Sikker Baby Sleep: Hva du trenger å vite

Tucking babyen din til å sove kan være bekymringsfull, spesielt hvis du er en ny mamma. Men følg et enkelt sett med regler og din lille vil nyte en behagelig og trygg snooze

Når babyen sover, må du sove eller ellers får du aldri hvile. Og mens du er trøtt, er par for kurset for nye mødre, må du prøve å sørge for at du får så mye søvn som mulig og ikke blir våken fordi du sjekker at hun fortsatt puster hvert 2. minutt. Det finnes en rekke måter du kan sørge for at barnet ditt sover trygt i barneseng for å hjelpe deg med å føle deg komfortabel.

Sov trygg plassering

Nummer 1 barnesengsregelen er å alltid plassere babyen på henne som sover - dette gjelder i hvert fall de første seks månedene. «Gjør dette som en del av en vanlig søvnrutine, med mindre det er medisinsk tilrådelig å ikke,» sier The Lullaby Trusts rådgiver Jenny Ward. "Hvis babyen din har rullet på magen eller siden, kan du forsiktig slå henne tilbake."Når barnet ditt har lært å rulle fra forsiden til ryggen alene, kan hun bli igjen for å finne sin egen, komfortable sovestilling. Plasser barnet ditt i foten til fotposisjon i barneseng, så hun ikke kan vri seg under teppene.

Wrapped opp varm

Ved bruk av tepper for å holde barnet ditt varmt, må det ikke utgjøre en risiko. Bruk en fast, flat og vanntett babymadrass, dekket med et enkelt ark, og fest henne sikkert med lette deksler. 'Skinn og tepper skal ikke være høyere enn skulderhøyde og tett innlagt slik at sengetøy ikke kan dekke babyens ansikt eller hode, sier Jenny. Normalt skal ett lag og hennes babygrow være bra.

Ved bruk av tepper for å holde barnet ditt varmt, må det ikke utgjøre en risiko

Den riktige temperaturen

Barnet ditt trenger sjelden hele natten - bare vær sikker på at temperaturen i rommet er behagelig for deg (normalt rundt 18 ° C), og det bør også være bra for din lille. 'Romtemperatur er viktig fordi babyer ikke kan regulere sine egne temperaturer,' sier Jenny. 'Og overoppheting er en risikofaktor for Sudden Infant Death Syndrome (SIDS).'Du kan bruke et barnromtermometer for å kontrollere at rommet er mellom 16-20 ° C. Hver baby er unik og vil ha en litt annen intern termometer, så sjekk babyen din fra tid til annen for å være sikker på at hun ikke er for varm eller for kald."Se etter svette eller følg magen eller baksiden av nakken for å se om hun er varm. Barnets hender og føtter vil vanligvis være kjøligere, noe som er normalt, forklarer Jenny. Hvis barnet ditt er varmt, fjern ett eller flere lag.

Hva å unngå

Hold babyens barneseng så enkelt som mulig når hun sover og rydder av løse gjenstander som kan omta seg om natten.'Puter, støtfangere og den favoritt teddyen bør stå på den ene siden, sier Jenny. "Samsøvn er ikke risikofri, så det er best å unngå det. Helseinstituttet anbefaler at det sikreste stedet for en baby som sover er på ryggen, i et rom med foreldrene deres, i de første seks månedene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar