Resistance Band Workout: Brenn fett på bare 20 minutter

Motstandsbånd har sjelden stolthet på et treningsgulv, ofte tucked away i en støvete boks under yoga matter. Men det er gode nyheter for deg, for det vil være lett å få hendene på denne briljante og allsidige kiten som kan forbedre treningsøkten din - og kan brukes hjemme eller på veien.

"Bands plasserer kontinuerlig spenning på muskelen som trent, i motsetning til frie vekter hvor det bare er spenning på løftedelen av et trekk, slik at de tvinger flere muskelfibre til å rekrutteres i alle stadier av hver rep", sier trener Bradley Simmonds. Og fordi de ikke stoler på tyngdekraften som alle andre sett, kan de også brukes til øvelser som etterligner naturlige bevegelsesmønstre, som for eksempel band-pull-aparts, for å styrke de viktige musklene som ofte blir forsømt under mer tradisjonelle heiser.

Se motstandsbånd på Amazon

Når bandet beveger seg sammen i en intensiv treningsøkt som den som Simmonds demonstrerer her, kan de hjelpe deg med å skape mer definerte muskler, og få hjertefrekvensen høy. Og det vil skape en bedre kropp i minimal tid og krefter, uansett hvor du er.

Hvordan det fungerer

Denne kretsen utnytter treningsteorien til perifer hjerteaktivitet (PHA), som sier at veksling mellom overkropp og nedre kroppsbevegelser betyr at ditt hjerte og lunger må jobbe overtid for å pumpe blod rundt kroppen din og holde musklene jobber hardt. Denne høyintensitetsmetoden har vist seg å brenne fett, og den konstante muskelspenningen bandet krever betyr at du også får en god muskelpumpe, noe som er viktig for å gjøre det nye muskelvevet vokse.

Veibeskrivelse

Utfør øvelsene 1 til 4 for 30 sekunder om gangen, men i stedet for å hvile mellom bevegelser gjør du 30 sekunder med trening A (speed skater), som vil holde hjertefrekvensen høy gjennom treningen. Det endelige settet av speed skaters etter øvelse 4 fullfører en krets. Hvil i 60 sekunder, og gjenta deretter. Gjør totalt fire kretser. Du bør fullføre hele økten på bare 20 minutter.

1. Overhead trykk

Tid 30sek

Stå på midten av motstandsbåndet og hold endene i hodehøyde, håndflatene vender fremover, sørg for at det er spenning gjennom båndet. Hold kjerne og klynger tett, trykk hendene dine direkte overhead, hold armbøyene nær hodet, og gå tilbake til starten.

2. Lateral heve

Tid 30sek

Fortsett å stå på motstandsbåndet. Begynn med hendene dine ved sidene dine, håndflatene vender mot hverandre. Ser rett fram, løft armene ut til sidene til skulderhøyde, som fører med albuene, og deretter tilbake til starten. Hvis du begynner å trøtthet, begrense bevegelsesområdet til bare halvveis opp for å holde skuldrene dine i gang.

3. Biceps krølle

Tid 30sek

Hold håndtakene ved dine sider, håndflatene vendt fremover, sørg for at det er spenning i bandet. Hvis du trenger å øke spenningen, utvide din holdning slik at delene av bandet som er involvert i farten, er kortere. Holde albuene nær kroppen din, krøl hendene opp mot skuldrene dine, og kom tilbake til starten.

4. Band trekk fra hverandre

Tid 30sek

Hold motstandsbåndet stramt med armene ut foran deg. Hold armene dine rett, brystet opp og skulderbladene trukket inn, trekk båndet vekk fra hverandre for å åpne brystet. Pause med armene på deres bredeste, og gå tilbake til starten.

A. Speed ​​skater

Tid 30sek

Kjør på stedet og hopp sidelengs på en fot, hopp deretter over til den andre foten, alternerende sider og kjør armene dine med hvert trekk. Start små og bygg opp for store, eksplosive skritt for å jobbe kroppen din hardere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar