsessiv løper med en rekke sko som passer for enhver anledning eller en uformell fortau-pounder som ønsker å dekke alle baser med ett par sko, fortjener Saucony Ride ISO din vurdering. Det er fordi det er en ypperlig polstret trener som føles bra på foten fra første stopp til siste, uansett hvor lang eller rask kjøringen er.

Da jeg først gikk på Ride ISO ble jeg overrasket over hvor plysj det føles. Den ekstra polstring rundt øvre og tunge og den betydelige polstringen gir den følelsen av en sko som Saucony Triumph ISO eller Brooks Glycerin, begge modeller som er designet for å være så behagelige som mulig, med mindre bekymring for fart eller vekt. Ride ISO, derimot, gir tilsvarende komfort i en ganske lett ramme (275 g menns størrelse 9) som er bygget for å håndtere raskere ting nesten like godt som dine lange løp.

Komforten er delvis på grunn av den nyutviklede øvre, som er den største forandringen til forgjengeren, Ride 10. Ride ISO er oppkalt etter ISOFIT-lacing-systemet, som har separate eyelets for å hjelpe den øvre muggen til formen på foten din. Hvis du har funnet ut at andre løpesko føles stramt rundt toppen av midtfoten, vil dette ISOFIT-systemet være en glede å bruke, men hvis du har smale føtter, må du sveve snørene ganske fast for å låse foten på plass. Når du er ferdig med å snøre med snørebåndene, passer den øvre til tøft uten å være undertrykkende, og tåboksen er også sjenerøst størrelse.

Se relaterte The Best New Road Running Shoes for 2018

Som du ville håpe gitt navnet på skoen, er turen hvor Ride ISO virkelig utmerker seg. Det er så glatt som silke, som er akkurat det du vil ha fra en daglig trener. Jeg hadde på Ride ISO for en rekke løp og ble hyggelig overrasket over hvor godt det håndteres raskere trening spesielt. Det ser langt tykkere ut enn det føles når det kjører, med en sømløs hæl-til-tå-overgang og bare den riktige mengden fasthet. Det føles ikke så følsomt som en skarp racingsko som Adidas Adios eller Saucony Type A, men Ride er ikke slash. Det ligner Nike Pegasus-linjen ved at det er et solid valg for alle trening og racingbehov hvis du bare vil investere i ett par.

På lengre, jevnere kjører, skinner Ride ISO. Den glatte turen, komfortabel øvre og lette pute blir alle mer fordelaktig, jo flere kilometer du rakker opp. Selv om du foretrekker en slankere sko til løp og spor, vil Ride ISO gjøre en stor jobb med å dekke resten av løpene dine. Jeg vil også si at for mange mennesker vil det være et flott valg for halvmaraton eller maratonløp takket være den smarte balansen mellom pute og vekt; Hvis du er en tyngre løper eller bare finner lette racere som mangler støtte, vil Ride ISO passe for 5K og 10K.

Saucony har også oppgradert sine stilkoteletter til sent, og mens du fortsatt kan få en menns lyse blå med oransje aksenterfarve som puster ut brystet og stolt kunngjør "Jeg er en løpesko" (kvinner, ditt lilla og turkise alternativ gjør det samme ), Ride ISO kommer også i Sauconyys White Noise colourway. Det er en stilbehandling som spenner over Sauconyons sortiment og kombinerer en flecked hvit øvre med en blokkfarget mellomsåle. De ville jobbe med et uformelt antrekk, bare prøv å ikke få dem for skitne når de bruker dem for deres tiltenkte formål.

Nike Pegasus-linjen har lenge vært gull-standard all-rounder, lett nok til å løpe fort og løpe inn, men er polstret nok til å håndtere stor kjørelengde. Ride ISO er en utfordrer for den krone, som gir mer komfort enn Pegasus uten å miste noe når det gjelder hastighet. Hvis du er en par-løper, kan dette vel være paret.

£ 120, kjøp på saucony.com

Populært emne