15 Regler Jenter Intuitivt Bruk Når De Leter etter den

Innholdsfortegnelse:

15 Regler Jenter Intuitivt Bruk Når De Leter etter den
15 Regler Jenter Intuitivt Bruk Når De Leter etter den

Video: 15 Regler Jenter Intuitivt Bruk Når De Leter etter den

Video: 15 Regler Jenter Intuitivt Bruk Når De Leter etter den
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2023, September
Anonim

Når de bruker dating, bruker kvinner intuisjon for å hjelpe dem å se om mannen de ser er "The One." Her er reglene de går forbi.

Noen kvinner velger å date rundt før de legger seg ned, men når de gjør det, begynner de å lete etter forskjellige ting i en mann. De vil fortsatt bli tiltrukket av de samme tingene som utseende, personlighet og andre egenskaper, men de vil ikke slå seg ned for gode anmeldelser på de alene. De vil se dypere og lengre inn i en manns hele repertoar. Er han en god person? Vil han lage en god mann? De vil ikke spørre dette helt, men de har måter å finne ut.

Hvordan kvinner ser etter tegn på at han er "The One"

Her er hvordan kvinner bestemmer om fyren de ser er en førsteklasses kandidat for alltid:

# 1 Ingen freeloading. Vi ønsker at Den ene skal være trygg i hans økonomi. Vi vil ikke ha noen som avhenger av noen når det gjelder overlevelse. Det er greit å få hjelp nå og da, men vi tolererer ikke å være i forhold til noen som ikke har noen konkrete planer om hvordan man tjener for seg selv.

# 2 Må være sex-stand. Dette er ikke det første vi ser på når vi ser etter en mann, men det vil krysse våre tanker. Når vi møter noen nye, vil kroppene og sinnene avgjøre om vi er villige til å sove hos en mann på et tidspunkt. Hvis vi først er fysisk tiltrukket av en person, må vi i det minste finne ut om vi kan tenke annerledes, før vi går inn i noe dypere inn i forholdet. [Les: 25 ting som gjør en mann attraktiv]

# 3 Nei til vold og misbruk. Du kan ikke si om en person er i stand til å skade en annen person, til det skjer. Likevel er det tegn som kan varsle oss om dine sanne farger når det er nødvendig. Det kan være slik du snakker med andre mennesker eller måten du behandler oss når vi har et argument. Poenget er at vi aldri vil bosette seg for en mann som synes det er greit å påføre en kvinne smerte, fysisk eller på annen måte.

# 4 Må ha et mål. Vi kan nyte de innledende faser av forholdet som lovey-dovey-øyeblikkene og hvisken av søte nothings, men det vil aldri holde opp i et fullstendig voksen forhold. På et tidspunkt må vi snakke om planer og mål for fremtiden. Hvis en mann ikke har noen, vil de fleste kvinner ikke bli lenge nok til å innse at han trenger å få sin handling sammen.

# 5 Må være en tiltalende conversationalist. Vi ber ikke om en prisvinnende debatter. Vi vil bare ha noen som kan engasjere oss i en intelligent samtale. Vi liker ikke lukkede spørsmål og svar. Vi vil bli nitet. Ikke legg så mye press på dere selv for å gjøre det, men vær så snill å ha noe interessant å si nå og da. [Les: 25 største avtalebrytere for kvinner]

# 6 Kommunikasjon må være konsistent. Kvinner elsker å snakke. Vi kan ikke bare ha en fantastisk samtale, og deretter slå seg ned for utklipp etter. For at et forhold skal lykkes, må begge mennesker være i stand til å dele, kommunisere og forbinde. Vi ønsker å vite at du tenker på oss fra tid til annen. Vi vil at du skal vite at vi føler det samme. Det vil ikke skje hvis gutta ikke kommuniserer med oss med jevne mellomrom.

# 7 Kjærlighet er i ligningen. Før noen av våre seriøse forhold kan utvikle seg, må vi vite om en fyr er villig til å sette sitt hjerte på linjen. Vi er klar over at folkene ikke er veldig uttrykksfulle, men de er i stand til å vise sine følelser til personen de virkelig liker. Hvis det ikke er mulighet for å bli forelsket, vil våre hjerter bryte, og vi blir tvunget til å finne noen som kan gi oss den kjærligheten vi vil ha.

# 8 Ridderi er obligatorisk. Vi søker ikke ekstreme handlinger av ridderlighet som å kjempe for vår ære eller kaste jakken over en pølse. Vår ide om ridderlighet er enkel, som å åpne en bildør eller trekke ut en stol for oss. Vi vil ikke selv holde det mot deg hvis du ikke gjør det. Alt vi vil ha er en mann som er gjennomtenkt og hensynsfull til våre behov. Vi ønsker en gentleman som respekterer oss - noen som sørger for at vi er trygge og omsorgsfullt. [Les: Er ridderlighet død fordi menn blir lat?]

# 9 Kleskode implementert. Vi bryr oss ikke mye om klærmerke eller det siste på menns mote - vi er mer opptatt av våre klær. Likevel forventer vi at mannen vi er dating for å være ryddig og riktig når vi er ute. De bør ha den riktige klæren til datoene våre og avstå fra å strikke i offentligheten. Det er ikke for mye å spørre, ikke sant?

# 10 Kompromiss er nødvendig. Vi vet at du er perfekt for oss når vi ser at du er flatheaded og tilpasningsdyktig. Jeg vet at vi kan være krevende noen ganger, men en mann som kan være diplomatisk om enhver situasjon er en keeper. Vi forventer ikke at du dominerer oss eller lar oss underkaste deg. Vi vil imidlertid at du skal behandle oss som likeverdige. Når vi ser at en mann er villig til å gå på kompromiss, kan vi være sikre på at vårt forhold går i riktig retning.

# 11 Prinsippene må være i tråd med hverandres. Det er forståelig at to peopleâ € ™ s idealer kan kollidere, spesielt når de ikke vokste opp sammen. Når disse prinsippene blir stilt spørsmålstegn, må du være forberedt på å åpne tankene dine. Hvis du ikke er enig med hverandres måte å tenke på, ville det være umulig å starte et forhold.Det beste scenariet er når dere begge respekterer hverandres måte å tenke på uten å ønske å forandre den andre.

# 12 Må respektere hverandres tro. Tro er en annen historie helt. Hver tro har sine egne prinsipper, men de er mye vanskeligere å forandre, fordi deres røtter er dannet av forskjellige sekter i samfunnet. Religion er et veldig berørt emne, fordi det ikke kan bli feid under teppet. Det er det samme med kulturelle praksis. Du kan date noen som har et annet trossystem, men du kan ikke tvinge dem til å endre det med mindre de vil. [Les: 10 FYIs for dating noen fra en annen kultur]

# 13 Gnister bør være åpenbare. Skuff hvis du må, men mange av oss tror på "The Spark." Vi kan ikke anta å være i et romantisk forhold hvis vi ikke ser oss klikke med den fyren vi liker. Tiltrengningen kan være tydelig, men følelsene må være der for oss å vurdere om en fyr er den for oss. [Les: 12 måter å holde det stilig når de daterer]

# 14 Vi trenger å føle seg ønsket. Du kan få oss til å føle seg pent, sexy eller smart, men det eneste vi bryr oss om er om du virkelig liker oss. Vi vil føle at du ikke får nok av oss. En fyr kan gjøre dette bare ved å vise oss at han bryr seg. Vi ønsker ikke å bli ignorert eller satt på en hylle før vi trenger det. Din hengivenhet for oss må være konstant eller så ofte som i grunn.

# 15 Villighet til å begå, vil bli vurdert. Dette er den viktigste faktoren vi vurderer når vi ser etter The One. Vi kan ikke velge en person til å tilbringe resten av livet med, hvis han ikke føler det samme. Det er lett å få øye på gutter som er klare for et seriøst forhold. Du trenger ikke å spørre dem om de er villige til å forplikte deg. De er de som mest sannsynlig vil gå opp og fortelle deg at du er den eneste som de vil være sammen med.

[Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

Datingsverdenen er full av menn som ikke passer inn i kriteriene for hva kvinner vanligvis vil ha, men det betyr ikke at han ikke kan trekke seg opp og forbedre seg selv. Er du på nivå med hva kvinner er ute etter i en mann?

Anbefalt: