7 Synes romantiske bevegelser som kan gjøre henne hater deg

Innholdsfortegnelse:

7 Synes romantiske bevegelser som kan gjøre henne hater deg
7 Synes romantiske bevegelser som kan gjøre henne hater deg
Anonim

Er du i ikke-mans land når det gjelder romantiske bevegelser? Hvis du har prøvd noen av disse, har du gjort det alt galt.

Å være romantisk er vanskelig, og dessverre, når du forfølger en kvinne, kommer hun til å forvente deg å trekke ut alle disse verdige stoppene. Men hva er det som er romantisk i dag? Kaste kappen over en regnpølse kan ha fløyet i 1920-tallet, men nå er kjæresten din mer sannsynlig å le enn swoonâ € | og skal du virkelig gjøre en stor, offentlig gest av romantikk i jakten på kjærlighet ?

Mens noen romantiske komedier kan forsøke å styre deg i riktig retning, er sannheten at de fleste av disse triksene er i kø for å få deg en restraining rekkefølge, ikke et eventyr som slutter. Hvis du prøver hardt å få jenta, og du føler at ingenting fungerer, er oddsene du får dårlig råd et sted!

Hvilke "romantiske" bevegelser hater kvinner?

Her er 7 tilsynelatende romantiske bevegelser du bør sannsynligvis gå på bakbrenneren.

# 1 Prøver å være mannen av drømmene sine. Er det ikke ideen om at du er akkurat den typen personen hun vil at du skal være god sjarmerende og romantisk? Dette kan fungere midlertidig for å få henne til å like deg, men til slutt er dette en forferdelig ide av så mange grunner.

For det første er du ikke sant til hvem du er. For det andre, svindler du henne inn i å like deg. Og for det tredje, på grunn av den tidligere, vil hun sannsynligvis ende opp med å motstå deg for at du ikke er den personen du hevdet å være i løpet av det fejende stadiet av ditt frieri! Prøver for vanskelig å like alt hun liker, eller prøver å tvinge kjemi kan komme over som skummel.

# 2 Kjøper klærne sine. Hvilken bedre måte å woo drømmenes jente enn å kjøpe henne litt sexy undertøy eller en varm sommerkjole for å vise henne i? Sikkert brownie poeng vil bare hoper opp, ikke sant?

Feil! Mens det kan virke veldig romantisk å kle på kjæresten din, er oddsene hun har sin egen smak, spesielt når det gjelder undertøy og undertøy. På grunn av varierende bust størrelser fra butikk til butikk, vil din gal sannsynligvis ønske å prøve den før hun tar sin beslutning. Med mindre du er et absolutt geni når det gjelder å plukke undertøy, er denne gaveen bedre igjen i gavekortform! [Les: 8 romantiske gester fra de gamle dager savner alle jentene]

# 3 Ikke tatt nei for et svar. Du vet hvordan i filmer når den mannlige ledelsen er skrudd ned, fortsetter han å ubarmhjertig forfølge kvinnen i drømmene sine, og gjør ofte kjærlighetsbevis i håp om å vinne henne? Eksempler inkluderer 10 ting jeg hater om deg, Si noe, Bare venner, Grease, Kan ikke vente, og en av de verste, Love Actually.

La meg være den første til å si at ikke å ta nei til et svar er ikke romantisk - det er irriterende. Hvis gjenstanden for dine følelser har slått deg ned, føles hun sannsynligvis vanskelig nok. Hun trenger ikke deg å rope dine følelser over hele byen og få henne til å føle seg enda verre om å måtte slå deg ned et sekund * eller tjueende * tid. [Les: 15 verste vaner kvinner hater på menn]

# 4 For mye for tidlig. Hvis du har nettopp startet et romantisk forhold med noen, og du er helt full av kjærlighet, er det best å holde noen av disse følelsene til deg selv! Kvinner elsker å føle seg bekymret for at alle gjør det, men viser en verden av kjærlighet, komplimenter, romantiske bevegelser, tekster, godnatt e-postmeldinger og godmorgen e-postmeldinger, er ikke en måte å romantisere henne, det er en måte å skremme henne av!

Dette kan virke som det nøyaktige motsatte av alt du har hørt om relasjoner, men sannheten er at, akkurat som menn, kan noen kvinner bli utsatt av en kjærlig kjæreste i begynnelsen av et forhold. Hvis du allerede forteller henne at du elsker henne en uke eller to i forholdet, kommer hun til å føle at hun aldri kommer til å hente deg til din umettelige appetitt. Vær balansert med din hengivenhet. [Les: 10 grunner sier "Jeg elsker deg" for tidlig suger!]

# 5 â € œBe moren til mine barn. Â € Â Tro det eller ei, mange menn tror denne linjen er en romantisk shoo-in. Hvorfor? Uttrykket betyr tydeligvis at du liker en fremtid med kvinnen i spørsmålet og er seriøs nok om at hun ønsker å starte en familie sammen. Dette kan høres bra og bra for deg, men for henne kan det høres ut som mer som en fengselsstraff.

Dette er ikke å si at å ha barnet ditt ville være tortur for henne, men vil hun selv ha barn? Finner hun denne følelsen skummel eller søt? Det er best å virkelig lære deg kjærlighetens oppfatning av disse tingene før du brenner ut faderskapets vinkel; Ellers kan hun bare le av linjen med vennene sine! [Les: 8 tabu emner for å unngå i et nytt forhold]

# 6 Lag etiketter. Jeg har gutta gjør dette til meg, hevder jeg var kjæresten sin da vi bare knapt hang ut. Dette er ikke romantisk. Det er påtrengende, presumptuous og irriterende. Bunnlinjen er dette: ikke antar noe! Med mindre du har spurt din kjærlighetsinteresse til å være kjæresten din og hun sa ja, bør du sannsynligvis ikke endre forholdet ditt når som helst snart.

# 7 Kjøper hennes gaver til huset. Så bor du med kjære? Vel da, et lykkelig hjem til dere begge! Bare husk dette siste råd: Hvis du har en jubileum eller en gaveverdig anledning, kommer du ikke til å kjøpe henne en hjemme-relatert gave.

Selv om du nå samarbeider, vil hun kanskje ikke ha tidligere gaver av sminke og arrangementskort til å bli erstattet av en crockpot, en ny lampe eller den beste nye Swiffer på markedet. Hjemmegaver kunne ikke være lenger fra romantisk, og vil få henne til å føle at hun har blitt en hjemmeboring for deg - en som ikke er verdig til virkelig feminine gaver! [Les: 8 store ulemper med å flytte i ingen vil snakke om]

Til slutt er ingenting like endearing til en kvinne som du er selv. Velvære deg selv, bringe sjokolade, plukke blomster og ha en god sans for humor. Husk: Hvis du tror at noen vil bare like deg fordi du erklærte din kjærlighet fra et fjell eller kjøpte henne et fjell med gaver, er oddsene du forfølger feil jente.

Populært emne