Veitesting LUMOs Clissold Bomber Cycling Jacket

Innholdsfortegnelse:

Veitesting LUMOs Clissold Bomber Cycling Jacket - øVELSER 2023
Veitesting LUMOs Clissold Bomber Cycling Jacket - øVELSER 2023
Anonim

Vi har alle sett dem (eller vi har alle hørt cabbies klage over dem): syklister som drar hjem om natten i deres barmhjertighet. Faktisk, skrap det - vi har alle funnet det vanskelig å se dem siden de blander seg i mørket, selv om de er sportslys på sykkelen. Det er den gamle kampen mellom stil og sikkerhet.

For to år siden ringte LUMO en våpenhvile mellom disse krigsfester, lanserte en Kickstarter som inkluderte to stilige jakker - en Harrington og en parka - med striper av lys foran og bak som løp av et oppladbart USB-batteri. En god idé, og nok folk var enige om å finansiere prosjektet (jakkene er fortsatt på salg på LUMO nettsiden).

Nå er LUMO tilbake med en annen Kickstarter for sin andre linje: en bomberjakke, gilet og messenger bag. De er alle med signaturen to sett med 14 lys, hvite lys på en vertikal stripe etter linjen på glidelåsen (eller stroppen i posen) og røde lys langs baksiden (eller posens frontflap). LUMO sier lysene er synlige fra 400 meter unna (de er ganske lyse, mer om det senere) og løper i 14 timer på en lading.

Vi fikk hendene på Clissold-bomberjakken for å se hvordan den utførte på sykkelen, og om den kunne stå opp til kravene til et moteparti.

Riding i LUMOs Clissold Bomber Jacket

Husk tidlig i oktober? Det herlige, varme været? Vel, det var litt for varmt for denne bombeflyen, som virket bedre egnet til en høstlig chill, men vi fant at det var mer pustende enn det så ut (sannsynligvis fuktighetsavvikende meshforing). Den sterke følelsen ga oss også den beroligende følelsen som den ville gi noen beskyttelse hvis vi kom av sykkelen vår.

Vi reiste bare i mørket en gang, men vi fant at de blinkende lysene på bunnen av vår perifere syn ble distraherende og slått av (kanskje gitt mer tid, vi ville bli vant til dem).

Det er synd at vi ikke syklet i regnet (selv om vi er privat takknemlige) siden LUMO sier bombeflyens vanntette og dråpehalen skal holde dråpene helles ned i ryggen vår.

Stylin 'i LUMOs Clissold Bomber Jacket

Vi testet Clissolds titt på en fest for Trener'S Fashion Issue, en velutstyrt affære som du kan forestille deg. Vi parret den med en t-skjorteskjorte og jeans, og følte seg ikke engang en gang. Vi snakket med noen i motebutikk og de foreslo at vi kunne "kle det opp" med en hvit skjorte og smartere bukser, og jakken ville fortsatt fungere. De kommenterte også positivt på silke-stoffdetaljene som skjuler lysstripen. Alt i alt en suksess og en nyttig samtale starter.

Clissold Bomber Jacket, startende på £ 125 (begrenset tilgjengelighet), kjøp på kickstarter.co.uk til fredag 15. oktober klokken 16:59.

Populært emne