Avslappende Spa Breaks For Hele Familien: Spa ved sjøen

Skjønnhetsredaktør Lisa Durant bodde hos Chewton Glen, Hampshire, med sønn Luca, to

Før jeg har min sønn, er det sant å si at jeg hadde besøkt en rettferdig noen spas. Men nå er livet mitt nå styrt av Thomas Tankmotor at jeg virkelig setter pris på disse turene. Jeg vil også nå bare besøke et sted hvis det er akseptabelt for barna å smøre mat over spisestuen (og det er en flott koseplass, så jeg kan tilbringe litt tid på meg i Thalassoterapi-bassenget).

Og det er derfor jeg elsket Chewton Glen. På overflaten er det som et engelsk landsted, men personalet er så innbydende - selv til klissete barn. Og vinterdager er laget for å gå til den vindviste stranden, utforske lekeplassen eller ta en dukkert i det oppvarmede utendørsbassenget etterfulgt av varm sjokolade på terrassen.Når Luca lykkelig maler på barneklubben, satte jeg på badekåpen og polstret ned til spaet. Menyen er en drøm - holistisk graviditetsmassasje, varme steinbehandlinger og hudopplevende ansiktsbehandlinger. Kundalini Back Treatment hørtes for vred for mine knute-ridd skuldre. Men det var så avslappende, jeg falt i søvn, bare for å bli vekket av lyden av mine egne snorer. Og det er ikke noe som skjer veldig ofte i disse dager.

Hvorfor vil du elske det

Med sin luksuriøse atmosfære, fantastisk mat og femstjerners tjenester, vil du føle deg som hjemme. Hvis du er flush, er de nye Treehouses uttrykket for en luksuriøs familieferie.

Hvorfor din baby vil elske den

Ikke bare kan barna løpe fritt i de tilstøtende skogene og strendene, Peppa Pig World ligger også innen rekkevidde.

Bestill det!

Et hagerom på Chewton Glen, inkludert frokost og full bruk av spa, koster fra £ 325 per natt.

Sjekk også ut ...

Skiathos Princess, HellasMed et nytt 'Healthy Living' spa-program, inkludert YogaAqua - tenk yoga på surfebrett - og Ofsted-godkjent barnepass, er dette den ultimate familievennlige strandferien. Lucknam Park, Bath Denne eiendommen på 500 hektar ligger ikke bare i et swanky spa og en Michelin-stjerne restaurant, men det er også et ridesenter for ponyridning, et eventyrlegegård og go-kart. Asia Gardens, Spania Asia kommer til Spania på dette Far East-inspirerte spa-hotellet. Du finner en imponerende samling av bassenger, et barnevennlig boblebad, fire restauranter, barneklubb og et piratskip, sammen med bestikk av bleier, baby mat og snacks tilgjengelig på stedet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar