Går det å bygge muskel?

Gratulerer, Storbritannia. Jeg hører at niomånedersvinderen nærmer seg slutten, og det er et lite utsikter for at en kjempekule av brennende hydrogen snart kommer frem bak et teppe av grå sky. Ikke vær redd. Resten av verden kaller det solen.

Så du vil kanskje snart ta av deg din skjorte i offentligheten. Hvis du ikke vil at folk skal tenke deg, er det grusomme resultatet av et avlsforsøk mellom et menneske og en marshmallow, gjør litt sprintopplæring. Det er en av de beste måtene å bygge muskler, brenne fett og forbedre hjertefunksjonen. Hvis den siste tiden du kjørte, var å komme til stekt kyllingbutikk før den ble stengt, er det derfor du burde starte sprinting.

Sprinting fakler fett

Sprint trening er betydelig mer effektiv for å fremme vekttap enn steady state aerob trening, og det gjør det på langt mindre tid - forskning har gjentatte ganger bevist dette. En fersk studie fant at bare seks økter i to uker med seks 30-sekunders all-out sykkel spurter, med fire minutters hvile mellom sprekker, redusert midje størrelse av fagene ved 3cm. Deltakerne ble også mer effektive ved å brenne kroppsfett for drivstoff.

Sprinting bygger muskel

Mennene i studien nevnt ovenfor legger også på muskelmasse. Sprints utløser det samme muskelbyggingsresponset som hardvektstrening, spesielt ved å øke størrelsen og styrken til dine kraftige, hurtige muskelfibre. En studie av hann brytere funnet at utførelse seks 35m sprint, med en ti-sekunders pause mellom dem, betydelig økt mannlige kjønnshormonet testosteron og redusert kortisol, stress hormon som stimulerer lagring av kroppsfett.

ANBEFALT: Hvordan øke testosteronnivåene dine

Sprinting forbedrer utholdenhet

Ønsker du å forbedre maraton eller triathlon PB? Studier viser at sprinting er mer effektiv enn stabil utholdenhetstrening for å forbedre utholdenhetskapasiteten og oksygenopptaket. Dette er fordi gjentatte intervaller på høy intensitet krever kroppen å bruke energi mer effektivt ved å øke mengden av glykogen som kan lagres i muskelen med så mye som 20%. Sprints øker også løp og sykling hastighet. En studie fant at syklister som gjorde seks 30-sekunders all-out sprints økt utholdenhet hastighet, og de forbedret tidsprøve ytelse ganger med 26% mer enn rivaler som gjorde steady-state trening.

ANBEFALT: Hvordan trene for en maraton

Sprinting hjelper ditt hjerte

Selv om du ikke vil være slankere eller raskere, sprint for hjertet ditt. I en studie i 2011 oppnådde fagene en lavere hvilepuls og bedre lungefunksjon etter fire ukers sprintopplæring. En annen studie av sprintopplæring viste en nedgang i betennelse som ødelegger hjertefunksjonen.

ANBEFALT: Hjertehelse Spesial

Sprinting gjør deg smartere

Omtrent hver form for trening genererer noen mentale fordeler, men sprint leder flokken: det reduserer betennelse i hjernen, forbedrer hormonbalanse, fører til bedre mobilitet og gjør at du føler deg energisk og i stand etter at du sprenge gjennom en rekke tester reps.

Sprinting gjør deg tøft

Sprints er harde. De gjør vondt. Det vil være øyeblikk av tvil i midten av en sprint treningsøkt. Usikkerheten om ferdigheten til å ferdig er alt i hodet ditt. Du må ikke gi inn. Ved å presse gjennom det fysiske ubehag og smerte, vil du bygge tillit til din fysiske og følelsesmessige evne mens du bygger en mager, muskuløs kropp.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar