22 romantiske blomster som er favoritter med kvinner

Innholdsfortegnelse:

22 romantiske blomster som er favoritter med kvinner
22 romantiske blomster som er favoritter med kvinner
Anonim

Don? T vet hva du skal gi jenta til? Leter du etter en måte å imponere på din forelskelse? Gi henne blomster! Disse romantiske blomstrene vil umiddelbart få henne til å føle seg spesiell.

Hvis noen forteller deg at blomster er overvurdert, så får de bare ikke nok buketter. Blomster er gode gaver til enhver anledning, eller selv om det ikke finnes noen i det hele tatt. Faktisk kan du aldri gå galt med blomster - du må bare velge de riktige.

Romantiske blomster som er favoritter med kvinner

Før du får alt du trenger for å velge fra det brede sortimentet og det fargerike utvalget på din nærliggende blomsterhandler, les bare på denne listen over romantiske blomster for å gi den så spesielle jenta i livet ditt.

# 1 Angelica. Myk og subtil, er angelica lett på øynene, og gjør det tilstrekkelig symbolet på stressavlastning. Du kan gi dette til henne hvis hun føler seg nede, eller å minne henne om å slappe av mens du gir henne en vase av angelicas med avslappende og aromatisk lavendel for kontoret sitt.

# 2 Azalea. Et symbol på omsorg og kjærlighet, azalea spiller på mørke og lyse fargetoner som gjør at det ser rikelig ut, men kompleks. Dette er et vakkert utstillingsvindu av total femininitet, og hvis du vil foreslå, kan du ikke gå galt med azalea.

# 3 Blå salvia. I tilknytning til helbredelse og omtenksomhet kan du gi dette til jenta din når hun føler seg under været. Du kan blande den med andre blomster som hortensiaer og azaleaer for å sende henne dine ønsker for utvinning.

# 4 Carnation. En fascinerende blomst i seg selv med sine teksturerte kronblade som gir hver blomst en dybde, er den hvite nellike det perfekte symbolet på fascinasjon. Enten du får henne hvit eller rød, sørg for å få en rikelig mengde av dem som er i full blomst for å glede og fange henne.

# 5 Kirsebærblomst. Kirsebærblomstene har alltid vært en favoritt blant jenter og kvinner. Deres små, myke blader symboliserer delikat femininitet, og deres søte aromatiske lukt kan definitivt gjøre kvinnen din smil.

# 6 Clematis. Hvis du virkelig vil overraske din dame kjærlighet, plante noen clematis i hagen hennes. Denne vakre blomsten vokser med klatring av vinstokker som ser fargerike, romantiske og frodige over tid. Du kan også legge til dette i en bukett med andre blomster for en vakker sprut av vårfargen på dameens nattbord, kontorbord eller bordmidstykke.

# 7 Daisy. Den lyse hvite og gule av tusenfryd er kanskje det som gjør denne fine blomsten et perfekt symbol på livlighet, uskyld og lykke. De ser søte ut som eller som en lys aksent til en bukett frodige blomster. Å gi dette til din kone etter fødsel kan lyse opp hennes humør og løfte hennes ånder etter en uttømmende tid i leveringsrommet. Du kan også legge til bare en eneste tusenfryd på hennes serviett som du serverer frokosten i sengen. [Les: 25 virkelig romantiske ideer som vil gjøre kjæresten din smelter]

# 8 Glem meg ikke. Som navnet antyder, er denne blomsten gitt til minnesminner eller mennesker som alltid skal huskes. Blåblader og hvite til gule sentre er lyse og iøynefallende, og det er flott for accenting buketter av større blomster.

# 9 Gardenia. Symboliserer hemmelig kjærlighet, gardenias blomstrer åpent som roser. De kommer i mange farger, og de off-white til hvite varianter vil definitivt gjøre din dame elsker å tro dine oppriktige og rene intensjoner. [Les: Hvordan snakke med din forelskelse og få dem til å falle for deg]

# 10 Hydrangea. Hortensia er kanskje en av de vakreste huedblomstene, da hver rikelig gjeng kan vise frem en rekke komplekse, lyse farger som går bra med andre blomster og til enhver anledning. Fest en gjeng med et enkelt bånd eller bland det med andre blomster for å sette i en vase eller bukett, og du har den perfekte pick-me-oppen for jenta din på en hvilken som helst dag.

# 11 Iris. Iris er en annen fantastisk blomst som tilsvarer tro, håp, mot og visdom. De flotte, rike, dype og juvelfargede kronbladene er perfekte som et fokuspunkt for enhver blomsterarrangement. Faktisk kan det holde seg bra selv hvis du vil gi henne en klassisk, men likevel prettig blomst bare for å lyse opp dagen.

# 12 Jasmine. Et varig symbol på nåde og adel, den vakkert duftende hvite jasminen har også en noe mer ukjent betydning: "Jeg knytter meg til deg." Du kan gi dette til jenta din som en blomstrende plante i en gryte for å lufte hagen hennes, eller som en del av en sommerbukett kan du gi henne noen dag.

# 13 Lily. Et utstillingsvindu av naturens pulserende farger, liljer er vakre for enhver anledning. Enten du vil si beklager, feire et jubileum, eller bare hylle henne opp, er liljer elegante nok og kan gå bra med mange andre blomster, spesielt de subtilere, mindre som angelicas og jasminer. Det er et symbol på vennskap og hengivenhet, og er en upretensiv blomst for å gi en kvinne på din første date. [Les: 14 sjarmerende måter å imponere på en jente på en dato]

# 14 Orchid. De eksotiske former og interessante farger på orkideen gjør det til et populært symbol på lidenskap. Det er også en stift på mange bryllup. Likevel kan du gi den spesielle kvinnen i livet ditt en orkide eller to hver dag, da disse er nydelige blomster for enhver anledning, og tilgjengeligheten er ikke noe problem. Dot hennes rom med vaser av orkideer, eller bare gi en med et romantisk notat, og du kan være sikker på at hun vil være glad.

# 15 Rose. Rosen er den mest berømte og idiotiske blomsten for å gi noen kvinner, enten det er din venn, kjæreste, kone, mor, bestemor, fetter eller tante! De varierer i farger fra den mykeste hvite til den dypeste røde, og avhengig av nyanser og arrangementer kan variere i betydning. Likevel vil roser aldri mislykkes for å få mottakeren til å føle seg spesiell og elsket.

# 16 Solsikke. Etter sola hvor som helst på himmelen, er solsikke et symbol på lojalitet. Du kan gi kjæresten din, venn, mor, datter, bestemor, eller omtrent enhver jente du kjenner denne blomsten, og de vil bli strålende i retur. Dette er perfekt som en enkelt blomst eller i et par haug bundet i et bånd, eller du kan ordne det i en vase sammen med andre komplementære blomster.

# 17 Tulip. En annen berømt go-to blomst er tulipan, et varig symbol på kjærlighet og vårtid. Uansett om du fyller en bukett med samme fargetoner eller en flerfarget kombinasjon, er tulipanene vakker nok til å bli gitt ved spesielle anledninger for å gjøre jenta din spesiell og husket, men er også perfekt for hverdagslige buketter.

# 18 White ditt. Den hvite dinany er et symbol på lidenskap, og de små, fjærne kronbladene er et perfekt tillegg for en bukett med store og lyse blomster. Du kan gi dette til din kone eller kjæreste på romantisk middag, eller til og med som en del av hennes brudebukett til bryllupet ditt. [Les: Bryllup blomster etter årstidene - De 20 beste plukker]

# 19 Hvit lilla. Søt og uskyldig, den hvite lilla er en duftende blomst med små kronblad som du kan dusje på jentas seng sammen med roser for å gi henne en overraskelse. Du kan også sette noen stengler på en vase eller i en bolle sammen med flytende stearinlys til sengen hennes.

# 20 Hvitkløver. Som bladerne er den hvite kløverblomst forbundet med lykke til. Du kan gi dette til kjæresten din eller kone i et arrangement med andre lysere fargerike blomster. Det er også perfekt på bordet ditt hvis du forbereder en romantisk candlelit-middag for henne.

# 21 Gul acacia. Hvem sier å gi en jente blomster er bare et symbol på romantikk? Hvis du ønsker å oppmuntre en kvinnelig venn eller kollega, kan du gi henne en gul akasia, som er et symbol på vennskap. Sørg for at du gjør dine intensjoner kjent, skjønt, da det også er et symbol på hemmelig kjærlighet.

# 22 Gul påskelilje. Den fargerike gule påskeliljen er perfekt for den kvinnen som alltid legger til en solstråle i livet ditt. Faktisk, siden denne blomsten er et symbol på flaks, kan du gi dette til enhver kvinne i livet ditt før sitt store jobbintervju eller ved enhver anledning til å ønske lykken til henne.

[Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne selv]

Blomster gir liv og liv til alle som mottar dem, på samme måte som disse blomstene gir et fargestoff av farger og duft til alle rom. Fra de små engelene til de dristigste orkideer, å vite hvilken slags blomstring å gi jenta din, kan forvandle sin trette og kjedelige dag til en munter og kjærlig fylt.

Populært emne