Rupert Evans: "Hvis jeg ikke trener, virker jeg som et dyr"

Innholdsfortegnelse:

Rupert Evans: "Hvis jeg ikke trener, virker jeg som et dyr" - øVELSER 2023
Rupert Evans: "Hvis jeg ikke trener, virker jeg som et dyr" - øVELSER 2023
Anonim

Frisk fra sesong en av de anerkjente Mannen i det høye slottet og starring i denne måneden er latterlig skummel dukke-horror Gutten, Rupert Evans er på toppledende form. Men med en opptatt tidsplan på platen hans, hvordan holder han seg i filmklart form?

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

Jeg har nettopp vært på ferie, så det er nok en fem for øyeblikket. Jeg har ikke gjort mye trening i det siste, og det var mye å spise.

Hvor viktig er helse og fitness for deg?

Det er veldig viktig, men merkelig, det er ikke så mye den fysiske siden av ting, det er mer mentalt. Hvis jeg trener, er jeg mer positiv, jeg føler meg mer opp for utfordringer, og jeg er bare i et bedre humør - jeg behandler folk bedre også.

Hva gjør du, fitness-klokt?

Med jobb, når jeg kommer til en ny by, på den første dagen, slår jeg bare på trenerne mine og begynner å løpe, fordi det er en fin måte å bli kjent med et nytt sted. Etter omtrent tre eller fire løp får du en god forståelse for miljøet ditt. Kjører i Budapest var helt fantastisk - det har Donau løp gjennom det, og det har også Margaret Island, som har sitt eget løpebane. Det er et par miles langt, og det er fantastisk, fordi du løper rundt kanten av øya, og du kan se hele byen.

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg og din karriere?

Som skuespiller er jeg selvstendig næringsdrivende og det er et høyrisikospill - jeg har ingen anelse om når jeg skal få den neste jobben og kunne betale boliglånet. Det er en slags positivitet som trengs, og et nivå av selvtillit - det er en veldig kreativ jobb når du gjør det, men det kan være ganske frustrerende når du ikke er det. Alle de gode skuespillerne jeg kjenner alle tror at de aldri kommer til å jobbe igjen etter en jobb, så egentlig hjelper egentlig meg med det - det tillater meg å holde seg positiv gjennom oppturer og nedturer. Det er utrolig integrert i livet mitt. Hvis jeg ikke gjør noen øvelse i omtrent en uke, blir jeg veldig gretten. Min kone sammenligner meg med en hund: Hvis jeg ikke får treningen min, fungerer jeg som et dyr hvis du ikke går det. Jeg må gå, og hvis jeg ikke gjør det, faller halen min og jeg begynner å skyte i huset …

Gutten er i kinoer fra 18. mars

Populært emne