Krevd kjærlighet: 17 måter å få noen til å gjengi kjærligheten din

Innholdsfortegnelse:

Krevd kjærlighet: 17 måter å få noen til å gjengi kjærligheten din
Krevd kjærlighet: 17 måter å få noen til å gjengi kjærligheten din
Anonim

Du kan ikke kontrollere hvem du elsker eller som elsker deg. Det er det morsomme og forbannelsen av det. Vil noen få tilbake kjærligheten din? Prøv disse tingene for å kreve kjærlighet.

Er det noe verre enn å være forelsket i noen som ikke returnerer følelsen? Jeg antar at krig, død og skatt kan være. Den mest frustrerende tingen om kjærlighet er at du ikke har kontroll over hvem du elsker eller som elsker deg. Det eneste du kan gjøre når noen ikke har fått kjærlighet til deg, kan du gå videre eller prøve å vise dem en side av deg som de kanskje ikke ser.

Påkrevd kjærlighet - 17 måter å få noen til å gjengi din kjærlighet

Det er ingen magisk måte å slutte å elske noen på. Dessverre kan du ikke bare "slå den av", og det er alltid enklere sagt å gå videre enn gjort.

Hvis du virkelig føler som om det er noe mellom de to av dere som din fordrevne kjærlighet kan mangle, prøv disse 17 måtene å spore deres interesse.

# 1 Finn fellesheter mellom deg. Selv om motsetninger tiltrekker seg, har lignende interesser en flott måte å vise noen en side av deg som de kanskje ikke setter pris på. Når du er rundt dem, prøv å lage "spesielle" forbindelser og forholde seg til dem i deres verden. Snart kan de oppleve at de liker å ha deg rundt mer enn de trodde. [Les: Hvordan få noen til å leke leke med det samme]

# 2 Prøv et nytt utseende. Hvis du vet at du ikke har lagt mye innsats i måten du ser på det siste, er fysisk tiltrekning veldig viktig for et forhold og følelser av kjærlighet.

Oppdater ditt utseende, prøv å trene, eller finn at "sexy du" inni du kanskje ikke har kjent eksisterte. Sannsynlig, med en liten innsats og en god hårekspert, kan du gå fra gjennomsnitt til fantastisk. Gjør dem gi deg et nytt utseende. [Les: 13 fysiske attraksjonstips for å se seg varmere øyeblikkelig]

# 3 Bedre deg selv. Det er ikke bare viktig å jobbe med ditt utvendige utseende. Din etterlatte kjærlighet kan være på utkikk etter kvaliteter som vennlighet, generøsitet og empati. Hvis du er litt kort på disse tingene, vil du kanskje finne den spesielle du inne. Tenk på hva du gir til andre, og hvis du har vært litt "grunne", kan du finne mer dybde for personligheten din, noe som din etterlatte kjærlighet finner attraktivt.

# 4 Finn noen andre. Å forsøke å finne noen andre er nøkkelen av to grunner. En, de begynner sannsynligvis å ta en titt på forholdet ditt når du ikke blåser opp telefonen eller ser på dem som en tapt valp.

To, det er ingen større ting å få deg til å se attraktivt ut enn å være uoppnåelig. Vi vil alltid ha det vi ikke kan ha, og hvem vet om du finner noen, de kan være bedre for deg. De kan få din berømte kjærlighet til å lure på hvorfor de ikke snapper deg opp og kommer å løpe etter deg. [Les: Vitenskapen bak å kreve dem mer når du føler deg ignorert]

# 5 Stopp ringer og teksting. I stedet for å prøve å alltid være i hodet, kan du prøve å ta et skritt tilbake og ikke være tilgjengelig. De har nok blitt vant til at du ringer og teksting. Hvis du får øyerullen hver gang du prøver å koble til, kan du prøve å koble fra.

Ikke bare vil det tvinge deg til å ta skritt for å gå videre bare i tilfelle du ikke var ment å være, men det vil også få dem til å savne deg. Fravær virkelig gjør hjertet vokse fonder.

# 6 Ta vennens rolle. Ingen ønsker å sitte fast i "venn" sonen. Å være deres venn først hjelper deg å finne ut hva det er som de leter etter i et forhold. Når du vinner deg inn i hjertet via vennens sti, har du et spesielt perspektiv ingen andre har.

Du tjener også sin kjærlighet, om enn på en annen måte. Elske endringer og utvikler seg gjennom et forhold. Hvem vet, det kan bli noe romantisk underveis. [Les: 13 stygg måter å komme seg ut av vennssonen på kort tid]

# 7 Ikke vær der for å hjelpe. Ditt krevde kjærlighetsmål har nok blitt vant til at du er deres nødkontakt. De har ingen anelse om hvordan det ville være som om du ikke var der da de trengte noen. Vis dem hva det ville være ved å ikke være rundt.

Neste gang de kommer i en syltetøy, vis dem at du alltid har vært den som de kan vende seg til. Hvis det ikke er kjærlighet; Jeg vet ikke hva som er. [Les: Kjærlighet vs forelsket: 5 store forskjeller folk flest ikke vet]

# 8 Prøv å trekke unna. Vi er alle skapninger av vane. Når vi har ting, noen ganger vil vi ikke ha dem. Det vi ikke kan se ofte ser veldig fantastisk ut og blir fokuset på vårt ønske. Hvis du begynner å vise dem, kan du leve uten dem, kan du få dem til å ta pause. Ikke bare er det på tide for deg å trekke bort for ditt eget gode og prøve å gå videre, men det får dem til å tenke to ganger om stedet du holder i livet deres, noe som kanskje bare er kjærlighet.

# 9 Ikke gjør forutsetninger. Det faktum at du kaller dem din uberørte kjærlighet, betyr at du har bekjent dine følelser, og de returnerer ikke dem riktig? Hvis du aldri har konfrontert eller vært ærlig om hvordan du føler, så har du ikke gitt dem muligheten til å fortelle om de elsker deg eller ikke.

Du antar bare fra hvor du er nå, at de ikke er forelsket eller ikke kunne elske deg i retur. Det første trinnet er å være ærlig med dem. Hvem vet, når du lar katten ut av posen, kan du finne at de har de samme følelsene for deg, men var bare for usikre til å fortelle deg også.[Les: Det nærmeste forholdet: Det er nesten alltid aldri verdt det]

# 10 Stopp å late som å være noen andre og være deg selv. Noen ganger når vi er forelsket i noen, og prøver å imponere på dem, begynner vi å handle goofy eller annerledes enn hvem vi egentlig er.

Forsøker å imponere på dem, gjør vi og sier dumme ting utenfor vår karakter. Like hardt som det er, må du slutte å føle seg vanskelig rundt dem og la den virkelige du skinne. Hvis du allerede tror at de ikke elsker deg slik du elsker dem, hva må du tape ved å være deg selv? [Les: Hvordan fortelle fortell noen du er forelsket i og ikke bli avvist]

# 11 Ikke vent. Venter og ønsker vil ikke få deg det du vil ha. Faktisk, jo mer du fortsetter å investere i noen som ikke er investert i deg, jo verre føler du om deg selv. Venter på at noen elsker deg, er som å stå i kvicksand. Trekk av Band-Aid og begynn å fortsette. Ikke bare vil det vise din sterke side, men det får deg til å føle deg mye bedre om deg selv.

# 12 Gjør deg utilgjengelig. Bare ikke å være der i en nødsituasjon, spør ikke hvor høyt de sier når de sier "hopp". Hvis noen har funnet ut at du elsker dem, og de ikke føler seg på samme måte mot deg, kan de dra nytte av Du om du vet det, eller de gjør det i det hele tatt.

Neste gang de kommer ut til deg, gjør deg utilgjengelig. Ingenting er mer attraktivt enn noen som ikke lenger er i oss eller sprenger vårt ego ved alltid å vente i vingene. [Les: Hvordan være følelsesløs: Måter å slutte å bli sugd inn]

# 13 Tenk på om du virkelig er forelsket. Akkurat som de kanskje elsker deg når de tror at de ikke kan få deg, kan det være at det du finner så uimotståelig om dem, er at de ikke er i deg?

Å ha det vi ikke kan ha, er en veldig attraktiv ting, men det kan være en selvoppløserende oppførsel. Ta et skritt tilbake og tenk på om du virkelig er forelsket, eller hvis du bare sørger for at du ikke trenger å forplikte deg til ekte. [Les: Smerten med å elske noen som ikke elsker deg igjen]

# 14 Kan det være du leter etter det uoppnåelige? Tenk på dette scenariet, de snudde seg til deg og sa at de har vært forelsket i deg for alltid og bare ikke kan leve uten deg. Tror du at du vil hoppe inn i armene og leve lykkelig etterpå? Ingenting er noe som eventyr som vi gjør det i hodene våre. Kanskje høringen de elsket deg også, ville gjøre dem litt mindre ønskelige.

# 15 Tenk på alt du ikke liker om dem. Jeg vet at de er helt perfekte, men hvis du kan, tenk på de små tingene som irriterer deg. Fokusere på de tingene som ikke er så varmt, hjelper deg med å snu din sak av hots til noe litt kulere.

Å fokusere på det negative er ikke noe jeg vanligvis forteller noen å gjøre, men hvis du ikke kan få dem, er det en fin måte å fortelle deg selv at du ikke vil i det hele tatt!

# 16 Vil du være med noen som ikke elsker deg? Fortjener du ikke å være med noen som ikke kan leve uten deg og tror du er graven? Selv om du tror de er drømmen din, hvis de ikke tror du er den mest fantastiske skapningen i live, fortjener du noe bedre. Du er verdt samme kjærlighet som du gir. [Les: 15 ting å gjøre når du føler at du vil være singel for alltid]

# 17 Hva handler det om dem du elsker? Prøv å finne ut hva det handler om dem du elsker så mye. Det er en milliard mennesker på denne jorden. Sikkert, hvis du kan finne ut hva det er du elsker så mye, er det en annen der ute som vil elske deg betingelsesløst for å være deg.

[Les: Ikke barns lek! 2o kjærlighet gåter og kjærlighetens kompleksitet]

Ingenting er verre enn å elske noen som ikke elsker deg tilbake. Du har to valg; Du kan være deg selv, vent og ønsk deg at din uberørte kjærlighet vender seg til requited love en dag, eller du kan ta skritt for å fortsette og håper de skifter seg.

Populært emne