Rutinemessig: Gina Ford

Hvis du handler om å holde fast i en rutine, kan Gina Fords metode være akkurat det du trenger når det gjelder babyens søvn

Gina. Ford. To ord som ofte deler mamma mening. Foreldreguruens metode kan betraktes som altfor nonsens, men det lover å til slutt gi det de fleste nye foreldre drømmer av - en baby som sover gjennom natten. Fans av metoden sier at det kan hjelpe babyen til å sove full 12 timer fra bare noen få uker, men du trenger en god bit viljestyrke og selvdisiplin. Så, er det riktig for deg?

Hva er Gina Ford-metoden?

Ved å følge ni forskjellige rutiner som samsvarer med babyens naturlige rytmer, hevder denne metoden å unngå problemene som gir uendelige tårer som sult og tretthet.

Dagen din vil bli brutt ned i fem minutters slots for å hjelpe deg med å slå barnet ditt inn i en rutine raskt, med streng retning på lur, feeder og sengetid

Dagen din vil bli brutt ned i fem minutters slots for å hjelpe deg med å slå barnet ditt inn i en rutine raskt, med streng retning på lur, feeder og sengetid. For eksempel må babyen din være opp og matet klokken 7 hver dag (gulp, tidlig start). Hun trenger en mat hver fjerde time i rommet hennes, og hennes lur er like strenge. Klokka 18:15 gir du babyen sin siste mat før sengetid og unngår øyekontakt med henne i et forsøk på ikke å opphisse henne før hun sover. Her er den tøffe delen. Du kan ikke alltid svare på babyen din når hun gråter. Fords metode anbefaler at du lar henne gråte i en time hver dag, noe som ikke er for alle foreldre.

Hvordan virker det?

Tanken er at babyen din skal kunne sove gjennom natten med åtte til ti uker. I tillegg tillater denne metoden deg å planlegge dagen rundt babyens strømmer og lur, noe som gir deg tid til å gjøre hva du trenger eller ta deg i søvn. Denne metoden hjelper også med å gråte. Etter noen uker, bør babyen din bare gråte når hun har fylt hennes bleie eller ikke, så du vet hvordan du skal reagere på tårene hennes.

Slik administrerer du det

Husk at rutinene er strenge. Du trenger også din partner ombord med ideen - det er mye for en person å administrere, og du vil trenge en pause fra tid til annen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar