Sabotere din lykke: 12 måter du kan ødelegge livet ditt

Du kan ha alt du har ønsket deg og mer, men likevel være misfornøyd og ulykkelig med livet ditt. Men hva kan du gjøre for å endre det?

Hvis du føler deg i dumpene om deg selv, er det sannsynligvis fordi du har vaner, holdninger og handlinger som hindrer deg i å være den beste personen du kan være. Faktisk kan disse tingene til og med ødelegge deg og lykkens sjanser. Finn ut hvordan du kan ødelegge ditt eget liv og de tingene du kan gjøre for å stoppe dette.

Du ødelegger ditt eget liv?

# 1 Ved å være lat. Det er naturlig å være lat, men det kan hjelpe enormt hvis du holder deg motivert og drevet. Å sette av ting ved å forutse eller ikke gå etter det du virkelig vil ha på grunn av innsatsen det innebærer er definisjonen av latskap. Denne holdningen holder deg tilbake fra fremgang og vekst, enten i din karriere eller i ditt personlige liv.

Hva du kan gjøre: Legg til struktur i livet ditt. Lag en tidsplan og sørg for å følge den. Ikke la deg være sidetracked, og hold prioriteringer i sjakk. Dette gir deg motivasjon til å nå dine mål og få mest mulig ut av dagen.

# 2 Ved å snakke om andre mennesker. Gossiping er som et toksin. Det forgifter tankene dine. Itâ € ™ s ofte en vice som du vet ødelegger deg på en eller annen måte, men du kan ikke stoppe. Jo, du kan få noen midlertidige høyder uten å snakke om andre mennesker, men til slutt kommer sladder bare med negativitet. Uansett om det du snakker om er sant eller bare en rykt, drar ingen ut av sladder.

Hva du kan gjøre: Som det er sagt, snakker "små tanker om folk, snakker store tanker om ideer." Vær den største personen og unngå å sladre for enhver pris. Hvis noen prøver å snakke om noen andre med deg, bare unngå emnet eller smil og gå bort. Det er bare en annen negativitet som du ikke trenger i ditt liv. [Les: 12 måter å stoppe negative mennesker fra å sappe energien din]

# 3 Ved å tvile på deg selv. Mens selvrefleksjon og selvkritikk kan hjelpe deg med å forbedre, kan de også føre deg til selvtillit med feil rammeinnstilling. Tvil om deg selv vil alltid gjøre deg nøl med, og kan til og med la deg sette seg fast i en rusk fordi du ikke stoler på dine egne beslutninger.

Hva du kan gjøre: Hvis du skal gjøre en stor beslutning, som et karrierevalg eller flytte til en annen by, kan du undersøke alt du kan om det først. Lær om fordeler og ulemper; og for en gang, stol på din dom! Og når du bestemmer deg, så må du holde fast i våpenene dine.

# 4 Ved å være redd. Frykt kan være forkrøllende. Det kan føre til at du stagnerer, enten det gjelder karriere, forhold eller egenvekst. Mens frykt er sunt og kan til og med beskytte deg mot å gjøre noe dumt, er det bare nyttig til en viss grad. Hvis du er redd for å prøve, vil du aldri vite hva som ligger utenfor; du røver deg selv av muligheten til å lære, så du vil aldri vokse.

Hva du kan gjøre: Ikke vær redd for å prøve noe du aldri har gjort før. Det er den eneste måten du kommer til hvor du aldri har vært og opplever ting du ikke har før. Hvis ting ikke trener, vær forberedt på å plukke deg opp og prøv igjen, litt klokere denne gangen. [Bekjennelse: Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt]

# 5 Ved å bry seg for mye om hva andre synes. Du kan ikke snakke alle sammen. Selv om du er den eldste fersken der, vil det alltid være noen som ikke liker fersken. Å basere dine handlinger og beslutninger på hva andre kanskje tror vil bare la deg føle deg tom og sterkt skuffet over dem og med deg selv. På slutten av dagen er det meste av hva folk sier om deg bare en refleksjon av seg selv og deres egne usikkerheter.

Hva du kan gjøre: Lær ikke å bry deg om hva andre synes. Det er et spørsmål om praksis. Hvis du vil gjøre noe, men er tøft fordi du er redd for å skuffe en venn, familiemedlem, kollega eller en helt fremmed, kast den tanken bort og bare gjør det du ville gjøre for deg selv.

# 6 Ved å gjøre unnskyldninger for andre. Noen gang har noen skadet eller dra nytte av deg, men du endte med å tolerere det fordi du gjorde unnskyldninger for deres handlinger? Du gjør at du tror at det er greit å bli behandlet dårlig av andre, og dette kan etterlate deg batteriet og drenert til slutt. Ikke frarå deg lykke for andre menneskers skyld.

Hva du kan gjøre: Det vil være bekymret for folk rundt deg som kan advare deg om at denne personen bare bruker deg eller utnytter deg. I stedet for å validere personens handlinger og feil, ta deg tid til å lytte og finne noen sannhet i hva virkelig opptatt folk har å si for din fordel. Tross alt, måten andre behandler deg, er deres ansvar, ikke ditt.

# 7 Ved å gjøre unnskyldninger for deg selv. En annen måte du ødelegger livet på er å gjøre unnskyldninger for dine egne feil og mangler. Mens alle har noe rom for forbedring, hjelper det deg ikke å gjøre unnskyldninger for dem. Du berøver deg av muligheten til å lære og å presse deg selv til å bli bedre.

Hva du kan gjøre: Selv om det er usunt å basere selvværd på hva folk sier, må du fortsatt skjønne hvilken konstruktiv kritikk som er midt i all støy.I stedet for å være nede eller være forstyrret over disse kritikkene, bruk disse som en startpakke for å være bedre på hva du gjør eller for å forbedre din holdning.

# 8 Ved å bekymre deg for mye. Bekymring kan også berøve deg om de øyeblikkene når du skal være lykkelig. I stedet for å være takknemlig for små triumfer som kommer din vei, har du en tendens til å børste disse til side fordi du er mer fokusert på dine bekymringer. Du kan ikke se de gode tingene foran deg fordi du er opptatt av å bekymre deg for noe som ikke engang skjer ennå.

Hva du kan gjøre: Lev i øyeblikket og kast dine bekymringer unna. En god måte å hindre deg på, er å ha en plan, slik at du kan være forberedt på alt som kan komme deg. Når et problem virkelig oppstår, håndter det og fortsett. [Les: 13 glade ting du trenger for et virkelig godt liv]

# 9 Ved å velge feil jobb. Ofte blir folk stresset ut ved å være i en jobb som de ikke er lidenskapelige om. Hvis det er deg, så kjenner du følelsen: du er akkurat som en drone, en robot, går gjennom den daglige grinden, bare fordi den gir deg en jevn lønnssjekk.

Hva du kan gjøre: Tenk på dette: Fremtiden vil ta vare på seg selv. Gjør noe du virkelig elsker, noe du er lidenskapelig om, og se deg vokse. Det er mange inspirerende historier om folk som har sluttet seg til jobben for å forfølge sine lidenskaper. Vet at du kan være en av dem.

# 10 Ved å velge feil person. Du vet egentlig ikke om du er i et dårlig forhold, fordi du ofte er blindet og fornektet. På dette punktet er det lettere for andre å se hva forholdet gjør med deg, så lytt til hva de har å si, men vet at du fortsatt er den som må bestemme.

Hva du kan gjøre: Spør deg selv: Er du virkelig den personen du vil være når du er med din partner? Er du egentlig lykkelig? Det kan tømme for å være i et ødeleggende forhold. Det er et vanskelig valg, men hvis du finner ut at forholdet ditt bringer negativiteten i livet ditt, må du stoppe det før det ødelegger deg helt. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

# 11 Ved å velge feil venner. Du kan være rundt folk som påvirker deg til å være negativ. Det kan være en vanskelig pille å svelge, men det er sant. Som med romantiske partnere, er det også venner som kan tømme deg følelsesmessig, fysisk og til og med økonomisk.

Hva du kan gjøre: Hold deg unna disse negative personene. Du fortjener mer ut av livet enn å være rundt negativt selskap som bare gjør at du føler deg dårlig om deg selv. [Les: 17 dårlige venner du trenger å unfriend fra livet ditt]

# 12 Ved å holde på fortiden din. Shit skjer, det er et faktum i livet. Heartbreak, forvirring, skuffelse, frustrasjon, forlegenhet, ensomhet, sinne - disse er alle en del av livet. Disse øyeblikkene er ment å lære deg og gjøre deg sterkere.

Hva du kan gjøre: Ikke la din fortid diktere din nåtid. La det gå. Det var øyeblikk, minner. Ikke la dem ødelegge hvordan du ser livet ditt og din verden i dag.

[Les: Hva skal jeg gjøre med livet mitt for å gjøre det bedre på kort tid?]

På slutten av dagen bør du være spent og glad for å være i live. Bli kvitt all overflødig bagasje som veier deg ned, slik at du kan være mer åpen for de positive tingene som kan * og vil * komme deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar