God rop: 15 Triste romantiske filmer som er en må se

Disse 15 triste, romantiske filmene har alt: forbudt kjærlighet, søte kjærlighetsscener, osteiske linjer, konflikt og drama. Pop en inn for å slå på vannverkene!

Vi trenger alle et godt skrik noen ganger. Faktisk er det en luksus som mange trenger: en ettermiddag med snuggling opp under ditt favorittteppe, med ingenting annet enn svetten din på, chowing ned noen popcorn, en boks med sjokolade eller til og med kakedeigis. Selvfølgelig er ditt følsomhetskrytende øyeblikk ikke komplett uten at du går til hjerterytende film.

15 triste romantiske filmer: Cue the waterworksâ € | nå

Enten du ble sparket fra jobben din, hadde en kamp med mannen din, har gått gjennom en oppbrudd, eller bare er i humør for et godt rop, her er en liste over ufeilbarlige, ropende hjerter romantiske filmer.

# 1 Kort møte. Hvis du er den typen som tror på kjærlighet ved første blikk, må du se Kort møte. Denne filmen handler om to personer, Laura og Doctor Harvey, som møtte en tilfeldig dag på en togstasjon og ble fortvilet av kjærlighet. Det ville alle vært perfekt bortsett fra en ting: de er begge gift. Og så, å vite at de ikke kan være sammen, må de gå tilbake til sine respektive kjedelige ekteskap, noe som er den mest tragiske delen av det hele.

# 2 Et forhold å huske. Hvis det er en klassiker du bør sette inn i listen over tearjerker filmer, bør dette være det. Playboy Nickie og Chanteuse Terry blir forelsket på et cruise. Saken er ... de er begge festet til andre mennesker. De er enige om å møtes igjen etter seks måneder, på toppen av Empire State Building, etter at de har avsluttet deres respektive relasjoner. Men den hjerteskjærende delen starter når Terry ikke kommer opp, bare for Nickie å oppdage at hun egentlig er rullestolsbundet.

# 3 Moulin Rouge. Sett i Bohemian-tema, 1900-tallet Frankrike, Moulin Rouge er en komedie-musikalsk-kjærlighetshistorie og alle slags spektakulære. Naïveforfatter Christian går til Paris for å oppfylle sine bøhmiske drømmer, bare for å være feilaktig som hertugen av den berømte courtesan Satine. Christian blir så kastet inn i å skrive et lek, som Satine er i. Dette spillet er imidlertid finansiert av den ekte hertugen av Monroth, som ble lovet Satine på kvelden etter preken. Det utstråler all spenningen til en spirende, hemmelig kjærlighet, inntil mange hemmeligheter blir avslørt, sjalusi oppstår, og vakre Satine dør av tuberkulose.

# 4 Stål Magnolias. Det starter med det mest perfekte paret som har det mest perfekte bryllupet. Du tenker, "Hva kan gå galt?" Et slikt flott par fortjener deres lykkelige noen gang, ikke sant? Feil! Tilsynelatende har Shelby type en diabetes, noe som betyr at hun blir alvorlig syk hvis hun blir gravid. Tragisk gjør hun det selvfølgelig, det er poenget med filmen, ikke sant? * Etter at hun har født en sunn baby gutt, har Shelby nyresvikt, går inn i koma og dør.

# 5 Blå Valentine. Hva er mer tragisk enn en blå valentine? I denne passende filmen følger du Dean og Cindys ekteskap fra alt-fersken-og-kremmøtet til gut-wrenchingly ødeleggende nedsmelting, da deres ekteskap er voldsomt plaget av Deanens alkoholisme.

# 6 P.S. Jeg elsker deg. Mens mange triste romantiske filmer har noen døende til slutt, PS! Jeg elsker deg har hovedpersonen dør i begynnelsen - klart foreskygging at det verste er ennå å komme. Og kom det, da kona leser alle bokstavene han skrev henne før han døde, ledet henne inn i et liv uten ham. For en trist film fra start til slutt, er denne en gylden. [Les: 14 filmer som er perfekte for en god gråtsøkt]

# 7 Feilen i våre stjerner. Hva er mer tragisk enn en terminalt syk, men likevel frisk-ansikt, vittig og oppriktig tenåring? To terminalt syke, men fremdeles friske ansikt, vittige og engasjerende tenåringer ... blir forelsket.

