8 romantiske linjer for å skrive ditt eget bryllupslover

Innholdsfortegnelse:

8 romantiske linjer for å skrive ditt eget bryllupslover
8 romantiske linjer for å skrive ditt eget bryllupslover

Video: 8 romantiske linjer for å skrive ditt eget bryllupslover

Video: 8 romantiske linjer for å skrive ditt eget bryllupslover
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2023, September
Anonim

For den store dagen, vil du sørge for at bryllupsgudene dine er fylt med kjærlige ord. Her er noen av de beste du kan bruke.

Ingen kan klandre deg hvis du forvandler deg til et nervøst vrak når du skriver bryllupsløfter. For en ting må du komme med de riktige ordene å si med den ekstra berøringen av romantikk og kanskje et snev av cheesiness.

Det må være lenge nok til å formidle det du føler, mens det er kort nok til ikke å bore dine gjester. Og i tillegg må du kunne hente løfter på din store dag. Mest av alt, du er ikke bedre å skru den opp, siden dette vil bli tatt på kameraet. Selv trente aktører kan finne den oppgaven skremmende!

Du kan alltid velge generiske løfter som du ser i filmer, men kom igjen, hvorfor blande inn med mengden når du kan la originaliteten som et par skinne gjennom? Skrap den testede "å ha og holde," og gå for noe som virkelig kommer fra hjertet ditt. Tross alt blir du bare gift en gang * forhåpentligvis *, så du kan like godt gå ut med de romantiske ordene i dine løfter! [Les: 25 åpenbare tegn på at du er høy på bryllupsfeber]

Hvordan lage de søteste bryllupslover

Leter du etter de perfekte linjene for å legge til bryllupsgudene dine? Her er 8 av de enkleste, men mest dype som du kan bruke. [Les: Hva er den beste alderen for å bli gift?]

# 1 "Jeg kan ikke forestille meg livet mitt uten deg." Dette er en så oppsiktsvekkende uttalelse å si. Det står til personen du gifter deg med, siden de har vært i livet ditt, har de gjort det bedre. Denne linjen sier at din ektefelle å gi deg noe så spesielt og unikt for livet ditt at du ikke vil at de skal forlate din side. Du lar din partner vite at uansett hva, vil du gjøre ditt beste for å holde dem der og holde dem lykkelige.

# 2 â € œJeg vil beskytte ditt hjerte.â € Alle har litt angrelse når de skal gifte seg. Så før du overveier å knytte knuten, vil du vite at hjertet ditt er i de riktige hendene. La kjærligheten i livet ditt vite at du vil beskytte deres hjerte og verne om kjærligheten du deler til slutten av tiden. Med denne linjen, vil du definitivt la partneren din vite at du er innstilt på at du ikke vil bryte sitt hjerte i tiden din sammen.

# 3 "Jeg elsker deg mer enn noe i verden." Jeg tror alle i verden ønsker å høre disse ordene. Å vite at noen elsker deg mer enn noe i verden betyr at over alt annet er deres kjærlighet så sterk for deg at ingenting kan trumpe det. Din partner vil smelte når du ser dem i øynene og si denne linjen. Ved å legge dette til dine løfter, vil partneren føle seg trygg i å vite at du prioriterer dem.

Vi har en tendens til å bli fanget opp i hverdagen og sliter med at vi noen ganger forsømmer folkene vi elsker. Selv om det kommer til tider når ektefellen føler at du ikke betaler dem noe. De kan føle seg elsket i å vite at du har lovet å elske dem over alt annet. Å sette klare hensikter i begynnelsen av ekteskapet fører til en lykkelig.

# 4 "Jeg gleder meg til å tilbringe resten av livet med deg." Det er virkelig forfriskende å vite at noen vil se deg hver morgen og hver kveld. Denne linjen sier at du gjennom årene vil være en konstant tilstedeværelse i partnerens liv. Du vil være der for din partner, gjennom gode dager, dårlige dager, og alt i mellom.

Livet er ikke alltid så søtt og romantisk som bryllupsdagen, men ved å legge denne linjen til dine løfter, forteller du partneren din at du er villig til å bli ved siden av dem for lang tid. [Les: 20 grunner til å gifte seg og leve lykkelig etter]

# 5 "Jeg lover å være tålmodig og forståelse uansett omstendighetene." Dette er et stort løfte om å gjøre, men en som din partner vil definitivt være glad for å høre. På bryllupsdagen kan du tenke at dere begge vil gå ut i solnedgangen sammen for å starte et romantisk liv sammen.

Men selvfølgelig krever ekteskap arbeid, og samarbeid gjennom livsforsøk krever tålmodighet og forståelse. La partneren din vite at du er klar for hva livet kaster på deg begge i fremtiden ved å legge til denne utrolig realistiske, men likevel romantiske linjen.

# 6 "Du gir meg glede og gjør meg utrolig glad." Å legge dette til dine løfter betyr at du vil minne din partner om at de gjennom argumenter, nagging og ikke så morsomme tider kan gjøre deg utrolig glad.

Ingen liker å føle seg som en byrde for sin partner. Jo mer oppmerksom på din fiancé eller fiancé er om hvor mye glede og glede de bringer til livet ditt, jo mer vil de fortsette å gjøre det. Det gjør dem glade for at de gjør deg glad. [Les: Ekteskapsråd - 11 tips for å være utrolig glad]

# 7 â € œJeg vil hjelpe deg og støtte dine drømmer.â € La kjærligheten i livet ditt vite at du vil være en hjelpende hånd under deres forfølgelser for å oppnå sine drømmer. Uværlig støtte spiller en stor rolle i sammenhengen mellom deg og din ektefelle.

Å ha noen til å hjelpe og hylle oss alltid gir motivasjon for oss å fortsette. Gi dem beskjed om at du virkelig er deres største fan, og du vil gjøre hva som er i din makt for å hjelpe dem å nå sitt fulle potensiale. [Les: 80/20-regelen i relasjoner for en vellykket en]

# 8 "Jeg vil alltid omfavne dine ufullkommenheter og oppmuntre deg når du trenger å høre det mest." Det er viktig at din ektefelle må vite at du aksepterer dem, feil og alle. Å vie å elske og omfavne deres ufullkommenhet hjelper dem å forbli tro mot hvem de er.

Ekteskap handler om åpenhet, og måten du inngår ekteskap på, er nøkkelen til dens levetid. Det er også viktig å la dem få vite at du vil oppmuntre dem når de føler seg som om verden ikke er på deres side.

Å elske hver eneste del av noen er ikke å være blindsided eller slått av av de unike tingene som gjør dem som de er. Partneren din bør føle seg trygg på å høre disse ordene fordi de vet at du opptrer av kjærlighet og ikke dommer i vanskelige tider. [Les: 25 forholdsregler for en lykkelig romantikk]

Igjen, jo mer du omfavner og oppfordrer din ektefelle, desto mer vil ektefellen gjøre det samme for deg. På den store dagen, la dem få vite at kjærligheten du har for dem, overgår alle deres mangler, og ingenting kan forandre måten du føler.

[Les: Barn bryllup og andre merkelige turer ned midtgangen]

Husk at ærlighet og autentisitet er det du bør sikte på når du komponerer dine løfter, men du kan alltid se på disse 8 romantiske linjene for å la dine hjertelige følelser skinne gjennom på din store dag!

Anbefalt: