Avslappende Spa Breaks For Hele Familien: Eco-Luxe Spa

Funksjonsredaktør Anna Shepard bodde hos Lime Wood Hotel, New Forest, med Toby, to

Før vi dro til Lime Wood Hotel & Spa, innså vi at min partner måtte holde seg bak med min eldre sønn, og la meg ta min tur med min to år gamle (og en stabel med CBeebies tidsskrifter).

Når jeg kom til å forstå vår tur à deux, innså jeg at det ville være en sann test av stedets barnevennlige legitimasjonsbeskrivelser. Jeg forventet å tilbringe tidspolisen min Toby, og lurer på om jeg noen gang skulle få en massasje. Men egentlig, jeg ville slå jackpotten. Hilsen av ekspert barnepass og en reise barneseng i rommet mitt, la jeg merke til alt var rettet mot barn. Det var små barn i barnehager i restauranten (drevet av Michelin-stjerne kokk Angela Hartnett), lounging i barnevognen i gårdsplassen - en mindre formell kafé - og darting rundt vakre gressletter.I en tilstøtende bygning er Herb House spa en annen imponerende Lime Wood-vinge. Men for å virkelig nyte det, var jeg avhengig av hotellets babysitting service trene. Kallenavnet The Koala, Toby er en av de mest klovne smårollene jeg vet, så jeg var engstelig for hvordan han klarte å bli palmed av på en totalt fremmed. Men det øyeblikket jeg møtte Phillipa, en erfaren barnevakt, kunne jeg fortelle at hun fikk ham. Han vinket meg av, og jeg dro over til spa uten den vanlige niggly følelsen. Til tross for livligheten til hotellet var denne havnen lykkelig fredelig. I tillegg til det varme friluftsbadet, elsket jeg Scandi-chic badstuen med utsikt over skogen. Når gjenforenet med en veldig glad Toby, var jeg den mest zen mamma noensinne. Neste gang vil jeg ikke bekymre meg om å forlate min partner bak - alt jeg trenger er Phillipa.

Hvorfor vil du elske det

Fra dobler og hytter, til hytter i eiendommen, rommene er alle ekstremt romslige, så du føler deg riktig uthvilt.

Hvorfor din baby vil elske den

Det er en flott barnemeny - Toby hadde pølser og bønner til supper. Kjøkkenet klarte selv å rustle opp en banan.

Bestill det!

En dobbel Eaves rom på Lime Wood Hotel & Spa med plass til en barneseng, inkludert frokost og full bruk av spa, koster £ 255 per natt.

Sjekk også ut ...

Skiathos Princess, HellasMed et nytt 'Healthy Living' spa-program, inkludert YogaAqua - tenk yoga på surfebrett - og Ofsted-godkjent barnepass, er dette den ultimate familievennlige strandferien. Lucknam Park, Bath Denne eiendommen på 500 hektar ligger ikke bare i et swanky spa og en Michelin-stjerne restaurant, men det er også et ridesenter for ponyridning, et eventyrlegegård og go-kart. Asia Gardens, Spania Asia kommer til Spania på dette Far East-inspirerte spa-hotellet. Du finner en imponerende samling av bassenger, et barnevennlig boblebad, fire restauranter, barneklubb og et piratskip, sammen med bestikk av bleier, baby mat og snacks tilgjengelig på stedet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar