Kjør en maraton på en dag for å heve penger for mental helse veldedighet sinn

Kjør en maraton på en dag for å heve penger for mental helse veldedighet sinn - øVELSER 2023
Kjør en maraton på en dag for å heve penger for mental helse veldedighet sinn - øVELSER 2023
Anonim

En av de vanskeligste delene av et maraton er at kappløperne generelt vil insistere på at du fullfører det på en gang. Vi antar at de ikke skjønner å løpe, blir virkelig mye vanskeligere etter at du har gjort det i et par timer.

Den nye virtuelle løpeventoen Marathon In A Day går imidlertid mot kornet - denne 42,2 km-rase kan fylles ut hvor som helst og brutt opp uansett hvordan du liker … forutsatt at du dekker hele avstanden i en 24-timers periode mellom fredag 1. og søndag 3. september.

Kanne bønner kan fortsatt slå ut 42,2 km på en gang, men du kan også slå den opp i to halvmaratoner, eller fire 10Ks og en 2,2km dash, eller 42 kilometer lange sprint (etterfulgt av en 200m kryp).

Bare tiden du bruker til å kjøre vil telle i forhold til din totale tid, så sjansene er at du vil dekke total maratonavstand raskere enn noen gang, takket være pauser du kan ta. Du trenger ikke å bekymre deg for å ta løpende geler og drikker på farten heller, fordi du kan stoppe for en rolig lunsj å fylle opp hvis du vil.

Hvis prospektet for å kjøre en maraton i 24 timer, er det fortsatt for skremmende selv når resten stopper, kan du takle Marathon In A Day som en del av et lag. Hvis du kan sammenkoble et lag med åtte, kan du slå ut hele avstanden av alle som deltar i en parkrun på søndag morgen (forutsatt at en av dere er enige om å ta på den siste 2,2 km for å fullføre maraton).

Enten du kjører alene eller som en del av et lag, må du gi bevis på løpene dine til arrangørene. Det kan være et bilde av treningssporeren din, et skjermbilde av favorittsporingsprogrammet, eller et bilde av tredemøllevisning hvis du har slått ut noen av avstanden innendørs.

Det koster £ 15 for å registrere seg som soloutøver, og £ 12pp for lag, med rabatter på oppføring tilgjengelig for lag med fire eller flere personer. Marathon på en dag er å skaffe penger for mental helse veldedighet Mind, hvis du trenger noen ekstra motivasjon til å gå til marathoninaday.com og registrere deg.

REKOMMENDERT: De beste britiske løpshendelsene for 2017

Populært emne