Er du en Sapiophile? 13 egenskaper som gjør noen til en elsker av hvit

Slått på av deres intelligens? Hvis du er slått på en date med nese i Shakespeare eller Galileo, er du en sapiophile.

Vil du foretrekke en date med Elon Musk over Ryan Gosling? Finner du hennes evne til å dekonstruere Sartres arbeid sexier enn den mest avslørende kjole i garderoben hennes? Eller er du mer sannsynlig å finne din fremtidige ektefelle i en bokkonvensjon enn i baren? Hvis dette er smaken av romantikken din, så er du mest sannsynlig en sapiophile.

Hva gjør en en sapiophile?

Sapiophiles eller mer ofte, sapiosexuals, er mennesker som finner intelligens sexy og attraktivt over alt annet. Åh, de liker fysisk skjønnhet også. Imidlertid legger de mer vekt på hjernekvaliteten ved å velge en romantisk partner.

Mens tiltrekning til intelligens har vært her lenge, har termen sapiosexualitet og sapiophilia sett en bout av popularitet i online dating profiler. Men vet folk virkelig hva det betyr? Hva virkelig gjør for en sertifisert sapiophile?

# 1 Du er mest sannsynlig en intelligent person selv. Kjemaklassen lærte oss uttrykket "som oppløses som" for stoffer. På samme måte har sapiophiler en tendens til å tiltrekke seg sin egen type. Sinnene til intelligente mennesker jobber på et mye mer komplisert nivå enn den gjennomsnittlige personen.

Derfor er deres preferanser og sosialiseringsmetoder litt komplisert for alle under deres intelligensnivå. Enkelt sagt: mindre smarte mennesker bor dem. Det er derfor de krever selskapet av noen med et tilsvarende intellektuelt nivå. [Les: Hvordan bli en intellektuell: Fake it 'til du gjør det]

# 2 Du ønsker intelligent samtale som hvordan en gjennomsnittlig person krever sex. Ikke at sapiofiler ikke vil ha sex. Det er bare at intellektuelle og dype samtaler opphisser dem på samme måte som sex gjør. Sapiofiler sannsynligvis bruker datoer med lange diskusjoner om vitenskap, politikk, kunst eller litteratur.

Skvaller og showbiz-skikkelser har ingen plass i ettermiddagsspørsmål, og forspill er trolig en debatt om et aktuelt politisk problem.

# 3 Du vil ha noen som holder seg i en samtale. Være det din familiemedlemmer, den overbærende vennen eller den andre vennen med utrolige politiske synspunkter, vil sapiophilen ha noen som snakker med ulike typer mennesker med forskjellige synspunkter og fremdeles klarer å formidle sine egne synspunkter uten frykt eller fordommer. [Les: 12 meningsfulle emner som antenner en intellektuell samtale]

# 4 Du ser etter en smart sans for humor. Mens det er sant at en sans for humor kan være til din fordel når du finner en romantisk partner, vil sapiofiler foretrekke en dypere sans for humor. Denne humoren innebærer vittige bemerkninger, ordspill og klare repartees. Det ville være vanskelig å få en sapiophile til å le hvis du bare holder deg med juvenile dick vitser. [Les: Tør humor - 20 tegn du har mestret det tørre morsomme benet]

# 5 Blatant uvitenhet slår deg lett av. Det blir tider når en biffig, overconfident fyr eller en overfladisk, luftig jente kommer deg og flirter med deg. Og uansett hvor fysisk attraktivt og trendy de får, har du alltid den primordiale impulsen til å løpe for åsene i stedet for å tilbringe tid med dem.

# 6 Feil grammatikk gni deg på en dårlig måte. En gang imellom får du en melding som inviterer deg til en dato av noe slag. Sapiophiles har straks sitt "grammatikkfilter" på å skjerme de menneskene som er edle nok til å utfordre grensen på 140 tegn.

De klarer fremdeles å ordne ordene som er skrevet med Oxford-kommaet fra den korte, uforståelige slangen at personen også kan snakke i gammel sumerisk.

# 7 Du er mer interessert i hva som er i bokhylle enn i garderoben. Sapiophiles elsker seg selv en bred leser. Men det slutter ikke der. Den gjennomsnittlige sapiophilen har et granskende øye for titlene du leser.

Er du for de billigere-kalkulerte vampyrlitteraturene, eller for noen hardcore non-fiction som universitetsprofessorer ikke engang ville bryte med? På grunn av en sapiophile er bøker gode emner for en dyp samtale. [Les: Hvorfor er indre skjønnhet viktigere enn ytre skjønnhet?]

# 8 Du er kjent med "Thinking Man / Woman's Crumpet." For deg er utførelsen av perfeksjon en person så smart som de er vakre og talentfulle. Den "tenkende mann / kvinnens crumpet" er en slik person, og du vil bli kjent med navnene som er oppført under denne kategorien: Brian Cox, Benedict Cumberbatch, Colin Firth og Bill Nighy for damene. Nigella Lawson, Gillian Anderson og Carol Vorderman for gutta.

# 9 Du foretrekker folk med smak. Sapiofiler foretrekker folk som utviklet sin egen smak av mote, musikk og ideer, i stedet for å følge trender.

De er klar over at som Jedi mind-trick, har trender bare påvirket de svake sinnene. Sapiophiles vet at dyrking av en personlig smak krever å oppleve ulike aspekter av kulturens førstehånd, suppleres med nysgjerrighet.

# 10 Du er tiltrukket av folk av substans snarere enn folk som vil ha popularitet. Sapiophiles ville ikke bryr seg mye om de som og tilhenger folk sulter for sosiale medier. De vil ha folk som snakker om ting som betyr noe.

Faktisk velger de noen med upopulære, men realistiske visninger heller enn noen som sier ja bare for å få publikum til å like dem. [Les: Hva er tvilling sjeler? 16 tegn for å vite om du fant din]

# 11 Dine datoer vil være intellektuelt engasjerende. Din ideelle dato vil være et sted i denne listen: uavhengige filmfestivaler, kunstgallerier, talte orddiktarrangementer, museer, gamle bokbiblioteker, planetarier og til og med historiske steder. Jo, du kan gå for en kaffe eller til en pub så lenge det er stedet hvor Hemingway skrev "Farvel til våpen."

# 12 Gaver du gir og foretrekker å få er veldig nerdy. Glem gadgets, klær og cutesy pyntegjenstander. Ingenting gir deg mer enn å få en sjelden første utgave av en bok du søkte etter hele livet ditt. Kanskje samme penn brukt av Neil Gaiman, eller et anheng smidd av meteoritt. [Les: Sapiosexualtyper og deres klart definerte fantasier]

# 13 Du verdsetter også følelsesmessig intelligens så vel som rå intelligens. Å vite fakta er en ting, men å ha følelsesmessig tilbakeholdenhet og evnen til å introspektere sine følelser vil være kirsebær på toppen av objektet av ditt ønske. Sapiophiles ser etter emosjonell intelligens i en potensiell partner. Eller evnen til å skille følelser og følelser riktig.

[Les: Tiltrukket intelligens? 10 ledetråder du kan være sapiosexual]

Sapiofiler er de som ser utover de typiske aspektene som vanlige folk pleier å se etter i en partner. Visst, skjønnhet er bra, som er en feit bankkonto, men for dem, intelligens, sunn fornuft og den innfødte nysgjerrigheten i en person gjør dem en øyeblikkelig keeper.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar