7 Resolute måter å motstå trang til å ringe din eks

Innholdsfortegnelse:

7 Resolute måter å motstå trang til å ringe din eks
7 Resolute måter å motstå trang til å ringe din eks
Anonim

En oppbrudd er som å slutte kaldt kalkun fra en hyggelig avhengighet. Det suger, og det har en rekke tilbaketrekkssymptomer som å ringe din eks. Finn ut hvordan du kan unngå den klissete situasjonen med disse 7 prøvde og testede tipsene.

Å bryte opp er en vanskelig opplevelse. Smerten og ydmykelsen til en eller begge parter varer ut til omstendighetene tillater det å diffundere. Det kan komme sakte eller plutselig. Alt avhenger av hvordan du håndterer situasjonen.

Hvorfor vil du ringe din eks

De fleste som er friske fra en oppbrudd, går gjennom de fem stadiene av sorg. Disse inkluderer fornektelse, sinne, forhandlinger, depresjon og aksept, henholdsvis. Å ringe en ex etter at du har brutt opp, inneholder de første fire.

Å ringe en ex betyr at du er nekte det faktum at det du hadde sammen er over og ferdig med. Noen ganger er sannheten vanskelig å akseptere, og den lille kontrollen du tror du har over situasjonen, kan være å skyte dommen din.

SINNE kommer når du tror at situasjonen er under din kontroll, når det i virkeligheten ikke er det. Du kan være sint fordi du ikke får det du vil ha. Ved å ringe din eks, setter du ditt ønske om å gjøre noe med behovet for forsoning.

Ved å bestemme å ringe din eks, du utilsiktet forhandlet med deg selv ved å love at gode ting kommer ut av å ringe din eks. Du kan til og med prute ved å love at det vil bli den siste samtalen du skal gjøre.

DEPRESJON skyver folk til å gjøre ting som de normalt ikke ville gjøre når de er i en lykkelig sinnstilstand. Den ensomheten du føler uten din eks, kan være grunnen til at du vil ringe dem.

Når du adresserer fakta, unngår du å gjøre unødvendig samtale. Husk at din ex er en person med sine egne følelser og fri vilje. Din ringer dem vil ikke umiddelbart gi positive resultater. De har tatt sine egne beslutninger og lever sannsynligvis livet sitt uten deg. [Les: Steg-for-trinns veiledning for å overleve de første 168 timene etter oppbrytingen din]

Hvorfor bør du ikke ringe din eks

Når du og din ex brøt opp, var det en gjensidig avtale? Hvem brøt opp med hvem? Hvorfor bryte du opp? Hvor lenge siden bryte du opp? Har noen av dere se noen andre siden da? Dette er spørsmålene du må spørre deg selv før du velger telefonen din.

Break ups skje fordi en person eller begge bestemte seg for at forholdet ikke lenger er verdt å forfølge. Det kan bli båret ut av tillitsspørsmål og interessekonflikter. Noen ganger er kjærligheten bare ikke der lenger. Under alle omstendigheter viser et brudd at forholdet er over. [Les: Hvordan vite om du ikke er forelsket lenger]

Ja, du kan gjenopplive en romantikk, men det betyr ikke at det vil skje i henhold til planen din. Bare fordi du vil komme sammen igjen, betyr det ikke at exen din vil.

Hvis du ringer dem, kan du åpne et sår som var helbredende siden du to ble spalt. Det kan også føre til unødvendig smerte for dere begge. Dette gjelder spesielt hvis exen din ikke er åpen for ideen om å komme tilbake sammen.

Gamle synder har kanskje ikke blitt tilgitt ennå. En av dere endret seg, eller ingen av dere gjorde det. Din ex møtte noen nye. Målene dine gjør fortsatt ikke plass til hverandre. Du er begge bedre uten hverandre. Det er mange grunner til at du ikke bør komme sammen igjen, men det er også mange gode grunner til at du ikke bør ringe bare for å underholde ideen. [Les: 16 skriver din eks, vil virkelig ha deg tilbake i livet deres!]

Hvordan stoppe deg selv fra å ringe din eks

Det er flere måter å avstå fra å ringe din eks. De fleste av disse involverer ikke engang din eks eller tanken på din eks. Ved å åpne tankene dine på tanke på ex, vil det være mye vanskeligere å motstå trang til å ringe dem.

Du trenger ikke å tenke på de dårlige tingene som skjedde i ditt tidligere forhold, fordi det sjelden hjelper. Det åpner deg bare opp til mer smerte, som i sin tur overbeviser deg om at høre din ex stemme kan gjøre alt bedre.

Det er mange andre alternativer du kan bruke til å motstå trang til å ringe din eks. De kan til og med hjelpe deg med å bli lykkeligere i det lange løp. [Les: Tror du virkelig at du har det som trengs for å holde venner med din eks?]

# 1 Ring en venn i stedet. Når du føler deg opptatt av å hente telefonen og trykke på den hurtigvalgknappen som du aldri har hatt hjertet til å endre, ring din beste venns nummer. Hvis de ikke er tilgjengelige, ring noen som er.

Bare snakk med noen andre. Spør dem om dagen deres. Fortell dem om dine. Tenk på den personen som sponsor, og de hjelper deg med å takle din nød.

# 2 Oppgi årsakene til at du ringer din eks, er en dårlig ide. Ja, det gjør at du tenker på din eks, men du vil tenke på ting som ikke skjedde ennå. Tenk deg at du blir videresendt til talepost. Tenk på hvordan du ville føle deg hvis anropet ble avvist. Forstå den ubehagelige samtalen hvis ingen av dere har noe nyttig å si. Tatt i betraktning de katastrofale resultatene kan veldig godt bidra til å forhindre at du ringer din eks.

#3 Oppgi årsakene til at det ikke kan være bra for deg å ringe din eks. Denne gangen trenger du ikke å tenke på ex. Du kan tenke på hvordan du produktivt kan bruke tiden din i stedet.Bortsett fra å tilbringe en time med tanke på konsekvensene av samtalen du skal gjøre, lage en liste over ting du alltid har ønsket å gjøre, men havn ikke på grunn av den uvanlige mengden tid du bruker til å tenke på fortiden. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold, hindrer deg fra å ha en bedre fremtid]

# 4 Meditere. Etter en oppbrudd er det forståelig at din eksas ansikt vil dukke opp i dine tanker hvert femte minutt. For å motvirke disse uønskede tankene, bruk meditasjonsteknikker som tar deg bort fra nåtiden.

Sitt i et stille hjørne. Blokker ut alt. Forstå ditt lykkelige sted - ikke den med din eks. Hvis alt annet feiler, må du lage en tom vegg hver gang du tenker på ex. Det kan ikke hjelpe umiddelbart, men det vil fortsette å produsere positive resultater hver gang. Før eller senere vil hver påminnelse om din eks bli en påminnelse om noe nytt.

# 5 Gå ut med vennene dine og fordyp deg i aktiviteten. Ikke la deg lure av de generelle rådene som går ut med vennene dine, slik at du kan glemme en dårlig oppbrudd. Sannheten er å gå ut med vennene dine og faktisk ta skrittene for å ha det gøy.

Noen mennesker tror at å gå til en ny plassering kan umiddelbart hjelpe, men enkle påminnelser som en lignende skjorte, den samme duften, din slitasje eller et glass brus kan hoppe opp en strøm av smertefulle minner selv mens du er ute. Pass på at du ser etter lykke i det du gjør i stedet for å prøve å blokkere nåtiden med distraksjoner. [Les: 14 ting å huske på når du ved et uhell støter på din eks]

# 6 Slett alt. Så husket du nummeret sitt? Ikke bekymre deg. Etter noen uker eller måneder, vil du helt glemme det. Det vil virke kjent når det kommer opp på telefonen, men du vil ikke kunne ringe det fra minnet lenger. Slett dem fra Facebook, Instagram, Twitter og andre sosiale medier søknader du pleide å korrespondere i.

Det er ikke en permanent løsning fordi det er åpenbart mange andre smutthull. Aktivitetspunktet er å proaktivt slette dem ut av livet ditt. Det er symbolsk, men det kan fortsatt hjelpe ved å gi deg muligheten til å kontrollere hva du kan.

#7 Finn noe nytt å elske. Merk ordet "noe" - ikke "noen". Finn noe som gjør deg glad. Det kan være en ny hobby, en aktivitet, en interessegruppe eller et sted du aldri har vært til. Bare finn noe meningsfylt for deg. Når du finner noe å elske som ikke ber om noe i retur, vil du endelig lære å elske deg selv nok til ikke å ringe det du vil angre senere. [Les: 10 store grunner til at du ikke skulle bli forelsket i din eks igjen]

Motstå trang til å ringe din eks

Å bevege seg på er vanskelig nok som det er. Å ringe din eks vil gjøre det mye vanskeligere å fortsette med livet ditt. Bare fordi forholdet ditt avsluttet, betyr det ikke at det ikke er rom for nye begynnelser i livet ditt. Tiden kommer når du ikke lenger føler trang til å ringe din eks.

Men mens du jobber med det, bruk disse tipsene for å hjelpe deg med å gå videre. Vær proaktiv når du tar ansvaret for dine følelser, og lær å slippe av det kapitlet i livet ditt. Hvem vet? Du kan snart finne trang til å ringe antall personer som er villige til å svare på ditt anrop!

[Les: 12 grunner til at du følger den nei kontaktregelen som er den beste du kan gjøre for deg selv]

Selvfølgelig er det vanskelig å motstå trang til å ringe din eks, og det er lettere å se etter unnskyldninger for å ringe i stedet. Men hvis du virkelig ønsker å helbrede og gjenopprette, forklarer du ikke og stopper det i dag. Du vil takke deg veldig snart!

Populært emne