Jenter som bærer klær på kontoret

Alle kvinner bærer avslørende klær nå og da, på kontoret eller i et kjøpesenter. Men hvor mye er for mye, spesielt når det gjelder å bære avslørende klær på kontoret?

Kan du ha avslørende klær distrahere medarbeiderne dine, eller uansett be om uønskede stirrer fra menn og badmouthing fra kvinnene på jobb?

Olivia Noronha deler sine erfaringer med å avsløre bukser og bare minimum.

[Les: Blowjob tilståelser av en søt jente]

Bridget Jones er historie. Erin Brockovitch er blåst nok menn til å kaste alle henne? Dette er en ni år gammel jente? S topp? Samling. Og så er det meg.

Jeg er ikke den som ser gjennom nett eller de skrittløse trusene. Jeg er heller ikke den med turtleneck og papirark til å vifte meg selv om sommeren.

Jeg er i live. Og jeg er et sted i midten, og jeg kle godt nok til å få hyppige takknemlige blikk på jobben.

Men da har jeg â € œfriendsâ € Â som tør å bære hele tiden. Jeg vet ikke om de gjør det med vilje, men de har effekten.

Distraksjonen av avslørende klær

Bare om dagen på et møte satt jeg foran en medarbeider fra en annen organisasjon. Hun var den typiske â € œJeg vil se søt, men jeg kan ikke hjelpe lookinâ € ™ hot! Â € ™ type kvinne.

Hver gang jeg så på henne, kunne jeg ikke hjelpe, men beite hennes uendelige spaltning.

Selvfølgelig var de store! Men en seks-tommers spaltning og en skjorte-bølle som kunne knekke på knappene hennes for å straffe noen i et bankrøver var scarily gal. Hver gang jeg så på ansiktet, smilte hun på meg. Hun var varm og syntes å være søt. Men da måtte jeg se sør. [Les: Hvordan stirre på en jente klyvning uten å bli fanget]

Og for å gråte høyt, var jeg en kvinne! Tenk på situasjonen for de beklagelige mennene som er revet til makter i mellom profesjonell etikett og deres primære oppfordringer når kvinner bærer altfor avslørende klær!

Noen ganger kan du ikke unnslippe menn som stirrer på en kvinnes spaltning også. Men derimot, overalt vi går, har vi disse kåte mennene som bare ikke kan se kvinner i ansiktet deres. [Les: Typer menn som stirrer på kvinner]

Jeg kjenner en fyr som kjenner en fyr som er en venn av en god venn av meg, og den første fyren jeg nevnte i denne linjen bor i min blokk. Hver gang vi støter på hverandre, snakker vi om et par minutter topper. De første tretti sekunder, han har øynene på meg, og når sekundene krysser til førti, nikker han bort til spaltningen min som en sleepwalker på adrenalin, og han fortsetter å gjøre det selv om jeg har en full ullgenser.

Jeg finner det morsomt og noen ganger vil jeg bare le av ansiktet hans. Men jeg holder tanken og bestemmer seg for å si ciao til ham innen de neste tretti sekunder.

[Les: Hvorfor elsker gutta bryster som gal?]

Å avsløre klær på sitt verste!

Og jeg har sett noe så morsomt og grovt på samme tid, jeg ville ikke vite om du tror på meg. Jeg var ute og handlet på et kjøpesenter, og jeg hoppet på rulletrappen. Og der foran meg sto kvinnen i øyeblikket. Hun hadde på seg fryktelige blåsvette og en tynn Capri, og det rareste flip-flops som noen kunne skape. Da jeg stod bare noen få skritt under henne, kunne jeg ikke unngå å legge merke til at buksene hennes kunne sees rett gjennom, og jeg kunne se undertøyet hennes.

Og så så jeg noe som forferdet meg mer enn Jason fra â € œFriday den 13. â € ™. Jeg kunne se denne damens sanitetspute gjennom buksene hennes. Jeg nudged min fyr venn som så over alt, men der, og han briste ut i en latterlig passform. Det var noen alvorlige mote faux pas. Det var faktisk avslørende klær på sitt fryktelige beste.

Det var ikke første gang jeg så kvinner gå overbord, og det vil absolutt aldri være sist. Og det blir bare verre i arbeidstiden. Tidligere var en arbeidsplass hvor menn og kvinner går for å tjene penger og komme hjem. Nå er det parring av den frenziede typen. Eller så virker det.

Kontorer som parringsanlegg

Menn skulker i hjørnene og stiver i gangene. Kvinner går i klemme med hælene sine og bærer strategisk fordelte avslørende klær. Vel, minst noen av dem gjør det. Og selvfølgelig har vi kvinner som meg, som bare sitter og ser på disse prangende kvinnene og legger seg i hodene våre.

Kvinner som meg snakker med de prangende kvinnene i å avsløre klær som vi er de beste vennene, og vi tar tispe om dem bak ryggen. Jeg vil fortelle dem at de ikke skal ha slike klær til kontoret, der det er mer vekt på hva som er inne i stedet for utsiden, men hei, jeg vil ikke virke som en sjalu, canâ € ™ t-være!

Det verste i køen er kvinnene som bærer rene hvite topper og svarte bras på dager som regnet er spådd og løper gjennom regnet til sine parkerte biler, bare for å huske at de har glemt bilnøklene i kantinen på 8. etasje. Ja, i samme etasje som heisen ikke virker, og svette menn tar trappen hele dagen. [Les: 10 sexy tips for å forføre menn]

Å avsløre skjørt og oppmerksomhet

La oss ikke engang snakke om å avsløre skjørt. Det er så mye kvinner kan gjøre med det for å få tak i oppmerksomheten. Å holde en bred køye fra skjørt og ben, jeg tror virkelig et blink av hud er bra, en gang i mellom.

Nå kan du tenke jeg er en skitten hykler, men hold deg på. Har jeg noensinne nevnt at jeg var imot skimp? Aldri.Fordi jeg skimp på klær også. Jeg vet bare hvordan jeg skal gjøre det taktfullt.

Nå og da komplimenterer det seg for å få en søt fyr, boobgraze deg, spesielt når han vet at du har tatt ham rød, og han har det dumme blikket på ansiktet hans. Men det handler om å vite når man skal skimpe på klærne. Blinkende på jobb og bruk av avslørende klær kaller bare uønsket oppmerksomhet. Men da igjen, hvor mange mennesker på jorden ville helst foreta et ubemerket liv uansett?

Har du på deg å avsløre klær på kontoret? Denne funksjonen blir bare mer interessant, klikk her for å fortsette å lese denne historien på skimpy klær og flere kontor historier på avslørende klær.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar