Winter Date Ideas: Koselige Date Ideas når det er iskaldt utenfor

Innholdsfortegnelse:

Winter Date Ideas: Koselige Date Ideas når det er iskaldt utenfor - FLøRTE-SLENGER 2023
Winter Date Ideas: Koselige Date Ideas når det er iskaldt utenfor - FLøRTE-SLENGER 2023
Anonim

Blir lei av vinter? Vi ser på 13 romantiske vinterdagsideer for å holde kjærligheten brennende varm i disse kalde vintermånedene.

Er det bare oss eller føles vinteren som en våt teppe på de fleste dager? Etter hvert som temperaturen faller til en rystelse, er vinteren nå en lang sesong med hvit snø, og den neste store "hendelsen" å se frem til er … våren! Men det betyr ikke at vinterdagens ideer bør være en boring!

Innrøm det, da vi sa vinterdagsideer, tenkte du "Netflix og Chill." Mens binge-serier etter serier i jammies definitivt har sin appell, er det ikke akkurat det som kvalifiserer som date natt lenger * faktisk er det sannsynligvis bare din gjennomsnittlige tirsdag! *

Vinter dato ideer for de som elsker en god kos

I stedet for TV-tema datoer, ser vi på 13 friske vinterdagsideer for de som elsker å slappe av, de som ønsker å omfavne snøen, og de som ønsker å komme seg ut og bruke.

# 1 En sexy natt i. La oss starte med den mest åpenbare datoen natt moro, for de tilbringer natten. Kom ned og skitne! Ha en skitten vinterdato kveld ved å kle deg i din beste Mrs Clause dameundertøy og tilbringe hele natten med sexy moro sammen.

Spice det opp ved å velge noen sexspill eller øve forsinket orgasmer. Uansett sexy-romp du velger, pass på å ta deg tid og ha det gøy med det. Dette er dato natt, tross alt! [Les: 10 frække sexspill for par å føle seg kåt igjen!]

# 2 Temafilm natt i. OK, ok, så vi sa "Netflix and Chill" er mer en "hverdags" anledning, men du kan definitivt få det til å fungere. I stedet for å binging gamle episoder av venner, hvorfor ikke prøve en "tema" filmdato?

For eksempel, hva med en sann forbrytelsesdato natt? Sjekk ut Å lage en morder, eller The Jinx: Robert Dursts liv og dødsfall. Vi lover når du begynner å se at du ikke vil kunne stoppe. * Seriøst begynte min mann og jeg å se "Å lage en morder" en søndag morgen og stoppet ikke før vi hadde sett alle åtte timer. Snakk om å kaste bort dagen i stil! *

# 3 Vinterdag ideer til bookworm paret. Å lese sammen er en fantastisk måte å tilbringe dagen din på. Det er to mulige måter å gå om disse, begge like gode.

Først, ta en roman og slå om å lese avsnitt / sider til hverandre. Gjør dette så sexy eller dumt som du vil. Gjør det dumt ved å ta en god bok og gjøre forskjellige stemmer for hver karakter, eller gjør det sexy ved å velge en skandaløst erotisk roman og les avsnittene på den mest sultrieste måten.

For det andre, hørbar! Hørbar er det vi liker å kalle lesing for lat mennesker! Finn en flott karakter / raved om bok du har både vært nysgjerrig på og last ned lydboken. Hell et glass vin, flopp inn i en haug med nedefylte tepper, og pop din iPod på dock-høyttalere. Dette er en fantastisk måte å tilbringe datoen natt på. Det er vin og du trenger ikke å lese for deg selv? Ding, ding! [Les: 22 ting å gjøre på en dato som ikke er Netflix og Chill]

Vinter dato ideer for de som virkelig elsker snøen

# 4 Bygg en snømann. Bygg nabolagets største snømann i en kombinert innsats, eller hver av dere tar på egen utfordring og forsøker å bygge en snømann-lookalike av partneren din! Slutresultatet av denne datoen er så morsomt og søtt, vi sverger.

# 5 Har en brann. Delta på et samfunnsbrann eller sparke peisen i huset ditt for en fin måte å tilbringe en kveld på. Del et teppe, bli varm og kose opp ved brannen i denne vinterdatoen. PS: Å gjøre det ved ilden er også majorly romantisk * som det er s'mores … hint, hint! * [Les: Hvordan kose med en fyr - Kule hemmeligheter du må vite!]

# 6 Har en HoCho-dato. Varm sjokolade overskrider barndommen din, og på en eller annen måte klarer du å gjøre noe bedre. Ta med varm sjokolade inn i vinterdatoen din, enten ved å gå ut på din lokale hipsterkafe og prøve sin mest opprørende HoCho-smak, eller gjør det ditt hjemme-oppdrag for å lage din egen varm sjokolade fra grunnen av! [Les: Foodie datoer: 15 trendy middag ideer for nye par]

# 7 Gå sledding. Sledding er så morsomt og virkelig får deg og din date ut i elementene. Snuggle opp på en slede, eller kjør solo ned bakkene i denne aktive vinterdatoen.

# 8 Gå på skøyter. Bortsett fra at skøyter er flott trening og tonnevis av moro, er det også utrolig romantisk. Du er ute på isen i wobbly skøyter, din date tar deg i livet for å støte deg, de to av dere bruker daterskøyter og holder hender, og den eneste pause du tar er å nippe til deilig HoCho? Um, hallo! Vinter dato himmelen!

# 9 Delta på vinterkarneval. Vinterkarnivaler har rykte for å være romantisk vinterglede av en grunn! Det er skøyter, issculpting konkurranser, håndverk øl smaksprøver, dårlig carnie spill, parader, og mer! Bind opp og ta din kjære til en uforglemmelig vinterhendelse.

# 10 Har en episk snøballkamp. Vinteren er praktisk talt sesongen for moro, det er derfor det alltid virket som den beste sesongen da du var liten! Embrace ditt indre barn og ha en massiv snøballkamp med kjæresten din.Gi dem 20 minutter å forberede sin snowball ammunisjon, så blåse fløyten og la din pitching arm fly! [Les: Snilleste partrekk: 21 mest usannsynlige, men virkelig søte egenskaper]

# 11 Se en soloppgang i snøen. Bor du i nærheten av en naturlig mirakel, nasjonalpark * eller hei, bare en fantastisk park *, store gårder eller et fjell? Dra nytte av naturen din og hør ut for den beste morgendatoen du noensinne vil ha. Koble sammen rett ut av sengen tidlig om morgenen, ta med din favoritt varm sjokolade eller kaffe, og gå til visningsområdet for å ta morgensoloppgangen!

For de som dør for å komme seg ut og $ pend

# 12 Fantasy gave ideer. Dette spillet tar din kjærlighet til å handle til et morsomt og konkurransedyktig nivå. Gå til ditt lokale kjøpesenter og se hvilken av dere kjøper en bedre gave til den andre. Fangsten? Du har bare $ 5 å bruke! Dette spillet er definitivt konkurransedyktig, søtt og morsomt å prøve å velge det beste budsjettelementet.

Dirty-up dette gavegivende spillet ved å ta spillestedet til en sexbutikk med advarsel som du * har * å bruke / leke med det din partner kjøper. Hver av dere går inn separat med et budsjett på $ 20 og se hva din partner kommer opp med. I det minste vil du være lei for en latter, og i det meste vil du være innom en god natt! [Les: Kreativt billig: 12 date ideer å ha det gøy på et budsjett]

# 13 Spill turist for dagen. Vi bryr oss ikke om hvor du bor. Det er bundet til å være en turistfelle i nærheten! Mens turistattraksjonen har en tendens til å plugge trafikk og irritere buksene av deg om sommeren, må du innrømme at det er definitivt noe attraktivt å ha en helt til deg selv i vintermånedene.

Spill turister for en dag og gå ut til de beste museene i byen. Unn deg middag på den mest turistrike fellen på gaten. Denne friske vinterdagsideen får deg ut av huset og føler deg frisk, pluss at du bare ikke kan slå de off-season prisene!

[Les: 20 perfekt romantiske vinterdatoer og pauser]

Å være kaldt er ingen unnskyldning for å slå ned romantikken. Følg våre 13 romantiske vinterdagsideer, og du vil gjerne dele deg inn i våren.

Populært emne