# 8 En tur å huske. Klargjør en boks av Kleenex for denne. Selv om det er et klassisk plott av populær fyr, møtes og faller for en upopulær, nerdig jente, som forvandler seg vakkert som en stygg duckling til en svane, må du bare vente på vridningen. Og gutt, er vriden hjerteskjærende. Den populære Landon faller for goody-two-shoe Jamie, som han senere finner ut er å dø av leukemi. Turen å huske: den bryllupsscenen som vil gjøre alle dine livsproblemer virker smålig.

 

# 9 Notisboken. Forfatter Nicolas Sparks hadde det virkelig i tearjerker-avdelingen da han skrev Notisboken. Filmens tilpasning har trukket seg i alles hjertestrenger, fra Ryan Gosling og Rachel McAdams 'regntrått kyss som fikk oss til å tro på ekte kjærlighet, til de siste timene til James Garner og Alzheimers sårede Gena Rowlandsâ € ™ skildring av uendelig kjærlighet. [Les: True love lessons Notatboken kan lære et kynisk hjerte]

# 10 Titanic. En box-office hit, en tragisk romantikk klassiker, og en surefire tearjerker, Titanic gir oss masse ting å gråte * og være frustrert - som, hei, de kan passe på det flytende brettet sammen * over. Det er historien om fri spirited Jack * spilt av Leonardo DiCaprio * og nylig engasjert-til-noen-andre Rose * spilt av Kate Winslet *, og hvordan deres kjærlighet kan overskride sosiale normer og økonomisk status. Den tragiske delen er, akkurat når du tror at de skal seile ut i solnedgangen, ødelegger et isbjerge alt for alle. Og resten, som de sier, er historie.

# 11 Brokeback Mountain. Hvem sier en mannskvinne romantikk er den eneste romantikken verdt å se på? Hvis du er oppe for litt bromanse som bringer ut vannverkene, uavhengig av seksuell preferanse, er dette filmen å se på. Brokeback Mountain bringer romantisk kjærlighet mellom to dudes inn i spotlighten, og har aldri noen film skildret denne kjærligheten med en så tragisk slutt.

# 12 forsoning. Dette er en historie som er både irriterende og trist. Aristokrat Cecilia og vanlig Robbie faller fortvilet i kjærlighet, til tross for deres forskjellige økonomiske klasser. Imidlertid blir de nektet sin lykke som Cecilia, den sjalu lille søsteren Briony anklager Robbie for å voldte sin fetter Lola. Selvfølgelig, å være av lavere klasse, har Robbie ingen måte å forsvare seg selv og må derfor gå i fengsel. Det som er tragisk om denne filmen er at det viser oss at noen ganger er sann kjærlighet alltid hindret av egoistiske og sjalu individer.

# 13 Romeo + Juliet. En tilpasning av en Shakespeare-klassiker, gjør denne Baz Luhrman til å blinke oss med vitaliteten og smaken av ungdom, samt rullebanen av forbudt kjærlighet mellom Romeo Montague og Juliet Capulet. Masqueradeballen er en flott introduksjon til de to dømte elskerne, foreskygging av en tragisk slutt, når de begge ende opp døde, ofre for egne plott og gift.

# 14 Angels by. Seth, en engel, faller fra himmelen, gir opp sine krefter for å oppleve livet som et menneske. En del av denne erfaringen blir selvsagt forelsket. Eplet av denne engelens øye? Maggie, en kirurg, som Seth ser, redder en manns liv. Det som følger er deres nysgjerrige kjærlighetsaffære, som varer bare en dag som Maggie dør, og den forlatte engelen føles en av de mest menneskelige følelsene: hjertesorg.

# 15 Gone With The Wind. Hva er tristere enn å ha noe du kan? Dette er ideen bak gut-wrenching, tear-jerking klassiker Tatt av vinden. Dette er en film du må bare se minst én gang i livet ditt. Det dreier seg om Scarlett, som motstår fremgangen til Rhett over mange år, alt fordi hun er forelsket i en gift mann, Ashley. Det er en dømt kjærlighetstriangel, og du må bare se den til helt enden.

Det er ingenting som et godt rop, spesielt når du føler at du er mot verden, eller om du vil miste livets kjærlighet. Å gå gjennom vanskelige tider, kan det føles så darn godt å bare la det alt ut, sob og bølge øynene dine ut.

[Les: 15 perfekte følelsesglade filmer for den ødelagte hjerte]

Filmer over er sterkt anbefalt klokker, ikke bare for filmbuffere, men for de som trenger et godt skrik. De er også en fin måte å knytte sammen med kjæresterne dine, vekk om dine bekymrede kjærlighetsliv, og bare trøste hverandre over en god, trist, romantisk film.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar