Rhys Thomas: "Jeg kunne vært den neste Eddie Eagle"

Innholdsfortegnelse:

Rhys Thomas: "Jeg kunne vært den neste Eddie Eagle"
Rhys Thomas: "Jeg kunne vært den neste Eddie Eagle"

Video: Rhys Thomas: "Jeg kunne vært den neste Eddie Eagle"

Video: Rhys Thomas: "Jeg kunne vært den neste Eddie Eagle"
Video: Adam Hills vs Jonnie Peacock - Who is the Fastest? | The Last Leg 2023, September
Anonim

Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

Da jeg var 12, løp jeg 100m hekkene på ni sekunder - vent, kanskje det var ikke ni, men det var veldig imponerende. Faren min er walisisk og elsker rugby, men jeg var aldri noe bra på det - da ballen kom mot meg, ville jeg skit meg selv og gjemme … men da jeg gjorde forhindrene, sa de at jeg kunne være en "skikkelig hindrer person". Men jeg elsket TV for mye; Top of the Pops og Eastenders var på en torsdag kveld, og jeg måtte gå til Basildon for å trene, så jeg sa, "Jeg vil ikke", og det var det.

Har du noen gang trukket en muskel i mindre enn heroiske forhold?

Jeg trakk en muskel som gjorde et Freddie Mercury-inntrykk en gang. Også, da jeg var omtrent fem eller seks, husker jeg å slene ned en snøhøyd i Essex, og pappa min gikk "Duck! And! Duck! "Men jeg hørte det ikke, og så endte med å få to svarte øyne og hjernerystelse.

Hvilken unnskyldning for ikke å gå på treningsstudio / trening, skammer du mest?

Det er ingen unnskyldning. Mitt problem er, jeg sier, "Jeg går først om morgenen", men jeg gjør det ikke, så jeg sier: "OK, jeg skal gå i kveld" da gjør jeg det ikke. Du drømmer aldri.

Har du noen gang hemmelighet imponert deg selv med en styrkeforståelse?

Jeg gikk ikke på ski før jeg var 21, og da jeg gikk, var jeg bra på det. Jeg husker å gå ned denne løp og tenke, "Kanskje dette er min styrke." Men igjen brukte jeg hele dagen hele tiden på å se telly og skrive i stedet. Alle de skuespillerne som blir skikkelige og ser sexy ut, blir betalt for å gjøre det - forfattere blir ikke betalt for å se sexy ut. Uansett kunne jeg vært den neste Eddie Eagle.

Hvor ofte tar du selfies i treningsstudioet?

Nei, jeg ville ikke gjøre det. Folk som gjør det er idioter. Jeg sier jevnlig at alle som gjør det er en dum person - hvem bryr seg?

Hva er den mest ekstreme tingen du har gjort i navnet på god helse eller fitness?

Jeg lagde en film i Arktis en gang. I utgangspunktet mistet jeg masse vekt og spiste babymat fordi jeg ikke kunne spise maten i Arktis. Du måtte være i stand til å leve der ute, og jeg følte meg ganske bra om det, men jeg ble veldig sliten fordi alt du gjør - selv om du bare endrer støvlene dine - er en innsats og det brenner masse kalorier. Jeg likte det likevel - jeg hadde en diett av baby mat for min kunst.

Når har du sist hatt en lurfag?

I går kveld. Jeg er ikke engang en røyker, men nå og da er det litt moro, ikke sant? Vi vet alle at røyking kan drepe oss en dag - du kan miste en dag for en fag, men hvem bryr seg? Du vil leve en dag mindre når du er 91, men når du er 37 hadde du det gøy. Jeg liker det jeg sier her, jeg er ganske imponert over meg selv.

Brian Pern: The Complete Series 1-3 er ute på DVD og Blu-ray nå. Kjøp på Amazon

Anbefalt: