Sadel opp for Stravas globale sykkel til arbeidsdag denne torsdagen

Innhold

Sykling til jobb er en god ide under nesten alle omstendigheter (hvis pendlingen din er 100 miles over krokodilinfiserte vann, vil vi gi deg av) og denne torsdagen er det mer grunn enn noensinne å hoppe på din tohjulede steid og ri til arbeid.

Torsdag 11. mai er den andre årlige Strava Global Bike To Work-dagen, med brukere av aktivitetssporingappen oppmuntret til å delta i utfordringen og logg turen til kontoret som en pendling for å legge sin tur til verdensomspennende tally.

I fjor så Stravas første Global Bike To Work-dag bare sjenert av 80.000 ritt pålogget over 180 land, med 514,51 tonn utslipp av CO2-utslipp som følge av dette.

REKOMMENDERT: Pro Tips for å hjelpe deg med neglesyklusen til arbeidsdagen

Hvis du bor i en Strava Metro-partnerby, er det ikke bare bra for din egen helse å logge pendlingen din på appen, det kan faktisk hjelpe til med å omorganisere byen din til det bedre. Strava har jobbet med byer, inkludert London og Glasgow, for å gi (anonymiserte) detaljer om folks pendler til byplanleggere for å forbedre infrastrukturen til syklister og fotgjengere. Til sammen bor 160 millioner Strava-brukere i en Metro-partnerby.

I 2016 ble en gjennomsnittlig 223 376 pendler lastet opp på Strava hver uke, med gjennomsnittlig sykkelavstand 3,15 km og en gjennomsnittlig tid i salen på 35 minutter.

Når du har logget din tur på Strava denne torsdagen og merket den som en pendling, kan du også støtte dagen ved å dele den på sosiale medier med hashtag #CommutesCount.

ANBEFALT: Åtte viktige tips for Strava nybegynnere

I tillegg til å hjelpe byplanleggere kan Stravas anonymiserte data også være nyttig for gjennomsnittsløperen eller syklisten fordi den brukes til å lage en global varmekart som viser de mest populære ruter. Dette betyr at hvis du er på utkikk etter en smart måte å komme på jobb, samtidig som du unngår de travleste veiene, eller det beste kjøres for å prøve når du er i en ny by, kan du se ruterne lokalbefolkningen bruker for å komme seg rundt. Du kan sjekke ut den globale varmekartet på strava.com som en del av Route Builder-funksjonen.

ANBEFALT: Selvfølgelig sykling å jobbe er sunt, men vi ble overrasket av bare hvor sunt

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar