Rudimental's DJ Locksmith: "Utarbeide hjelper meg til å bli sane"

DJ Locksmith er kjent for sin maniske sceneopptredener som en del av trommespill og bassist-toppers Rudimental. All den konstante energien må holde en mann i form, men har han det ideelle treningsnivået?

Hvordan er treningen din på en skala fra en til 10?

Det er sannsynligvis en syv i øyeblikket. Jeg gjør en 30-dagers utfordring med MaxiNutrition. Jeg har min personlige trener og en boksebuss involvert, og vi skal trene fire til fem ganger i uka. Det kommer til å bli veldig intens, men jeg har kommet fra å gjøre mange sportsgrene i en ung alder, så det er litt innlagt i meg.

Hvor viktig er helse og fitness for deg?

Veldig viktig. Å være i musikkbransjen kommer med mye bagasje og mye stress til tider. Den beste måten å komme seg vekk fra det, er å trene - det hjelper meg å holde seg ren.

Hva gjør du, fitness-klokt?

Jeg pleide å prøve å løfte så tungt som mulig, og jeg ville blåse opp veldig fort, men jeg så egentlig ikke kjernen som jeg alltid ønsket. Så for øyeblikket jobber jeg mye motstandstrening, deadlifts, squats, krets trening; ting som bidrar til å forbrenne fett og få muskler.

ANBEFALT: Vekt Trening Råd

Hvordan holder du deg på veien?

Det er en av de største utfordringene jeg står overfor. Når du går til nærmeste bensinstasjon eller flyplass, handler det om å finne ut det sunneste måltidet du kan få.

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg og din karriere?

Min karriere kan være veldig rart, noen ganger våkner du om 8 am for en flytur, så snart du kommer dit, trykker du på, så en lydkontroll, deretter et live show, og noen ganger går du ikke engang tilbake til din hotellet fordi du må ta et annet fly et annet sted. Du må faktor å trene i din livsstil. Du får motivasjon fra forskjellige steder - det offentlige øye er stadig på deg, så hvis jeg holder på min T-skjorte under en tur, vet du at jeg har falt for burger, chips og øl. Når jeg føler meg litt mer selvsikker, vil toppen komme av ...

DJ Locksmith snakket ved lanseringen av MaxiNutrition's 30 Day Ibiza Challenge. For sjansen til å vinne en tur til Ibiza, besøk maxinutrition.com/ibizachallenge

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar