Ryan Reynolds vil fortsatt ikke bekrefte babyens navn

Innhold

Vi venter fortsatt på å finne ut navnet på Ryan og Blake Livelys babyens navn - og han frykter at hun vil få hevn når hun er tenåring hvis han slår det ut

Den 38 år gamle skuespilleren og kone Blake hilste sitt første barn velkommen i verden i desember, men har nektet å bekrefte mange detaljer om den lille jenta - som er ryktet å bli kalt James - og Ryan insisterer på at de holder ting privat fordi de er bekymret for konsekvensene i fremtiden.

>> OPPDATERING - NÅ VI VET HVA RYAN & BLAKE'S BABY ER CALLED!

Ryan sa: "Det er ingen hemmelighet om det.

"Den lille jenta vil vokse opp til å være en tenåring som vil finne ut at jeg blurtet hennes navn ut på nasjonal fjernsyn og sannsynligvis får meg til å betale for det. Hun vil nøye sin hevn i sårende, psykisk smerte. "

Ryan og hans 27 år gamle kone - som ble gift i en hemmelig seremoni i september 2012 - aksepterer at de får mye oppmerksomhet på grunn av deres kjendisstatus og har det bra fordi de "registrerte seg for dette", men tror de gjør det ha litt kontroll over deres personlige liv.

Han la til i New York Post-avisens Side seks-kolonne: "Når du setter deg i det offentlige øye må du akseptere visse aspekter av det.

"Jeg tenker til en viss grad hvis du ikke retter det, du trenger ikke å takle det så mye."

Adventureland-skuespilleren elsker foreldre, men innrømmet nylig at han føler seg veldig sliten fordi hans baby ikke sover veldig mye.

Han sa: "Spesielt vår baby er, tror vi, allergisk mot søvn. Vi tuller at hun tror at hun holder oss trygge.

"Hun beskytter oss mot søvnmonster. Hun er som: 'Oh, jeg må holde dem oppe eller søvnmonstrene vil få dem.' "

>> KONTAKT MED DE NESTESTE BILDER AV DIN FAVORITE CELEBRITY BABIES

Historie: © BANG Showbiz; Foto: Willi Schneider / REX

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar