Usikkerhet i et forhold: De skjulte og uventede farene

Innholdsfortegnelse:

Usikkerhet i et forhold: De skjulte og uventede farene
Usikkerhet i et forhold: De skjulte og uventede farene
Anonim

Relasjonsusikkerhet er en vanlig og spennende del av et forhold - noen ganger. Men de holder mange grunner til at det er farlig for deg.

Usikkerhet betyr at du ikke er sikker på hvor forholdet går * hvis det er et forhold i det hele tatt *. Eller du er ikke sikker på om du virkelig vil ha den personen du er med til å være din livspartner, eller du vil bare ha følgesvenn. Relativ usikkerhet kan også bety at en person elsker deg mye, men likevel lar deg føle at du går på eggskjell hele tiden.

Hvis vi tillater oss å liste opp alle usikkerhetene som muligens kan komme fra et forhold, ville vi skrive en bok tykkere enn Bibelen.

Men usikkerhet i et forhold betyr ikke at personen har feil for deg. Hvis du vurderer potensialet for et forhold basert på sikkerhet, ville du ikke komme forbi datingstadiet. Hver person du daterer blir ikke bare kjent med datoene sine, de blir også kjent med seg selv og forholdet i prosessen. Derfor er det urealistisk å forvente sikkerhet når forholdet fortsatt er i de tidlige stadiene. [Les: 9 forholdsfaser alle par går gjennom]

Usikkerhet i forhold

Usikkerhet blir usunn det når det går lenge * mer enn et år * og begge parter snakker ikke om det eller gjør noe for å presse forholdet videre.

Du kan kanskje si "Vel, det er bedre enn ingenting. Jeg har ingenting å miste uansett. "Men i virkeligheten har du mye å tape. Her er noen av grunnene til at det er farlig å holde seg i et forhold fullt av usikkerhet.

# 1 Usikkerhet kan ha et stort slag mot selvtillit. Hvis du er misfornøyd med statusen for forholdet ditt, begynner du å skylde deg og være lei deg for deg selv. Du spørsmålet deg selv. Disse spørsmålene hjemsøker deg og vil skade din selvtillit.

Med mindre du klarer dine forventninger og gjør noe om forholdet ditt, fører disse giftige tankene deg til en nedadgående spiral. Du begynner å tro at du ikke fortjener den type kjærlighet du vil ha, så i virkeligheten godtar du bare de tingene du har gitt.

Du er kanskje ikke klar over det. Du er sakte fanget - en felle fastmasket med lavt selvtillit. Dette er veldig vanskelig å kurere. [Les: Vi aksepterer kjærligheten vi fortjener: Hvorfor er du ikke verdig?]

# 2 null ansvarlighet. Hvis du er usikker på statusen som et par eller ikke har snakket om dine roller og begrensninger, er det enkelt for hver av dere å ikke være ansvarlig for det andre. Regler ble ikke satt så teknisk, ingen av dere er ansvarlige for hverandres liv.

Hvis du opplever en tøff tid, bør du kreve at de besøker deg slik at du deler dine problemer eller vil det være for mye? Hvis du mistet jobben din, bør du forvente at den andre skal betale for regningene dine? Mangelen på sikkerhet i et forhold er kun gunstig for den som ønsker et sorgløst liv. De kommer til å nyte de gode tider, men kausjonere ut på det dårlige.

Du kan ikke kreve de store greiene, og det faktum slår deg i ansiktet i de mest desperate tider. Du kan bli slått opp, og hva? [Les: 12 tegn på at du går på eggeskaller i kjærlighetslivet ditt]

# 3 Realisere at vi ikke elsker dem, tross alt. For noen av oss finner vi det utfordrende at personen vi elsker er vanskelig å få og uforutsigbar. De er varme ett minutt så ekstremt kaldt neste. Det driver oss gal, men vi elsker det! Vi er da på oppdrag for å få den andre personen til å falle over hælene som er forelsket i oss.

Vi spiller deres spill fordi vi er så forelsket i jakten. Når alle chasing og drama er slutt, kan vi likevel ikke likne personen.

Hvis usikkerheten forlenger, forlenger jakten også, og dermed forsinker tiden vi kjenner til personen på et dypere nivå. Tenk deg om du skjønner dette etter at du hadde bryllupet ditt. Det ville være en stor, dyr, livsforandrende whoops for deg. [Les: 18 følelser du aldri burde føle i et godt forhold]

# 4 Muligheten til å møte den rette personen blir sterkt minimert. Selv om du har mange usikkerheter i forholdet ditt, vil du ikke danse andre. Du er fremdeles håpfulle ting viser seg riktig, og det er mot prinsippene dine for å se andre mennesker når du er med noen.

Dette begrenser sjansene dine for å møte andre kvalifiserte livspartnere fordi de er for redd for å nærme deg, og vet at du er med noen. Du slår automatisk ned datoer fordi du er med noen andre. Du gjør deg ikke mer presentabel for andre. Forestill deg beklagelsen hvis du sier nei til en person du virkelig elsker bare for å holde fast i et usikkert forhold som til slutt endes. [Les: Høyre person, feil tid? Nøkkelen til å klargjøre alt i orden]

# 5 Kronisk stress. Å være i et usikkert forhold får oss til å føle oss ensomme, slitne og generelt ulykkelige. Jo, du ler mye og nyter hverandres selskap, men hvis du opplever usikkerhet i forholdet ditt som ikke har blitt adressert for lenge, så finner du deg selv i konflikt. Du nyter hverandre, men det faktum at forholdet ikke beveger deg fremover holder deg om natten.

Du blir giddy å lese sine søte dikt for deg, men når du ser henne snakke med henne, føler du behovet for å slå en vegg. Å ha usikkerhet i et forhold gjør deg følelsesmessig stresset og ustabil.Det er ganger du selv vil begynne å stille spørsmål om din sunnhet.

Hvis du føler deg usikker i forholdet ditt i mer enn et år, påvirker det i stor grad kroppen din og tankene dine. Enten gjør mye meditasjon eller konfronter problemene. [Les: Hvordan fortelle om flirtingen din er på vei, ingen steder]

# 6 Dine livsplaner blir også usikre. Du vil ha et bryllup, tre barn og et fint strandhus, men partneren din kryper hver gang du snakker om det. Vi har alle planer, men når du er i et usikkert forhold, ble de en del av våre liv. Vi imøtekomme dem helt til det punktet vi tweaked våre livsplaner.

Vi integrerer våre livsplaner med deres livsplaner fordi vi selvfølgelig vil være sammen med dem i fremtiden. Denne "integrasjonen" påvirker oss i alle aspekter av livet vårt fra den type karriere vi prøver å bygge opp til det slags ser vi ser på TV.

Men hvis forholdet er usikkert, blir våre livsplaner også usikre. Og er det ikke så trøtt? [Les: 16 tegn på at du er bosatt i et dårlig forhold]

# 7 En dag innser du at du er bortkastet et tiår på å vente. Vi blir ikke noe yngre, men vi tror at det blir bra. Optimisme og ubetinget kjærlighet er fantastiske egenskaper. Men hvis du finner deg selv og venter lenge på ting som skal skje, ting å forandre, ting å endelig bosette seg, slik at du blir et solid par i et stabilt forhold, er det kanskje på tide å være egoistisk. Ja, du leser det riktig.

Fortell partneren din hva du virkelig vil. Spør dem om du er på samme side. Du bør få svarene dine og være på nivå med å håndtere det.

Hvis du fortsatt føler deg usikker i forholdet ditt selv etter at du snakket gjennom ting, spør deg selv om du er villig til å vente mer. Husk at det fortsatt ikke er noen garanti selv om du velger å vente.

[Les: Hvordan lagre forholdet ditt: 16 praktiske måter å gjøre det på]

Vi kan ikke være helt sikre på hvordan ting ser ut i våre relasjoner. Hvis usikkerheten er forårsaket av den andre personen og det påvirker deg sterkt, er det viktig å gjøre noe med det ved hjelp av en tidslinje som er rettferdig for begge parter.

Populært emne