The 12 Rules of Attraction som forklart av Science

Innholdsfortegnelse:

The 12 Rules of Attraction som forklart av Science
The 12 Rules of Attraction som forklart av Science

Video: The 12 Rules of Attraction som forklart av Science

Video: The 12 Rules of Attraction som forklart av Science
Video: Cyberpunk Documentary PART 3 | The Matrix, System Shock, Snow Crash, Hackers, VR & Simulation Theory 2023, September
Anonim

Hvert spill har regler, og i kjærlighetens spill er reglene diktert av evolusjon, psykologi og biologi. Så la oss avkode attraksjon med disse 12 reglene.

Lite visste vi at det egentlig handler om beregning, går utover hvordan vi handler og hva vi sier til noen andre. Det handler om hvordan vi er biologisk koblet gjennom våre gener og hjerner. Bortsett fra dette, har mye av hvordan vi finner det motsatte kjøttet attraktivt også noe å gjøre med hver form, vinkel og kurver av ansikter og kropp. Derfor er "rett" person for deg styrt av en kompleks formel diktert til slutt ved tiltrekningsregler.

12 attraksjoner

Nedenfor gir vi deg en kort liste over vitenskapsbaserte tiltrekningsregler, og hvordan du kan finne en kompis, om ikke for livet, i hvert fall for lang tid.

# 1 Varm eller kjedelig? Ifølge våre hjerner, blir det bare â € œhotâ € alene, vil du ikke klippe det. Ifølge utviklingsmolekylærbiologen, John Medina, har hjernen en veldig kort oppmerksomhet.

Som sådan er hjernen mer tiltrukket av mennesker og ting som er interessante, spennende og engasjerende. Derfor spiller det ingen rolle om du ser attraktiv ut; hvis alt du kan klare av en samtale er et kjedelig skript av â € œHowâ € ™ s været? â € ¢ du er ute på dating scene. [Les: 8 enkle måter å slutte å være kjedelig og irriterende rundt andre]

# 2 30 sekunder, gå. Til tross for sitatet "Dont dømme en bok ved omslaget, er virkeligheten, folk dømmer deg etter hvordan du ser øyeblikket du går inn i et rom. Faktisk kan tiltrengning skje øyeblikkelig, i løpet av bare sekunder om 30 sekunder, for å være nøyaktig - som forskning ville fortelle deg hva de vitenskapelig kalles som "skiver".

Ifølge denne studien, gjør hjernene våre utrolig og overraskende nøyaktige, langvarige snap-judgments av personen vi møter innen bare noen få sekunder å se dem.

# 3 Rødt flagg. Nå, hvis du vil få oppmerksomheten til andre mennesker, eller av noen du er dating, er rød den fargen å bære. Fra røde lepper til røde sko har forskning vist at både menn og kvinner som har på seg rødt, er funnet å være mer ønskelige. Fargen er mye forbundet med lidenskap, lyst, romantikk og fruktbarhet.

# 4 Symmetri. Et universitet i New Mexico studie av evolusjonære biologer har funnet ut både menn og kvinner finner attraktive de medlemmene av motsatt kjønn som har flere symmetriske ansikter og kropper.

Dette skyldes at hjernen vår knytter god symmetri med gode gener. Uønskede genetiske mutasjoner skrå symmetri, og disse er ikke gode valg for parring. Studien avslørte også at menn med mer symmetri nyter flere seksuelle partnere enn de med lavere eller mindre symmetri.

# 5 Kroppsform. Mens det er mange tynne kvinner på fjernsyn og i blader, har forskningen av psykolog Devendra Singh fra University of Texas vist at menn fremdeles finner kurver ønskelig. Singh studerte people's waist-to-hip ratio (WHR), og disse avslørte menn fremdeles finner timeglassfigurene mye mer ønskelig.

De med en midje som er betydelig smalere enn hofter, spesielt de med en 0.67 til 1.18 WHR, er mye mer attraktive for menn. Når det gjelder kvinner, finner de ønskelig de gutta som har 0,8 til 1,0 WHR, mens menn med brede skuldre fortsatt er en stor svingning. [Les: 18 fysiske slå oss som vekker en fyr med en gang]

# 6 Kroppsspråk. Mange studier har påvist igjen og igjen hvordan et åpent kroppsspråk er attraktivt for både menn og kvinner. Dette viser tilgjengelighet, noe som er et must for å tiltrekke mennesker og oppmuntre til å starte nye relasjoner.

Å eksponere din torso viser tilgjengelighet, mens du viser eller strekker nakken din, gjør deg mer seksuelt attraktiv. Unngå å krysse armene på torso, og sørg for at hendene dine er synlige, da dette også gjør deg mer tilnærming.

# 7 Ansiktsstruktur. Ansiktsstruktur er faktisk forårsaket av det som skjer i kroppen, som flere studier gjennom årene har vist. Østrogen bidrar til beinvekst i en kvinnes ansikt, særlig i undersiden, haken og pannen.

I mellomtiden danner testosteron en manns ansikt, og utvikler underlaget, kjeften og den fremtredende pannen. Hjernen vår ser automatisk slike ansiktsstrukturer som attraktive, da de også viser god reproduktiv helse.

# 8 Sniff og lukt. En studie har vist at kvinner lukter og ser mer attraktive ut til menn på bestemte tider av måneden, da dette har noe å gjøre med hennes hormonelle sykluser. I mellomtiden har menn med flere symmetriske egenskaper funnet å lukte bedre. I tillegg er kvinner som menstruerer også funnet å ha en sterkere luktsans, da de var mer tiltrukket av symmetriske menns lukter.

I en egen studie finner kvinner og menn som har spesielle likheter med sine egne gener, hverandres smaker mye mer attraktive. Hva er mer, mange av disse menneskene kan ikke engang oppdage en lukt på det motsatte kjønnets klær, men er fortsatt tiltrukket, bevis på at attraksjonen går over sansene til et underbevisst nivå.

# 9 Pitch perfekt. Angivelig, måten du høres på, spiller også en rolle i attraksjonene. Menn finner kvinner med en høyt, trill stemme mer attraktiv. I mellomtiden er menn med dype stemmer mer ønskelige for kvinner. Dette har noe å gjøre med hormoner og begge kjønns reproduktive utviklinger, da endringene i tonehøyde påvirkes av utvikling.

Videre er små stemmer forbundet med små kvinner, som menn også finner mer attraktive; og store, dype stemmer hos menn er forbundet med deres store størrelse, hvilke kvinner også foretrekker.

# 10 Enkelt heteste trekk. Mens struktur, lukt og symmetri kan spille store roller i attraksjon, er det en undervurdert egenskap som faktisk spiller en stor rolle i alt dette: Tilgjengelighet. Dette er en sann tiltrekningsregel ikke bare mellom dating folk og venner, men også i andre aspekter av relasjoner som forretning og sosialisering.

Når det gjelder tilgjengelighet, er det ikke nok at du kommer opp. Du må vise at du er i stand til å koble til. Det er derfor smil, hyggelighet og humor er big deal-makers. Alle disse viser at du er fysisk, følelsesmessig og intellektuelt tilgjengelig. [Les: Slik holder du en samtale med det motsatte kjønn og vises]

# 11 Sann kjærlighet forklart. Mens romantisk kjærlighet er en av de mest overbevisende og mektigste av alle menneskelige erfaringer, har vitenskapen fortsatt vanskelig å forklare det. Likevel er det studier som ubarmhjertig prøver å dekode sann sannhet. I en studie, hjernen skanning av folk som sier de er forelsket viser mer hjernen aktivitet i områder knyttet til kjærlighet mer enn sex, bevise ekte kjærlighet er virkelig mer enn bare fysisk tiltrekning.

I en egen studie ble det funnet folk som leter etter langsiktige partnere, funnet følgende egenskaper mer ønskelige: fysisk attraktivitet, sosial status, helse, ambisjon og trofasthet. De mest ønskelige trekkene var fysisk utseende, familieforpliktelse, troskap og rikdom, attributter som alle vedrører ubevisst biologisk overlevelse.

# 12 En nøkkel til varige forhold. En langvarig tiltrekningsregime er som begynner som. Faktisk har psykolog J. Philippe Rushton fra University of Western Ontario fortalt Livescience noen gener fungerer bra når de kombineres med andre gener, så disse har en tendens til å forårsake en tiltrekning mellom enkelte mennesker.

Dette er grunnen til at ektepar ser likt ut. Videre, ifølge Rushton, spiller genetikk 34% i vennskap og kompisvalg. Derfor, hvis du er genetisk lik din partner, er det sjansene for at du er mer sannsynlig å ha et godt ekteskap, da altruisme og vilje til å ofre er høyere når partneren din er mer som deg genetisk.

Til tross for mange endringer i sivilisasjoner, skikker, tradisjoner og teknologier gjennom århundrene, forblir bare én ting det samme: Tiltrengningsregler. Faktisk er vi som mennesker bygget for retten, woo, tiltrekke seg, bli tiltrukket, forelske seg, reprodusere og forplikte seg til en annen.

Bak dette ligger et mer komplekst sett av lover diktert av vår evolusjon, vårt underbevissthet og våre gener, utover utseendet og statusen. Den rette blandingen av alle disse faktorene bestemmer hvor attraktiv vi er for andre og hvordan vi finner andre attraktive.

[Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning for å holde øye med]

Disse 12 attraksjonene viser at du finner riktig partner eller kompis er ikke bare et spørsmål om kjemi, eller hvor bra er du i seng sammen. Det er mer å tiltrekke seg enn å møte øynene. Faktisk utvikler egenskapene som utvikler seg og gjør deg mer kompatibel med en annen person, selv før du ble født!

Anbefalt: