15 romantiske måter å foreslå: Gjør det en dag hun vil aldri glemme

Innholdsfortegnelse:

15 romantiske måter å foreslå: Gjør det en dag hun vil aldri glemme
15 romantiske måter å foreslå: Gjør det en dag hun vil aldri glemme

Video: 15 romantiske måter å foreslå: Gjør det en dag hun vil aldri glemme

Video: 15 romantiske måter å foreslå: Gjør det en dag hun vil aldri glemme
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Foreslå jenta din skal være noe hun snakker om for resten av livet. Av den grunn trenger du disse romantiske måtene å foreslå.

Når noen kommenterer hennes ring eller ser dere to sammen, vil de alle spørre det samme spørsmålet. Det er en historie som blir fortalt om og om igjen. På grunn av det, bør du finne romantiske måter å foreslå i stedet for kjedelige, overutnyttede forslag.

Når en fyr kommer ned på ett kne, vil kvinner ha det til å være personlig. De vil at det skal være noe spesielt mellom dere to. Jo, du kan bare piske ut en ring i stuen din mens hun ser på TV, men det er ikke romantisk. Det er heller ikke spennende eller historieverdig.

Historien om bryllup forslag

Ekteskapet har eksistert i mange, mange år. Så det er trygt å anta at bryllupsforslag har eksistert for like lenge. Vei tilbake da, ble forslag faktisk gjort til en kvinnes far for å spørre hans tillatelse til å gifte seg med datteren sin. Dette kom ofte med en gave av noe slag, noe som viste sin verdi.

Men som tiden gikk, hadde kvinnene mer å si i hvem de skulle giftes, og i stedet for å presentere sin far med en hog eller ku, ville en mann gi henne en ring. Dette var for å vise henne hvor viktig hun var og for å vise alle andre at hun var hans nå. [Les: 25 tegn på at hun er den du skal gifte deg med]

Romantiske måter å foreslå og gjøre det til en dag, hun vil aldri glemme

Du vil sørge for å foreslå på en måte hun vil elske. Du vil at hun skal huske den dagen for alltid og virkelig føle hvor mye du elsker henne. Det betyr at du trenger romantiske måter å foreslå.

Hvis du ikke er den kreative typen, er vi her for å hjelpe. Dette er de mest romantiske måtene å foreslå kjæresten din og gjøre henne til din forlovede. Bare husk å imøtekomme ditt forslag til hennes ønsker og behov i stedet for bare å velge blind måte å gjøre det.

# 1 En offentlig forestilling. Ikke alle kvinner vil bli foreslått å være offentlig. Vær sikker på at du vet hvor kvinnen står før du gjør noe slikt. Men hvis hun gjør som den slags ting, er det en av de mer romantiske måtene å foreslå.

Du kan gjøre dette nesten hvor som helst. Pass på at hele kvelden er fylt med romantikk, og da når hun minst forventer det, gå ned på ett kne med alle som ser og bekjenner kjærligheten din. Viser hvor mye du bryr deg foran alle er virkelig romantisk.

# 2 En weekend getaway forslag. Ta en helg ute av jobb og oppgaver og fei henne bort til en romantisk helg. Skjem bort henne mens du er borte ved å gi henne massasje, ta henne til en favoritt restaurant som vanligvis er for langt unna, og få henne til å føle seg fantastisk. Så, på slutten av helgen, kom deg ned på ett kne og hun vil aldri glemme det.

# 3 Feriedestinasjon. I stedet for bare en helg borte, ta en uke eller to og behandle henne til en fantastisk ferie. Ta henne et sted hun har alltid ønsket å gå og sørg for at hun vet hele tiden hvor mye du elsker henne.

Ta en tur på stranden og ta med ringen. Hun blir overrasket, og det blir mer enn romantisk nok. [Les: Romantiske ferie destinasjoner å bringe par nærmere]

# 4 En middag kveld hjemme. Noen ganger er de mest romantiske måtene å foreslå de enkleste. Du trenger ikke å tilbringe en formue eller dusj henne med dyre gaver for å få henne til å føle seg elsket. Hun kan ikke engang ha det. I stedet la henne komme hjem til et helt måltid tilberedt av deg med stearinlys, dessert og selvfølgelig en ring.

# 5 En nær venn og familie middag. Hvis du vil gjøre forslaget ditt mindre privat, men ikke sikkert om å gjøre det offentlig med en mengde fremmede, kan du invitere dine nærmeste venner og familie til en liten sammenkomst.

Ha en fest for å feire ingenting spesielt og deretter gå ned på ett kne. Hvis hun er veldig nær med folket i sitt liv, kan hun elske å ha dem rundt for den store dagen.

# 6 En gjennomtenkt hjemmelaget gave. Ikke alle gaver må være veldig overdådige og kostbare. Du kan lage en gave i stedet hvis du er den kreative typen. Male henne noe. Skriv og spill henne en sang på gitar. Du kan til og med bygge henne noe søt som hun vil elske. Mens hun nyter det, gå ned på ett kne og uttrykk hvor mye du alltid vil gjøre gaver for alltid. [Les: 25 virkelig romantiske ideer for å gjøre din kjæreste smelter]

# 7 Gjenta dine første par datoer. Du kan bare gjøre den første datoen, eller du kan gjøre noen av dem. Du kan tilbringe en hel dag med henne til de tre første stedene du noensinne har hatt. Deretter på siste sted, fortell henne at de var de viktigste dagene i livet ditt, og dette blir også. Hun vil bli overrasket, og hun vil elske den.

# 8 Fang forslaget på kamera. For å sikre at kvinnen aldri glemmer forslaget, ta det på kamera! Det er mange mennesker du kan leie for å fange det spesielle øyeblikket. Uansett hvordan du gjør det, vil det være viktig å ha det innspilt for alltid. Dette gjelder spesielt siden mange mennesker aldri har en video av den store dagen. Hun kan vise det til alle som spør.

# 9 Foreslå henne på jobb. Fungerer hun et sted hun elsker og er lidenskapelig om? Å foreslå henne på jobb er en veldig romantisk måte å gjøre det på. Du kan besøke henne til lunsj eller til og med gjøre en hendelse av det ved å kontakte sjefen sin og sende inn dusinvis av blomster. Hun vil være sikker på å føle din kjærlighet på denne måten. [Les: Memorable måter å foreslå for kjæresten din]

# 10 Et goofy, morsomt forslag. Du må aldri gjøre forslaget ditt veldig alvorlig. Og hvis kjæresten din er den morsomme og lekende typen, gjør du ikke. Ta en Pokémon ball og bruk den på ringetonen, og hevder at du må "fange" den viktigste jenta til alle. Appellere til hennes sans for humor kan være mer romantisk enn noe annet. Hun vil le i årene som kommer.

# 11 Naturtur eller hageforslag. En av de mest romantiske måtene å foreslå er definitivt i naturen eller i en hage. Når det er så mye naturlig skjønnhet rundt, tar det pusten fra henne. Å ta henne til en lokal hage eller på en nydelig naturstigning før du foreslår henne, sørger for at hun husker det for alltid.

# 12 Et piknikforslag. Hvis du vil holde ting enkelt, men også veldig romantisk, vil pakke henne en piknik være veien å gå. Du kan laste opp kurven med alle hennes favoritter og ta henne et sted spesielt med bare dere to. Deretter, før dessert, trekk ut ringen og spør henne. Hun smelter! [Les: 20 beste og verste stedene for en piknik med din kjærlighet]

# 13 Få familien til å hjelpe deg. Du kan også få familien til å hjelpe med forslaget. De kan alle være inn på arrangementet og holde et tegn med hvert ord av, "Vil du gifte deg med meg?" Dette vil gjøre kvelden ekstra spesiell for henne fordi hele familien hennes vil være der for å feire.

# 14 En personlig kjærlighetsnotat eller bok. Noe som ikke er gjort nesten nok, men er en av de mest romantiske måtene å foreslå, er å skrive et kjærlighetsnote. Du kan til og med lage en bok fylt med alle dine tanker om henne. Skriv ned hva som gjør deg glad og hvorfor du er så forelsket.

Deretter på slutten av brevet eller boken, skriv ned, "Vil du gifte deg med meg?" Stå bak henne og ta på ett kne når hun leser dette og se henne vende om i gledefulle tårer. [Les: Hvordan skrive et perfekt kjærlighetsbrev som en sann romantiker]

# 15 Morgen forslag. En annen veldig romantisk måte å foreslå det er nesten aldri gjort, er å våkne opp med en gang om morgenen og gjøre det. Å si noe i tråd med "Jeg vil at dette skal være min virkelighet når jeg våkner hver morgen for resten av livet mitt", er perfekt. Det vil være mer enn nok til å få henne til å føle din kjærlighet. Det er enkelt, men effektivt.

[Les: De beste og verste måtene å foreslå for kjæresten din]

Forslagene er utrolig viktige. Mens mange ikke kan fortelle sin historie, husker de det for alltid. Av den grunn vil du sørge for at du bruker en av de mest romantiske måtene å foreslå.

Anbefalt: