Sam Bailey: "Jeg var så redd da Miley ble født tidlig"

Innhold

X-Factor stjerne Sam Bailey er nå på turné, men mamma på tre deler med oss ​​hvorfor datteren hennes er den som tar senteret

Etter å ha vunnet The X Factor i 2013, har Sam Bailey, 37, hatt et fantastisk år. Hennes debut enkeltskyskraper var julenummeret i 2013, mens hennes album The Power of Love var den raskeste selgeren av 2014 ved utgivelsen i mars. På toppen av alt, er hun nå en mamma på tre. Baby datter Miley ble født i september 2014, ble med i Brooke, ni og Tommy, fem.

Til tross for hennes plutselige opphøyelse til toppen, er Sam føtter fast på bakken. Hun raser om Primark, går i detalj om hennes arbeid og holder seg ikke tilbake på aviskolonnen Katie Hopkins. Det er klart at Sam har den store stemmen, men hun er ingen diva - og dessuten, som hun forteller oss, er det Miley som styrer rosten for øyeblikket ...

Hvordan kommer Miley på? Hun er en drøm. Jeg har ikke hørt sitt gråte lenger enn 10 sekunder. Det eneste jeg har slitt med er amming. Det viste seg at hun hadde en tunge slips (en tilstand som kan gjøre det vanskelig for en baby å låse seg på brystet), men hun har det bra på flasker.

"Alt går ut av vinduet når du har tre barn"

Er du i en rutine? Hun sover gjennom fra kl. 11.45 til 7.00, men jeg har aldri vært altfor streng om rutine fordi livet mitt er for opptatt. Alt går ut av vinduet når du har tre barn. Så lenge Miley er badet annenhver dag, og hun er lei når hun vil være, så er det bra med det. Hun er definitivt sjefen i minuttet.

Er morskapet annerledes denne gangen? Du pleier å være mer avslappet. Jeg plukket Tommy hele tiden og var alltid bekymringsfull "hva gråter han for?" Men med Miley vet jeg at hun er i orden. Jeg har mer kunnskap nå - som å innse at det ikke trenger å være superstilt hele tiden, og det som stikker Hoover på, vil faktisk berolige henne!

Hvordan er Brooke og Tommy med henne?Tommy dotes på henne og Brooke vil alltid holde henne. Fra ordet, har jeg fortalt dem at alt kretser rundt når Miley trenger fôring, så vi noen ganger trenger hjelp med flasken og bleier.

Miley ble født tidlig - hva skjedde? Jeg hadde en blødning på 29 uker. Livmorhalsen min er kort, noe som øker risikoen for tidlig inntreden. Så, doktoren gjorde en test og sa at det var en 70% sjanse for at jeg hadde min baby i de neste ukene. Da fikk jeg en urininfeksjon på 32 uker, som startet kontraktene mine. Brooke ble født i 32 uker, så jeg tenkte, jeg vil ikke gå gjennom dette igjen - det var så skummelt da Brooke ble levert tidlig. Jeg visste at Miley ville være veldig liten, og jeg var veldig bekymret for at hun ville være dårlig.

Ble du på sykehus? Jeg tilbrakte seks dager på sykehus. Legene stoppet arbeidet mitt og fortalte meg ikke å gjøre noe da jeg kom hjem, bare skolen løp. De holdt meg under observasjon og ga meg antibiotika for infeksjonen. Miley ble endelig født på 37 uker. Jeg hadde en epidural, så ingen smerte. Min mann Craig sa at han hadde mer smerte enn meg, jeg klemte hånden hans så mye.

"Min mann Craig sa at han hadde mer smerte enn meg, jeg klemte hånden hans så mye"

Miley ble unnfanget like etter at X Factor endte - var det planlagt? Nei, selv om showet definitivt brakt Craig og meg sammen! Jeg var over månen, men da trodde jeg at jeg måtte fortelle min ledelse ...

Katie Hopkins kritiserte deg for å bli gravid akkurat som karrieren tok av. Gjorde det bekymre deg? Jeg var først bekymret, men da tenkte jeg 'hvorfor skulle jeg være?' Katie Hopkins gjør seg narr av seg selv å si ting sånn. Hvis hun vil bli kjent som den personen som var ekkel, er det greit, men jeg synes det er urettferdig på barna hennes. Jeg har ingenting å bevise for henne. Jeg er glad for å gå med strømmen i livet mitt og ikke tenke 'å, jeg skal gjøre det denne gangen neste år, og det året etter'.

Miley er gudmor Sharon Osbourne - har hun møtt henne?Nei, men hun kommer snart. Jeg har fått støpegods av Miley sine føtter og hender til Sharon og Nicky. Sharon er mer enn en TV-personlighet for meg. Vi går veldig bra. Hun var mentor fra første dag.

Hva med Simon Cowell? Han sendte noen Stella McCartney klær til Miley, som jeg ikke kan vente på å sette henne inn.

Kan du forestille deg lekedatter med Simons barnesønn Eric? Det ville vært flott. Playdates på båten!

Finn du og Craig par tid?Ja, bare å se EastEnders og snuggle opp på sofaen. Vi har en nyfødt respekt nå og til og med snakker til hverandre annerledes. Før vil jeg si "gi meg den teen", og han vil fortelle meg å få det selv, men nå skal han passere det til meg, og jeg blir som "takk, babe". Det er fordi vi er ferdige, vår lille familie på fem.

Sam Bailey: Daring to Dream er ute nå, £ 18,99, Blink Publishing

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar