Rugby Treningstips fra Lions Hopefuls

Tom Wood, Flanker, på utholdenhet

"Rowing er min favoritt måte å forbedre fitness for øyeblikket. Jeg er litt av en sadist med det. Jeg vil gjøre 500m så fort som mulig for en flat-out rep. Min plate er 1.14min - på slutten falt jeg av maskinen.

"En annen måte å få en kardio trening fra vekter er å gjøre dumbbell komplekser. Velg en vekt du kan gjøre åtte representanter med og jobbe i åtte minutter på forsiden, bakdelte fløyer, skulderpress, flatbenkpress og ferdig med tyrkiske sit-ups [oppsett på en benk som holder vekter rett over deg]. Gjør det i par slik at du fullfører alle øvelsene uten å legge vektene ned og hvile mens den andre jobber. Det er en fin måte å øke kardioen din, spesielt hvis du ikke kan kjøre for mye på grunn av skade. "

Billy Twelvetrees, Center, Motivasjon

"På min klubb Gloucester løser vi olympisk løft og variasjoner med kraft og hengsler for å utvikle spillet vårt. Rugby er en så intens sport, og du får bare millisekunder til å ta avgjørelser slik at eksplosiviteten vi kan utvikle i treningsstudioet, hjelper oss virkelig å kapitalisere på banen.

"Sprinterne er naturlig kraftige, i stand til å rense ca. 120 kg. Jeg er rundt det merket, men noen av fremoverene løfter virkelig store vekter.

"Hver uke setter vi nye mål som konkurrerer mot lagkamerater som spiller i samme posisjon, og at konkurransen er god i treningsstudioet, fordi det virkelig bringer det beste ut av deg.

"Du bør også identifisere dine spesifikke mål og trene for å hjelpe deg med å oppnå dem i stedet for bare å løfte vekter uten mål i tankene. Mitt fokus for å lykkes på banen motiverer meg i treningsstudioet. "

Dan Cole, prop, på muskelmasse

"Vi bruker så lang tid ute på banen, men det bidrar ikke til å opprettholde vekt og muskelmasse. Hydrering er nøkkelen, og hvis du trener veldig hardt, hjelper det med høyt kalori diett, men det er også verdt å finne tid etter trening for å gjøre en liten oppvekstmøte. Det kan bare være et par kompliserte øvelser i full kropp - chin-ups og deadlifts er min favoritt - men du kan beholde bulk med disse typer øvelser. "

Brad Barritt, Center, On Power

"En måte å hjelpe deg med å forbedre eksplosiviteten din er å bruke kraftbånd når du kneper. Jeg hekker disse over endene på vektstangen og holder dem på gulvet eller står på dem. Når du kjører opp i knebøyet, vil motstanden forblir i hele konsentriske fase av heisen, noe som tvinger benmuskulaturen til å bli mer dynamisk. Du kan også bruke band på samme måte for dødløfter, benkpress og pull-ups. "

Mike Brown, Full-back / Wing, On Agility

"I pre-season gjør vi mye mer volum, for eksempel 100m sprints i minuttet for 20 reps. Så mot begynnelsen av sesongen gjør vi mer fart og smidighet rundt kegler.

"En god drill er Malcolm. Plasser tre kjegler i en rett linje 10m fra hverandre. Start på midtkeglen på ansiktet ned. Stå opp og sprint til keglen foran deg. Lig deg ned på forsiden din. Stå opp, sving og løp tilbake for å gjøre det samme på det fjerne. Kjør deretter tilbake til startposisjonen på midtkeglen. Det er en Malcolm. Vi gjør forskjellige representanter som seks reps kontinuerlig (kalt Full Malcolm) eller i kortere, raskere sett. "

Alex Goode, Fullback, på gjenoppretting

"Jeg jobber mye med Wattbike. Alle som har vært på en, vil fortelle deg det er fryktelig, men du kan forbedre alt fra utholdenhet til fart og kraft på dem. Jeg gjør sprint på bare fem sekunder hver prøver å få den høyeste strømlestingen jeg kan klare. Da gjør jeg intervaller på 200m med 30 sekunder hvile i mellom. At 11-eller 12-sekunders blast er en virkelig effektiv måte å gjøre deg selv sterkere.

"Prowlers er en annen flott måte å bygge styrke og et godt alternativ til squats. Jeg skyver en lastet med 200kg ca 20m, så gå igjen. Du får en ekte brenning i beina dine - det føles som om du kjører med fire personer på ryggen i kvicksand. På den annen side tar vi vekten ned til bare 50 kg eller 60 kg for å gjøre sledebaner der vi løper hardt med sikte på raskere tider. Sammen hjelper de oss med å kjøre mer kraftig og øke topphastigheten. "

Se relaterte Rugby Training Secrets Of Harlequins 'Danny Care, Jamie Roberts Og Adam JonesRugby Trening for å komme tilbake i form for PackGet Rugby Fit med denne full-body Workout

Ugo Monye, ​​Wing, On Acceleration

"Du får ikke mange sjanser på et rugbyfelt for å sprute en full 100m, så det er ikke mye poeng i å jobbe med å senke det. I stedet fokuserer vi på 0-5m eller 0-10m akselerasjon for å briste gjennom hull i forsvaret. For dette trenger du sterke glutes - de er din motor, hvor du får din kraft fra. Vi skal gjøre det jeg kaller single-leg sit-backs. Hold på noe foran deg mens du står på ett ben og bøy det beinet for å senke deg sakte før du trykker på igjen. En-legg glute broer er også bra for å styrke glutes. "

Freddie Burns, Fly-halv, På Sprinting

"Vi gjør mange sledebaner og prowler presser for å forbedre sprinting over korte avstander. Vi legger ikke mer enn 10% av kroppsvekten på sleden eller prowleren, slik at det ikke endrer vår løpemekanikk, og vi tar oss selv over 10m. Vi gir oss rikelig med hvile og gjør tre eller fire representanter.Jeg bruker lettere belastninger enn de større spillerne, men har som mål å få så mye strøm ut over de korte sprengningene. Kjører med sleder eller prowlers gjør at du må ligge lavt til bakken mens du kjører bena, noe som er svingbart for eksplosiv fart fra marken. "

Phil Pask, England Senior Physio, På Skadesforebygging

"Ikke vær redd for hvile. Du må gi kroppen din en sjanse til å regenerere, men det er lett å komme inn i en tankegang at mer er bedre. Vi bruker makro-sykluser på fire uker, og deretter har vi en uke hvor vi går tilbake med intensiteten og volumet for full gjenoppretting. Innenfor disse syklusene, inkludere to eller tre dager i uken når du bare svømmer, sykler eller hviler helt. Vi gjør også spesifikke øvelser for å redusere risikoen for kneskade ved å bygge sterke gluter og kalver og utvikle god kontroll på underbenet. En-leggs rumensk dødløft er perfekt for dette. "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar