RJ Mitte: Min mor lar meg aldri bruke min cerebral parese som en unnskyldning

Innholdsfortegnelse:

RJ Mitte: Min mor lar meg aldri bruke min cerebral parese som en unnskyldning - øVELSER 2023
RJ Mitte: Min mor lar meg aldri bruke min cerebral parese som en unnskyldning - øVELSER 2023
Anonim

Hvem beundrer du mest?

Min mor. Jeg er takknemlig for den seigheten hun viste da jeg vokste opp. Hun la meg aldri bruke min cerebral parese som en unnskyldning, og hun kom opp med mange rutiner, som å klappe håndklær igjen og igjen for å bygge opp koordinasjonen min. Hvis jeg sa til henne: «Jeg vil prøve noe nytt», selv om det var litt farlig eller dumt, ville hun alltid si: «Fine, så gjør du det.» Hvis jeg mislyktes, ville hun gi meg råd til å kjempe gjennom , hvordan å tilpasse, hvordan å overvinne utfordringen.

Jeg er så takknemlig for den ånden hun lærte meg, for i showbusiness er det åpenbart mye mer "nei" enn "ja" å håndtere.

Hvilke lærere inspirerte deg?

Min beste lærer var Tina Northway, men jeg tror ikke at noen "inspirerte" meg. Jeg så sikkert ikke opp til noen skuespillere og drømte om å være som dem. På skolen ble jeg slått opp noen ganger, som inkluderte noen knuste bein, men da bar bestefaren meg hvordan jeg skal kjempe. Han var en marine, og han tillot meg aldri å gi meg opp.

Hans holdning var i utgangspunktet: "Hvis du ikke vinner, vil jeg ikke høre deg gråt om å miste. Du mistet fordi du valgte å ikke prøve hardt for å vinne. "Etter det mistet jeg fortsatt mye, men jeg ga aldri opp. Å være i stand til å akseptere at du ble beseiret er en leksjon, og å vite at en kamp er bare en del av en lengre krig. Du kan bli slått ut og ha en knust nese, men hvis du gjorde ditt beste, vet du hvem du er og du kan være stolt. Integritet handler om å komme seg opp igjen.

Hva synes du er bra om paralympikene?

Jeg er veldig glad for "Superhumans" annonsen som Channel 4 laget for spillene, fordi det viser at du kan lære å gjøre noe. For mange mennesker i denne verden stønner: "Åh, hvorfor er livet mitt så vanskelig?" Uten å se at det faktisk er det samme for alle i verden. Hvis du ikke er villig til å kjempe, vil noen andre, og de fortjener suksess og lykke mer enn de som ikke gjør det.

Og hvem er din favorittutøver?

Hannah Cockcroft, rullestolprinteren, er fantastisk. Men jeg tror mange nye navn kommer til å bryte seg inn i vanlige i sommer. Pass på!

Hvilke skuespillere liker du å jobbe med de fleste?

Breaking BadJeg likte å henge med Dean Norris, som spilte Hank, karakterens onkel. Han var en sprekk opp, spesielt av settet. Det var en stor familie følelse til det showet, med alle cast og mannskap. Borte fra jobb, jeg er veldig gode venner med Alfie Allen. Vi henger ut av og til, og går opp til alle slags morsomme. Han er en hit med damene, men spillet mitt er enkelt. Jeg vil gjøre en innsats når jeg ser en vakker jente, men jeg skjønner at de vil like meg eller ikke. Jeg prøver ikke å være en stor overtalende.

Hvem er din beste kritiker?

Min mor og min søster. Alt jeg gjør i karrieren min er at jeg kan sørge for dem, og de kan kritisere meg så mye de liker. Så lenge klesvasket mitt er ferdig! På satt, oppfordrer jeg aktivt kritikk. Jeg liker å ha noen som kan gå opp til meg og gå, "Det var fryktelig! Hva i helvete gjorde du? "Du kan bare ha nytte av ærlighet.

Hva er den viktigste leksjonen du har lært?

Vær tilstede. Vær oppmerksom på her og nå. Alle i denne verden som du kommer i kontakt med, kan lære deg noe. Og omvendt, så vær forsiktig med hvordan du behandler mennesker og hvilken side av deg selv du viser, for selv om det bare er et øyeblikk, blir de påvirket av deg og bærer den bort.

Hvem er din favoritt sportscaster?

Jeg liker å se folk som er erfarne veteraner av sporten de snakker om, og du kan fortelle at de fortsatt har lidenskap for det, kjærligheten til jakten, selv om knærne har gått og de er gamle og skallede. Jeg liker å se meksikansk fotball, hvor alle blir galne, og jeg går med moren min for å se UFC-kamper. Alle er veldig skikkelige i ringenes sete, men hun skriker, "drep ham! Rip hodet rent av! "Vi trenger mer av det fra sport.

Channel 4 vil kringkaste 600 timer av 2016 Paralympics på tvers av alle plattformer, bygge på den mange prisbelønte dekning av 2012 og fortsette å omdanne oppfatninger av funksjonshemming

Populært emne