Ryan Reynolds trening

Innhold

Enten han driver maraton, bygger en superheltefysikk, stirrer humør ut av aftershave-annonser eller gjør sine egne stunts, vet Ryan Reynolds hvordan han skal være i modelltilstand. Den elskverdige kanadiske stjernen - kjent for å være en av de mest jordnære aktørene i Hollywood - snakker til MF om å blande opp trening, on-set skader og hvorfor han elsker det store ute.

Hva innebærer treningsregimet ditt? Jeg ikke ha en angitt rutine. Noen ganger er treningen min veldig kardio-sentrisk - som når jeg trente for New York City-maraton for noen år siden - men hvis jeg forbereder meg på en filmrolle, vil jeg hovedsakelig løfte vekter. Det er også en forskjell mellom å gjøre estetisk trening for å oppnå en viss utseende og funksjonell trening, som jeg gjør hvis jeg forbereder meg for en stunt-tung film for å hjelpe meg å unngå å bli skadet. Akkurat nå er jeg i midten og gjør litt av alt.

Hvilken er hardere - funksjonell eller estetisk trening?De funksjonelle tingene er litt vanskeligere fordi du ikke får den belønningen til å se virkelig dratt som du gjør med estetisk trening. Men i det lange løp vil funksjonelle ting gjøre deg fysisk i stand til å oppnå mye mer.

Hva har vært din mest fysisk krevende filmrolle? Jeg gjorde en film kalt Safe House med Denzel Washington for et par år siden, hvor skytespillet egentlig ikke tillot stuntmenn, så vi måtte gjøre våre egne stunts.

Hva er den verste skaden du noen gang har plukket opp med en stunt? Jeg har hatt mye, men de mest smertefulle var å forstyrre min skulderfilming Green Lantern. Deretter får du skader du ikke finner ut om til før år senere, hvor du trodde det var bare en belastning eller forankring, men faktisk var det en pause eller en brudd. I tillegg til Green Lantern har du stjernespillet i Blade og X-Men-filmer.

Er det noe spesielt som tiltrekker deg tegneserier?Jeg oppfordrer ikke nødvendigvis disse rollene. Jeg tror bare de er veldig populære generelt i disse dager - alle andre Hollywood-filmer du ser er basert på en tegneserie. Det har blitt en sjanger i seg selv.

Du bærer mye muskel i disse filmene. Hvordan nærmer du deg til en rolle? Det krever en enorm mengde å spise og mye løft. Du ender med å legge på muskler og fett samtidig, da når du kommer nærmere skuddet, stripper du bort fettet og du er igjen med bare muskler. Det er ikke en eksakt vitenskap, og jeg er ikke så godt kjent med det, men jeg kjenner min egen kropp. Det er tøft for meg å si om den tilnærmingen ville fungere for noen andre skjønt. "Alle tror å komme i form er 80% trene og 20% ​​diett, men det er egentlig den andre veien rundt"

Så ernæring spiller en stor rolle i prosessen? Ernæring er alt. Alle tror å komme i form er 80% trene og 20% ​​diett, men det er egentlig den andre veien.

Er det vanskelig å være så disiplinert? Jeg lever ikke sånn hele tiden - i morges hadde jeg en ost omelett, som ikke er hva jeg ville spise hvis jeg var vekttrening for en rolle - men noen ganger som skuespiller må jeg. Du ville ikke forvente noen med en kone og barn og en fem til fem jobb å tilbringe to timer i treningsstudioet etter jobb og deretter komme hjem og spise ingenting annet enn dampet grønnsaker og fisk. Du må leve et normalt liv.

Liker du trening eller er det bare en del av jobben? Jeg anser det ikke som en del av jobben min i det hele tatt - Jeg trener fordi jeg liker å være sunn og jeg liker det mye. Jeg er gladst når jeg er ute, går i skogen eller vandrer. Jeg liker å prøve å inkorporere slike aktiviteter i min morgenrutine. På noen måter er det som meditasjon.

Rippet som Ryan Tekin Mustafa of Embody Fitness foreslår tre trekk for å hjelpe deg med å få kroppen som Reynolds

Benkpress "Du kan se Reynolds har et stort bryst," sier Mustafa. 'Benkenpressen er en flott øvelse for å utvikle muskelmasse over dine pecs.'

- Ligg på benken med føttene på gulvet rett under knærne.- Hold stangen med et grep på hånden, hendene på skulderbredden fra hverandre.Senk baren langsomt til brystet til albuene er 90 ° vinkel og baren nærmer nesten midten av brystet.- Kjør føttene hardt inn i gulvet og press baren tilbake sterkt til starten.

Lean-away lateral raise - Han har også massive skuldre, sier Mustafa. 'Lean-away lat raise er en isolasjonsøvelse som fungerer deltoids, legger bredde og definisjon over skuldrene.'

- Hold et innlegg eller en stolpe med en hånd, hengende i en 45 ° vinkel, med kjernebraketten.- Hold en lett dumbbell i den andre hånden med håndflaten vendt nedover.- Ledende med albuen din, øk vekten til siden ved hjelp av musklene og ikke momentum.- Stopp ved skulderhøyden og sakte tilbake til starten. Gjenta med den andre armen.

Supine torso holder på en skumrulle For å få stor abs som Reynolds, gjør denne brutale isometriske sammentrekningen, sier Mustafa. 'Det hjelper deg med å utvikle funksjonell styrke i de øvre og nedre bukene og skære en granitt-seks-pakke.'

- Legg en skumrulle på gulvet og ligg med den horisontalt under underkanten, med beina helt utstrakt.Hold posisjonen, hold kjernen braced og kroppen din rett.Bare dine hæler bør røre gulvet.

Ryan Reynolds er ansiktet på den klassiske, prisbelønte duften BOSS Bottled (fra £ 41 for 50ml)

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar