Hvile tispe ansikt: 13 måter å fortelle om hennes ansikt svikter henne

Innholdsfortegnelse:

Hvile tispe ansikt: 13 måter å fortelle om hennes ansikt svikter henne
Hvile tispe ansikt: 13 måter å fortelle om hennes ansikt svikter henne

Video: Hvile tispe ansikt: 13 måter å fortelle om hennes ansikt svikter henne

Video: Hvile tispe ansikt: 13 måter å fortelle om hennes ansikt svikter henne
Video: The Healing Phenomenon - Documentary - Part 2 2023, September
Anonim

Å ha en hvilende tisse er ikke lett. Det kan ofte gi folk feil inntrykk. Finn ut om jenta du vil ha, er faktisk en tisse eller ikke.

Hvis du noen gang har sett noen med hvile tispe ansikt, er sjansen du sikkert ikke engang kjent med. I stedet tenkte du sannsynligvis på dem som en tisse. De så bare ut som de var forbannet på verden. Problemet med dette er at de kunne vært den fineste personen, og du ville aldri engang vite det.

Det kan være et reelt problem når du dømmer noen basert på deres uttrykk. Du kan tenke at en jente er veldig attraktiv bare å bli drevet av hennes hvile tispe ansikt. Mange kvinner som har denne utseendet, er veldig skremmende. Derfor må du vite hvordan du skal dømme om hun egentlig er en tisse eller om det bare er hennes ansikt.

Hva er hvile tispe ansikt?

Hvis du ikke er klar over hvordan dette ser ut, vil det ikke være vanskelig å forklare. Selve navnet forklarer det helt bra. Dette ansiktsuttrykket er ikke et uttrykk i det hele tatt. Det er når noen ser ut som de er sint eller opprørt når de virkelig kan føle seg andre følelser. Ansiktet deres er faktisk bare avslappet.

En hvilende tispe ansikt - eller RBF - er akkurat når noens nøytrale uttrykk faktisk gjør dem til å se super mener eller sint. Du kan se bryet med dette. En person kan føle seg helt innhold, men ser ut som om de driver en krig i deres sinn. [Les: 29 ting kvinner gjør det som beviser at de er galne]

Hvordan å fortelle om det bare hviler tispe ansikt eller hvis hun faktisk er en tisse

Tingen om RBF er at du aldri kan fortelle. Med mindre du snakker med jenta, vet du ikke om hun virkelig er en tisse eller hvis ansiktet bare ser ut som det. Dette kan være et problem når det gjelder å nærme folk.

Du kan ikke gå opp til en attraktiv jente fordi du frykter at hun er en tisse bare ved utseendet på ansiktet hennes. Å vite hvordan du forteller om hun egentlig er en tisse eller hvis det bare er RBF, kan åpne opp nye muligheter for deg. Slik forteller du om ansiktet hennes bare kan forråde henne.

Hun er faktisk en tisse

# 1 Du hører henne gjøre uhøflige kommentarer om eller til folk. Hvis du observerer noen langt unna, kan dette være litt vanskeligere. Men hvis du er i stand til å komme seg nær dem og overhøre hvordan de snakker med eller om mennesker, så kan du se om hun er en tisse eller ikke.

Hvis du hører henne være uhøflig mot folk eller gjør betydelige kommentarer, er hun definitivt en tisse. Hennes ansikt har ingenting å gjøre med det hun sier. Så hvis hun handler uhøflig, må hun være. [Les: 15 måter å se en egoistisk person med en gang]

# 2 Hun vender seg bort når du vinker og smiler. Dette er definitivt uhøflig og noe tisper pleier å gjøre. Hvis hun bare vender seg bort fra deg når du smiler og er vennlig, viser det seg at hun er en tisse.

De fleste innser i det minste når noen prøver å få oppmerksomheten deres. Selv om hun ikke er interessert, er det fortsatt høflig å smile før han vender seg bort. Dette lar deg vite om hun virkelig er en tisse.

# 3 Hun ignorerer deg når du prøver å snakke med henne. Nå kan dette ikke ha mye å gjøre med at hun er tisse. Noen mennesker er bare sjenert. Men hvis hun blatant ignorerer deg og vender opp nesen, er hun sannsynligvis en tisse. Normale mennesker er i det minste hensynsfull og svarer. [Les: 10 troverdige forklaringer på hvorfor hun ignorerer deg]

# 4 Hun sladder med vennene sine. Hvis du kan komme nær nok til å overhøre samtalen hennes, lytt deg til sladder. Nå er det bra og dårlig sladder så vær oppmerksom. Hvis hun og vennene hennes snakker andre mennesker eller gjør narr av dem, er hun definitivt en tisse og det er ikke bare hennes ansikt.

# 5 Hun gleder åpent på folk. Når noen ikke engang bryr seg om de sniker seg på andre, er de en tisse. Det er bare respektfullt å behandle andre like. Derfor, hvis hun gir et tullet ansikt og også opptrer på denne måten, er hun sannsynligvis virkelig en tisse. Hold deg unna henne. [Les: 25 tidlige varsels tegn på giftige mennesker å se opp for]

Det er bare hvile tispe ansikt

# 1 Hun smiler tilbake til deg. Den gode tingen om RBF er at du enkelt vet om det er tilfellet når hun smiler. Den minste oppoverbakken av leppene hennes vil i utgangspunktet slette det sure uttrykket uansett hva. Hvis hun også smiler tilbake til deg, betyr det at hun i det minste er høflig. [Les: Hvordan få en jente til å le, smil og like deg med det samme]

# 2 Du ser hennes uttrykk forandre seg mye når hun snakker. Hvis du er nær nok til å se henne snakke, vær oppmerksom på hennes uttrykk. Personer som har hvile tispe ansikt vil se ut som de endrer uttrykk ofte.

Når hun ser ut som en tisse ett minutt, men ansiktet hennes endres helt når hun snakker, er det bare hennes ansikt. Så lenge hun ikke opptrer på noen av de ovennevnte måtene, er det bare hennes ansikt som forråder sin sanne natur.

# 3 Hun er dypt i tankene eller til og med lest. Mange steder du kan observere noen med hvile tispe ansikt er hvor de er alene. Dette kan være på t-banen, i kø på en kaffebar, eller til og med sitte på en benk i parken.

Hvis hun er helt alene og stirrer ut i rommet eller til og med dypt engrossert i en bok, kan hennes RBF være fremtredende.Hvis du ser noen ser bitchy mens du også går tapt i tanken, er det bare hennes ansikt. [Les: 15 grunner en smart jente er den beste jenta]

# 4 Hun returnerer bølgen din varmt. Hvis du lurer på om en jente er en tisse eller hvis det bare er ansiktet hennes, bølg på henne når hun fanger øyet ditt. Måten hun reagerer på, kan hjelpe deg med å tyde på hvordan hun opptrer. Hvis hun bølger seg og smiler et smil, er hun sannsynligvis ikke en tisse.

# 5 Hennes andre kroppsspråk er avslappet. Noen som faktisk er en tisse, vil sannsynligvis være litt spent og hennes kroppsspråk vil gjenspeile foraktighet. Hvis det bare er en jentes hvile tisse, blir resten av kroppen avslappet og glad. Så ikke bare se på ansiktet hennes! Ta hennes oppmuntring til å se hennes sanne natur. [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun liker deg]

# 6 Hennes ansikt ser avslappet ut - selv om det ser tøft ut. Tingen om et hvilende tispe ansikt er at det faktisk er avslappet. Den ligger i hvilestilling. Det skjer bare slik at det er et ubehagelig utseende.

Hvis ansiktet hennes fortsatt ser avslappet ut, selv om det virker tøft, har kvinnen sannsynligvis bare RBF. Vær oppmerksom på hennes lepper og øyenbryn for å se om de er avslappet eller ikke i dette tilfellet.

# 7 Hun er høflig. Tisper er bare ikke høflige. De går rundt med nesen i luften og sannferdig, kan du fortelle. Hvis noen fortsatt ser ut som de er en tisse fra uttrykket på ansiktet, men fortsatt fungerer høflig, må det bare være hennes ansikt. [Les: 12 måter å fortelle om hun flirter eller bare er høflig]

# 8 Hun kan se glad den andre hun smiler. Når noen er en tisse, setter det ikke på seg et smil på det generelle uttrykket. Du kan fortsatt se tispe i ansiktet hennes. Derfor, hvis hun ser ut som en tisse, men så smiler og det endrer alt, er det sannsynligvis bare RBF. Det vil være trygt å nærme seg.

[Les: 11 typer jenter bør du unngå å falle for alle kostnader]

Å vite når en jente er faktisk tøff eller hvis det bare er hennes hvile tispe ansikt, kan hjelpe deg med å bestemme deg for å nærme henne. Ikke gjør feilen ved å tenke at hun er en tispe når ansiktet hennes bare svikter hennes faktiske innhold.

Anbefalt: