Ricky Hatton deler sin mest kjære øyeblikk

Innholdsfortegnelse:

Ricky Hatton deler sin mest kjære øyeblikk - øVELSER 2023
Ricky Hatton deler sin mest kjære øyeblikk - øVELSER 2023
Anonim

Hva har du gjort siden du hang på hanskene dine?

Jeg eier et treningsstudio i min hjemby Hyde, hvor jeg trener krigere, blant annet den europeiske lette mellomvektsmesteren Sergey Rabchenko, og nummer én europeisk bantamvektskonkurrent, Zhanat Zhakiyanov. Jeg trener også et stabilt ungt potensiale, pluss jeg er en promotor med mitt eget selskap, Hatton Promotions. Jeg er travlere enn jeg noensinne har vært.

Hva var det stolte øyeblikket av karrieren din?

Når det gjelder boksing selv, må det være å slå Kostya Tszyu for IBF light welterweight-tittelen i Manchester foran 20.000 fans. Tszyu var nummer én lett veltervekt og en av de fem beste pund-for-pund bokserne i verden på det tidspunktet. Men det jeg er mest stolt av er min fan base. Omkring 25 000 mennesker fløy til Las Vegas for kampen med Floyd Mayweather [i desember 2007], og 60 000 kom til Manchester for min hjemkomstkamp med Juan Lazcano [i mai 2008]. Jeg har kanskje ikke vært den beste britiske bokser noensinne, men jeg tror jeg hadde den beste fanebasen.

Du var beryktet for å vinne mellom kamper, men dukker alltid opp i god form på kampkveld. Hvordan var treningsleirene dine?

De var tøffe. Jeg ville tilbringe den første måneden som gikk ned i vekt, noe som medførte at hele leiren skulle vare 12-14 uker. Jeg pleide å ringe min leir "klosteret", fordi jeg gjorde alt riktig. I tillegg til boksing trening, ville jeg løfte vekter for styrke og condition, og jeg hadde alltid en ernæringsfysiolog for å sikre at jeg spiste riktig mat og kosttilskudd. Jeg var veldig disiplinert og hadde sterk viljestyrke.

Har du noen angrer om karrieren din?

Å sette for mye vekt mellom kamper er noe jeg ikke ville gjøre igjen hvis jeg hadde sjansen. Jeg har gjort livet så mye vanskeligere for meg selv, og jeg tror det forkortet karrieren min. Hvis jeg ikke trente for en kamp ville jeg knapt gå til treningsstudioet. Nå er jeg en trener selv, jeg forteller alltid boksene mine, 'Ikke skade noe som betaler regningene'. De må passe på kroppene sine og holde seg i form.

Hvis du kunne få en rematch med noen av dine motstandere, hvem ville det være?

Jeg ville gjerne ha kjempet Floyd Mayweather igjen - han var den beste motstanderen jeg noen gang møtte. Jeg kastet mange kroker i den kampen, noe som gjorde det enkelt for ham å plukke meg av. Hvis vi hadde kjempet igjen, ville jeg ha kastet mye mer rette slag. Jeg sier ikke at jeg ville ha slått ham skjønt, for han er bare så god. Han blir husket som en moderne stor.

Du har nylig åpnet Hatton Academy, som driver det første boksesøkeprogrammet akkreditert av British Boxing Board of Control. Hva er ideen bak den?

Hatton Academy tilbyr et treningsprogram på flere nivåer for utdanning av treningsinstruktører, personlige trenere og treningsinstruktører. Jeg designet kursene for å gi trenerne all boksekunnskap de trenger for å levere boksekursøkter uten behov for kontakt, noe som gjør dem trygge, men effektive og morsomme. Jeg håper det vil gi flere mennesker muligheten til å få et innblikk i boksingstrening og å få plass på samme tid.

Populært emne