12 viktige regler for teksting en jente og ikke kryp henne ut

Når det gjelder teksting, er det en linje du ikke kan krysse. Hvis du IKKE vil virke som et kryp, må du følge reglene for å skrive en jente.

I dag er det veldig enkelt å krype en jente ut, selv om du bare prøver å være vennlig. Med alt i nyheten om mannlige rovdyr, er det ikke vanskelig for en jente å høre en feil ting og begynne å løpe. Det betyr at det er enda vanskeligere å få en til å like deg over teksting. Etter noen regler for teksting vil en jente hjelpe deg med å gjøre henne mer komfortabel.

Uten å få tillit til henne og gjøre henne mer komfortabel, vil det ikke være lett å få henne til å åpne opp for deg. Hvis hun føler seg den minste biten urolig og creeped ut, vil du aldri stå en sjanse med henne.

Å vite hvordan du tjener en jente tillit er det du trenger å sikte på

Hvis en jente ikke tror at hun kan stole på deg, har hun et problem med deg. Frykt og ubehagelig rundt deg betyr at du kryper henne ut. Dette kan ikke være åpenbart din feil. Det kan bare være at du kommer over så kaldt.

Og det kan være litt skumle noen ganger. Du kan også være den typen som spør altfor mange spørsmål som er litt for upassende. Å lære å tjene en jente tillit vil hjelpe henne til å føle seg mye mer komfortabel rundt deg, og du vil ikke krype henne så mye. [Les: 10 måter å tjene en jente tillit på den enkle måten]

Regler for teksting en jente slik at du ikke freak henne ut

Hvis du vil ha den minste sjansen med en jente, kan du ikke krype henne ut. Hun løper for åsene den andre du får henne til å føle seg ubehagelig. Disse reglene for teksting av en jente vil hjelpe deg med å tjene sin tillit og vise henne at du faktisk er en fin fyr.

# 1 Ikke kom for sterk. Hvis du handler trengende og desperat med en gang, blir hun beundret. Du kan ikke begynne å sende sider og sider med tekst. Det vil lese som om du er enten veldig klossete eller at du bare er rar i det hele tatt.

Hold teksten relativt kort mens du fortsatt får meldingen over. Ingen vil umiddelbart bli bombardert med en gjeng med tekster fra noen de egentlig ikke vet. [Les: 8 tegn på at du kommer på vei for sterk]

# 2 Bare tekst hvis hun ga deg nummeret sitt. Hvis du fikk nummeret hennes fra en venn, er du allerede skummel. Du bør aldri skrive en jente med mindre hun personlig har gitt deg hennes nummer. Du kan beskrive henne på sosiale medier hvis du er begge venner, men det er det. Teksting henne når hun ikke kjenner deg, er veldig rar og vil gjøre henne svært ubehagelig.

# 3 Ikke send for mange ubesvarte tekster. Dette er super irriterende og ja, skumle. Hvorfor sender du tekst etter tekst til noen som tydeligvis ikke vil svare? Og kanskje er det ikke engang at hun ikke vil.

Hun kan være opptatt eller arbeider, og du har nettopp blåst opp telefonen hennes. Det vil være super overveldende for henne og ikke i det hele tatt effektivt. Hun tar en titt på det og slås av. [Les: 6 grunnleggende regler for dobbelt teksting og andre tekster alle menn bør følge]

# 4 Unngå å gi komplimenter. Komplimenter er alltid likt, åpenbart. Du kan imidlertid ikke kontinuerlig gi dem, spesielt hvis de ikke er garantert. For eksempel sier hun at hun ser vakker ut når du ikke har sett henne personlig, er litt merkelig.

Komplimentere henne om å være morsom rett etter at hun fortalte en vits, er det helt greit. Du kan ikke bare parke dem ut skjønt. Det vil se litt skummelt ut, og hun vil føle seg rart om det. [Les: 20 flørtende tekstfakta som hjelper deg med damene]

# 5 IKKE SEX JOKES. I det minste ikke med en gang. Når en jente ikke engang kjenner deg, vil høre sex vitser bare få henne til å tro at du vil ha sex med henne. Og ingen jente vil føle seg som et objekt du bare vil ha ben. Unngå vitser av det seksuelle mangfoldet til du faktisk kjenner henne veldig bra. [Les: Hvordan få en jente til å le, smil og like deg med det samme]

# 6 La henne teksten du først noen ganger. Ikke alltid være den første til teksten. I begynnelsen må du kanskje starte samtalen for at hun skal bli bedre kjent med deg. Hvis du alltid er den som sender meldinger først, er det et tegn hun ikke er veldig interessert i.

# 7 Ikke be om å henge ut med en gang. Du kan ikke bare snakke med noen i noen dager før du ber dem om å henge ut. Du må kjenne henne ganske bra. Hun trenger å føle seg 100% komfortabel før du kan spørre. Som betyr at hun spør for tidlig kan det ødelegge alt fordi det kommer til å bli så skummelt. [Les: Hvordan ta ting sakte, slik at du ikke ødelegger en god ting]

# 8 Gjør henne le. Hvis du virkelig ønsker å få en jente til å føle deg bra rundt deg, få henne til å le. Dette åpner henne opp til deg, og det er ditt beste valg for å få henne til å stole på deg. Når hun stoler på deg, vil du ikke virke så skummel. Bare igjen, unngå sex vitser.

# 9 Gi henne en måte å forholde seg til deg. Vis henne forbindelsen du to har. Hvis hun innser at du to har noe til felles, vil hun være mer sannsynlig å stole på deg. Det vil få henne til å føle seg mer komfortabel å vite at du to er like, selv om det er på en svært liten måte.

# 10 Vis henne din sensitive side. Ikke begynn å smsere henne og snakke alt om de manlige, macho-tingene du gjør. Hun vil ikke kunne forholde seg, og det er egentlig ikke attraktivt. Hvis du bare er deg selv, åpne opp, og fortell henne litt mer sensitive ting, vil hun føle seg mye mer komfortabel. [Les: 20 spørsmål å be henne om å vise henne din følsomme side]

Men du gjøre ønsker å unngå å spyle livshistorien din. Hun vil ikke høre om det, og det virker litt skummelt. Å avsløre altfor mye om livet ditt til noen du ikke vet er ikke normalt.

# 11 La henne ønske mer. Ikke fortell henne hele tiden. Faktisk, når du har en god samtale, fortell henne at du må gå en stund, men det var flott å snakke med henne.

Dette vil etterlate henne som ønsker å fortsette samtalen. Du komplimenterer henne også ved å fortelle henne at du faktisk hadde det bra. Neste gang du skriver henne, vil hun umiddelbart tenke på den gode samtalen du hadde, og dette vil gjøre henne mer sannsynlig å tekst du i fremtiden.

# 12 Send IKKE uønskede DICK PICS. Noen gang. Aldri. Det er absolutt ingen grunn til å sende et pikk bilde til en jente du smiler. Med mindre du er i et forhold og hun ber om en, ikke send en. Det er ikke attraktivt. Det er ikke en sving på. Hold det i buksene dine.

[Les: Hvordan tekst en jente du liker og få henne til å ønske deg]

Reglene for teksting av en jente er egentlig ikke så harde. Vær deg selv, få henne til å le og send ikke noen pikk bilder. Å gjøre en jente føler at hun kan stole på deg, er egentlig alt som trengs.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar