Rugby League World Cup: Englands oppskrift på suksess

Etter en forventet seier mot Frankrike i kvartfinalen er ting i ferd med å bli seriøse for England. Venter på dem i semifinalen er pre-turnerings favoritter og rugby league heavyweights New Zealand. Dette vil bli Englands største utfordring ennå, men foran en hjemmepublikum tror Steve McNamara-lag at de kan angre på oddsene. Her England-kaptein Kevin Sinfield og turneringens toppscorer Ryan Hall avslører hvordan deres forberedelser denne uken kan hjelpe dem med å overvinne kiwiene på lørdag.

På hvordan å slå New Zealand

Kevin Sinfield Å være involvert i et World Cup er strålende. Så snart spillet var ute sist i lørdag, skiftet vår oppmerksomhet til New Zealand. Det er viktig å ha motstanderne i tankene dine i begynnelsen av uken og bygge videre på det hele. Vi gjør det ved å se på bilder og videoer fra New Zealand-teamet.

Ryan Hall Jeg prøver alltid å forbedre meg selv. Hver spiller har et annet regime. Konkurransen er noe å se frem til. Vi har spilt godt her for å komme så langt og bli valgt. Nå er det på tide å utføre på den store scenen.

På prehab, rehab og utvinning for å redusere risikoen for skade

KS For prehab før treningsøktene bruker vi skumruller og mobilitetsøvelser for å få oss klar til å løpe og løfte vekter. Etterpå bruker vi enten iskamre eller isbader. Etter feltøkter, svømmer vi og har en mild joggenoppretting i bassenget. Vi har også massasjer.

RH Vi har et område i treningsstudioet hvor vi gjør fysi i en halv time - det er litt som yoga. Vi gjør det en gang i uken. Det innebærer mye strekking, massasje og små støttebevegelser - knebøyer, hofter og nakkebevegelser - for å støtte musklene.

På viktigheten av en full oppvarming

RH Det er veldig viktig at vi ikke skader oss dumt i treningsstudioet. Mange tror en oppvarming handler bare om å strekke seg, men det er viktig å øke hjertefrekvensen fordi det hjelper musklene til å varme opp bedre. Noen ganger gjør folk det ikke når de gjør vekter. De går ofte i kulde og begynner å løfte.

 

På sparkstartgjenoppretting etter å ha kommet av banen

KS Jeg prøver å få så mye mat og væske som jeg kan i det første 30-minutters vinduet etter en kamp eller treningsøkt. Jeg liker å ha noe velsmakende og lett å komme seg ned, som en sjokolade milkshake, og rikelig med vann å rehydrere. Da får jeg mat senere.

RH På vanlige dager, etter en intens trening, har vi treningsmat som pizza, smørbrød og stekt kylling for å få kaloriene tilbake i oss. Det høres dumt ut, men folk føler ofte ikke sulten etter at de trener, og det er veldig viktig å fylle på riktig måte. Det er ideen bak "treningsmat" - det er høyt i kalorier og lett å konsumere.

På mental gjenoppretting

KS Jeg er en talsmann for å ha kompresjonsutstyr for gjenoppretting, men det viktigste er å sove. Det er alltid litt av en tøff nattesøvn etter et stort spill fordi adrenalinen fortsatt flyter, og det er vanskelig for deg å slå av og slå av. Men jeg gjenoppretter best når jeg har hatt en god natts søvn. Det er viktig for meg.

Ved håndtering av trykk og avspenning

KS Stress er noe du legger på deg selv. Det er åpenbart en stor forventning som kommer fra utenfor laget, men det stemmer sannsynligvis opp til det vi har inne i allikevel. Det er hyggelig å være i England og være i stand til å gå hjem og se min kone og barn - det er det som virkelig hjelper meg med å de-stress.

England spiller New Zealand den 23. november i Wembley. Kick-off er klokken 13.00.

Gillettes partnerskap med RFL og sitt engasjement for å investere i RFL-trenere er en del av Great Start Programmet, som tar sikte på å feire og oppmuntre trenerne som vil inspirere neste generasjon. For mer informasjon klikk her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar