Ross Pearson total kropp UFC trening

Innhold

Lett slående ekspert Ross Pearson er 3-0 i UFC. Hans første seier var en hardkjørt avgjørelse over andre Ultimate Fighter finalist Andre vinnerenDen ultimate finalen 9, som han fulgte med en imponerende TKO av dyktig amerikansk grappler Aaron RileyUFC 105 - takket være et spektakulært flygende kne, ikke mindre - og senest en enstemmig beslutning om hardt sparkende tysk Dennis SiverUFC Fight Night 21. Deretter står han overfor avrundet amerikansk fighter Cole Miller (5-2 i UFC) på UFC Fight Night 22, noe som burde gi den største testen til Sunderland-mannen UFC karriere. I løpet av de siste 12 månedene, Pearsoner sett på at flere britiske krigere blir slått i UFC På grunn av deres begrensede brytningsevner, så vel som å drive seg gjennom intense treningsprogrammer her i Storbritannia, har han jobbet med sine grappling ferdigheter i New Jersey med for tiden UFC lette mester Frankie Edgar. «Det jeg må gjøre er å komme seg ut og trene mot brytere,» fortalte han Daglig Telegraphs Gareth A. Davies denne uka. 'Vi har [de britiske krigerne] fått til å fordype oss i amerikanske treningsleirer og plukke opp ferdighetene. Jeg har en wrestlers bygge så det kommer naturlig for meg. '

Vi har laget en total kroppskondisjoneringskrets for deg fra noen av de mange øvelsene Pearson har gjort som en del av hans Fight Night 22 prep. Å gi deg en smak av akkurat hvor passer Pearson er - dette er omtrent en tredjedel av bevegelsene han gjør i løpet av en av sine mer intense økter. Hvis Miller er noe som betinget, bestemt og disiplinert som Pearson, deres UFC Fight Nigh 22 kamp bør være et kjevefrigivende syn på vold.

For de neste seks månedene kjører vi en ny Pearson trening i hvert utgave av bladet så abonnere i dag for å være sikker på at du ikke savner noen av dem.

Denne treningen ble skutt på UTC, Birmingham.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar