15 Romantisk jubileumsideer å forlate din kjærlighet uten tale

Innholdsfortegnelse:

15 Romantisk jubileumsideer å forlate din kjærlighet uten tale
15 Romantisk jubileumsideer å forlate din kjærlighet uten tale

Video: 15 Romantisk jubileumsideer å forlate din kjærlighet uten tale

Video: 15 Romantisk jubileumsideer å forlate din kjærlighet uten tale
Video: Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar 2023, September
Anonim

Jubileum kommer en gang i året, og din sjelevenner en gang i livet. Bruk disse 15 ideene til å lage din mest romantiske jubileumsfest ennå.

Å feire jubileer er en fin måte å fornye og forny kjærligheten til hverandre, enten du bare har feiret din første eller har vært sammen i mange år. Det er viktig å huske å behandle din honning til en ekstra spesiell dato for å minne dem om hvor mye du er forelsket i de to er.

For å gjøre jubileumet minneverdig, må du tenke på unike måter å feire på. For å hjelpe deg med å lage jubileer noe du og partneren din vil se frem til år etter år, har vi forberedt 15 romantiske ideer for å feire jubileet og gjøre bonden sterkere.

15 romantiske jubileumsdatoer

Hvis du ønsker å legge til en romantisk vri på jubileumsfesten, er det 15 ideer som er kreative, morsomme og fulle av romantikk.

# 1 Ta det utendørs. Planlegg en tur sammen, leir i skogen, eller gå fjellklatring. Din jubileum er en flott mulighet for dere begge til å tilbringe tid sammen med ingenting annet enn naturen rundt deg. Dette vil tillate deg å koble til hverandre i en annen innstilling mens du er på et eventyr i villmarken. Og kanskje de to av dere selv kan få litt vill også.

# 2 Love notater. Husk når du var videregående kjære, og du pleide å stikke etter hverandres skaper og notisbøker? Ta med den unge, lekende og uventede gesten ved å legge ut kjærlighetsnotater over hele huset ditt, og til og med i partneren din som en overraskelse. Cap av dagen med kjærlighetsnotater på gulvet, som fører til soverommet ditt. [Les: Hvordan skrive et dyptfølt kjærlighetsbrev som en sann romantiker]

# 3 Ta av spenningen med et trykk. Selv om du har rørt din ektefelle overalt du kan tenke på, kan du ta fingrene og hendene og slå på deg noe til å helbrede og slappe av. Ta av stresset fra jobb, og til og med spenningen i forholdet ditt, med noen få berøringer her og der.

Partneren din vil sikkert sette pris på det og kan til og med returnere favør. Hvis du ikke vet hvordan du masserer, les opp på erotiske massasjer for å slå varmen opp for en god slutt. Hvis du er villig til å skille ut noen få dollar, gå videre og sett opp et avslappende spa-tilfluktssted og et romantisk par, massasje. [Les: Den perfekte romantiske massasje for å slå din elskere på]

# 4 Mat er kjærlighet. Du kan ha kokt for hverandre hundre ganger, så dette tipset er ikke noe nytt. For å krydre det opp, kan du sette opp bordet med litt ekstra oomph, legge til litt blomster, stearinlys og musikk. Du kan til og med ringe i en kvartett og synge dine favoritt kjærlighetssanger mens du spiser et hjemmelaget måltid. Enten det er eggerøre eller biff wellington, vil middagen din være spesiell så lenge den er laget av hjertet. [Les: 13 veldig romantisk middag date ideer for to]

# 5 Urban jungle eventyr. Du trenger ikke å gå noe fancy eller eksotisk for å feire jubileet, fordi du har din egen urbane jungel hvor du enn er. Gå et sted i byen du har aldri vært før. Kanskje det er et pent hull-i-veggen pizza sted, eller den nyåpnede gastropuben. Du kan oppdage byen din mens du oppdager mer om hverandre. [Les: 20 morsomme og ukonvensjonelle datidéer du kan prøve]

# 6 Juster teknologi. Kom deg unna alt og fokus på kun hverandre, hvis bare ved denne anledningen. Tilbring hele dagen sammen på en teknologisk måte: ingen mobiltelefoner, ingen samtaler, ingen e-post, ingen tv, ingenting. Dette vil tillate deg å koble til hverandre på et mer personlig, intimt nivå.

# 7 Budsjettdato. Du har kanskje gjort mange budsjett datoer i de første par årene sammen, men det ville være mye mer spennende hvis du gjorde dating på et budsjett en utfordring. Gå ut på jubileumsdatoen med bare noen få dollar og se hvor langt du kan gå. Du kan til og med gjenoppleve disse øyeblikkene når du var ung og sliter, nyter tiden sammen selv uten fancy middager og tilsvarende regninger.

# 8 Hjemme. Len deg tilbake, slapp av og kom tilbake til pyjamasene dine mens du tilbringer jubileet hjemme. Nå er det på tide å bare være deg selv og tune ut omverdenen, mens du nyter hverandres selskap og det hjemmet du har bygget sammen. Bestil en pizza, slå musikken opp og til og med støv av det gamle Scrabble brettspillet for litt sunn konkurranse. Du kan til og med gi et verdslig brettspill en kinky twist: taperen * eller vinneren * må være på topp senere den kvelden. [Les: 10 morsomme sexspill å leke med din partner i sengen]

# 9 Wing it. Don't planlegge det. La universet ta ledelsen, på samme måte som det førte deg til hverandre for flere år siden. Husk at de beste øyeblikkene ofte er de som kommer som en vakker, spontan overraskelse.

# 10 Weekend splurge. Skrape noen få hundre dollar av besparelsene dine og gå på en helg som splurge til en eksotisk øyskjulested eller en snøhytte. Du fortjener begge, og holder deg sammen gjennom alle utfordringene og glederne til det gifte livet er verdt å feire. Ta en pause fra alle budsjettering og si farvel til å jobbe lenge. Føles som kongelige på jubileumsdatoen for livet, og igjen takk stjernene for å bringe deg din egen eventyrlige kjærlighetshistorie. [Les: 12 alternative destinasjoner for romantiske utflukter]

# 11 karneval. Ta tilbake den barnslige gnisten i øynene dine og dine barnlige squeals som du holder hender med hverandre på pariserhjulet. Tilbring jubileumet på fornøyelsesparken og nyt på spenningen ved de forskjellige turene mens du trøster hverandre gjennom horrorhuset eller gut-wrenching rollercoasters. Tross alt representerer ingenting bedre ekteskap enn en rutsjebane tur. Bonus: Hvis du ikke har sett din partner, skriker som et redd barn før, kan dette være din sjanse. [Les: 33 fantastiske date ideer hvert par bør prøve]

# 12 Oppdatere bryllupskvelden. Se på den spesielle tiden i livet ditt da du sa "Jeg gjør" til hverandre. Tjen hilsen til det store øyeblikket av engasjement og kjærlighet, som brakte dere to sammen i utgangspunktet. Inviter venner, kolleger og familie for å feire jubileumet med deg, som om du går tilbake i tid. Hvis du feirer din 10th eller 20th jubileum, hvorfor ikke kle deg i tiåret du ble gift i? Skulderputer, noen?

# 13 Kast litt kink inn i blandingen. Du kan feire jubileumet på samme måte som vanlig: Fancy fem retters middag og noen blomster. Men du kan endre det på en måte å gjøre det til den mest minneverdige, om ikke det beste, jubileum noensinne. Når du kommer hjem, få litt sexy tid på, men denne gangen til en annen melodi.

Prøv noen kinky klær og ta ut de lette håndjernene som du alltid har ønsket å prøve med din honning. Få litt spanking, legg til noen BDSM-bevegelser du lærte å se på Femti nyanser av grått, og hvem vet? Du og din partner kan ende opp med å smake på det nye krydderet i soverommet ditt. [Les: 10 sexy tips for å hjelpe deg å åpne opp om din kinky side i sengen]

# 14 Gjør noe du aldri har gjort før. Jubileum er gode tider for å huske bryllupet ditt, men er også en måte å se frem til flere dager sammen. Så hvorfor ikke opprette nye minner ved å prøve ut ting du aldri har gjort før? Registrer deg i en danseklasse og få din kjærlighet til å falle overhodet med deg som du tango. Eller registrer deg for andre leksjoner som baking, keramikk, kunst og håndverk, kampsport, eller til og med taleopplæring for å feie hverandre av dine føtter med nyfødte ferdigheter.

# 15 Se på bryllupsvideoen din. Eller gå over bryllupsfotoene dine. I trengsel av din daglige grind og forutsigbarheten av jubileumsfesten, hjelper det å bare gå tilbake til hvordan ting var på et nivå som bare de to av dere forstår. Enten du feirer hjemme, i en restaurant eller ute av byen, ta med bryllupsfotoene dine eller videoer og se over dem sammen.

Dette vil hjelpe forlenge kjærligheten til hverandre som du husker den spesielle dagen og høydepunktene i bryllupet ditt. Du kan til og med dele noen latter når du husker hvordan onkel Bob ble tøff og gled på dansegulvet. [Les: Ulike måter å si jeg elsker deg uten å si et ord]

Årsdager er spesielle anledninger ment å feire din kjærlighet og ditt forhold. Det er en tid da to personer kan se tilbake og videresende i ekteskapet samtidig, og du kan feire dette øyeblikket på så mange måter. Du kan splurge eller du kan spare, bli hjemme eller gå et sted du aldri har vært før.

[Les: 25 virkelig romantiske ideer for å gjøre din kjæreste smelter!]

Men du velger å tilbringe jubileum, det viktigste er at du feirer sammen, og at du ikke bare viser kjærligheten til hverandre den dagen, men hver eneste dag i hvert år.

Anbefalt: