Relasjonsbehandling: 25 ledd å vite om det vil hjelpe din romantikk

Innholdsfortegnelse:

Relasjonsbehandling: 25 ledd å vite om det vil hjelpe din romantikk
Relasjonsbehandling: 25 ledd å vite om det vil hjelpe din romantikk
Anonim

Å vite om du og partneren din trenger forholdsbehandling kan være vanskelig. Disse 25 tegnene hjelper deg med å bestemme om det er på tide å søke profesjonell hjelp.

Å akseptere at forholdet ditt kan være på klippene, er ikke lett. Det er imidlertid den eneste måten å lagre det på å gjenkjenne hva det er og vil kjempe for det. Relasjonsbehandling kan gi mye hjelp i et sliter forhold.

Hvis du ignorerer dine forholdsproblemer og begraver dem, er sannsynligheten at du bare gjør ting verre, argumenterer mer og bli mer elendig. Når du prøver å endelig sortere det ut, blir det for sent og føler at det eneste alternativet er å avslutte det.

25 tegn forholdsbehandling kan fungere for deg

Den gode nyheten er at hvis begge parter er villige, hvis de elsker hverandre, og egentlig ønsker å få forholdet til å virke, blir mange problemer, ja, selv store problemer, sortert ut. Det er noen tilfeller der det kanskje er en bedre ide å gå bort. Bare du vet virkelig om forholdet ditt er verdt kampen.

Hvis det er og du vil gjøre noe med det, kan forholdstesting bare være svaret du søker. Relasjonsbehandling har hjulpet tusenvis av par tilbake på sporet. Men hvordan vet du om forholdet ditt virkelig trenger det?

# 1 Du har store kamper. Hvis du har store kamper med partneren din, kan forholdstrening være svært nyttig. Konstant skrikende kamper over problemer, uansett store eller små, er ikke sunne i et forhold.

Alle kjemper fra tid til annen, men disse bør være sjeldne og absolutt ikke nå det nivået hvor du virkelig roper, er bevisst skadelig eller aggressiv. [Les: De 20 beste grunnene til skilsmisse de fleste par overses]

# 2 Du setter hverandre ned. Å være bevisst skadelig og bety til hverandre, viser at ting er bittere. Hvis du finner deg selv å sette din partner ned, eller omvendt, må du kanskje vende deg til fagpersonene. [Les: 6 ting du aldri burde noensinne si i forholdssamfunn]

# 3 Du er ikke lenger hengiven. Fikk du hendene og kose deg om kvelden, men det er nå borte? Dette er et tegn du ikke er koblet til på samme måte som du pleide å være.

# 4 Sexet har tørket opp. Alle er sexlivet bremser i et langsiktig forhold, men hvis det er fysisk av radaren helt eller en av dere er fornøyd med sexlivet ditt, kan en relasjonsterapeut hjelpe.

# 5 Du sliter med å finne grunner til å være sammen. Hvis du ikke kan huske hvorfor du er med partneren din og sliter med å finne positive ting i forholdet ditt, kan det føles ganske dire. Noen råd og snakk kan komme til bunnen av det og hjelpe deg med å huske hvorfor du vil være sammen igjen.

# 6 Du setter deg ikke pris på hverandre. Hvis du føler deg unappreciated og partneren din klager over det samme, mistet du evnen til å sette pris på og respektere hverandre. Noen ganger kan du finne det igjen med relasjonsterapi. [Les: 16 veldig enkle måter å umiddelbart vise din takknemlighet for noen]

# 7 Du kan ikke tilgi hverandre.Noen ganger er gamle argumenter og uenigheter vanskelige å gi slipp på. Du trenger kanskje litt hjelp til å jobbe gjennom problemene dine og finne en måte å tilgi hverandre.

# 8 Du bicker hele tiden. Konstant bickering er utrolig drenering og kan være et tegn på noe mer alvorlig. For å komme til bunnen av det, hjelper en relasjonsterapeut seg til å utjevne problemene.

# 9 Du blir begge egoistisk.Hvis du bare tenker på deg selv i forholdet ditt, kan du like godt være ute av det. Å være hensynsfull til den andre er så viktig. [Les: Selfishness i relasjoner og 15 tips for å gjøre det rette]

# 10 Du tenker på å fullføre forholdet. Hvis du ofte tenker på å bryte med partneren din, er du tydelig på slutten av tetheren din, og forholdsbehandling kan bringe deg sammen igjen.

# 11 Du fantaserer om å snyte.Tenker du på juks på partneren din? Flirter du med andre mennesker eller oppfører seg uegnet når de ikke er i nærheten? Dette er et tegn de har skadet deg, og du respekterer dem ikke lenger. Dette trenger å håndtere ASAP.

# 12 Du er utro. Hvis du eller din partner har vært utro, kan det være en utrolig vanskelig ting å komme over. Ekstern hjelp oppfordrer deg begge til å adressere det og jobbe deg gjennom det.

# 13 Du fantaserer om et annet liv.Føler du at du vil flykte? Kan du forestille deg hvordan livet ditt ville være uten din partner? Når det ikke går bra, kan det være lett å gi opp. Men forholdsbehandling hjelper deg med å finne en annen måte.

# 14 Du stønner alltid om partneren din til vennene dine. Føler du at du ikke har noe godt å si om partneren din? Vend vennene dine mot dem på grunn av dine historier? Dette er et tegn på at forholdet ditt trenger hjelp.

# 15 Du føler at du ikke kan kommunisere med partneren din lenger. Hvis du ikke vet hvordan du skal uttrykke deg selv for partneren din, eller ikke ser poenget, hjelper en tredjepart deg til å lære deg å kommunisere godt igjen. [Les: 15 regler for å være en god partner i et forhold]

# 16 Du snakker ikke om ditt forhold til noen andre.Blir du stille om forholdet ditt fordi du vet at det er så ille? Dette kan være et tegn på at du trenger litt hjelp til å gjøre det gjennom.

# 17 Du går aldri på datoer.Har du sluttet å plage å lage tid til å gjøre ting sammen, bare de to av dere? Du trenger dette i et forhold, finne en måte å komme tilbake på sporet.

# 18 Du gjør aldri en innsats for å se bra ut.Forhold krever arbeid. Hvis du ikke gjør en innsats lenger, kan det være ditt forhold er på klippene.

# 19 Du tar store beslutninger uten å konsultere partneren din. Å gjøre store beslutninger uten å snakke med partneren din viser mangel på respekt. Respekt er enormt viktig i et forhold.

# 20 Du vender deg til andre for råd. Hvis du helst vil snakke med noen, men partneren din når du trenger råd, viser det at du har ting du vil snakke om. Din partner, som ideelt sett er den første personen du vender til, er ikke den du vil snakke med. En rådgiver hjelper deg med å finne ut hvorfor, lære å stole på hverandre, og verdsetter hverandres meninger enda en gang.

# 21 Du kjemper om penger. Å kjempe om penger setter en stor belastning på forholdet ditt. Søk hjelp til å snakke gjennom disse problemene. [Les: Hva å gjøre hvis partneren din tjener mer penger enn deg]

# 22 De samme problemene fortsetter å komme opp.Hvis dine argumenter alltid synes å være omtrent det samme, hjelper en relasjonsrådgiver deg til å komme til grunnårsaken.

# 23 Du vil ha forholdsbehandling.Hvis du føler forholdsbehandling kan være svaret, så er det ingen grunn til ikke å gi det en gå.

# 24 Din partner ønsker relasjonsbehandling.Hvis partneren din foreslår relasjonsbehandling, føler de seg tydelig at du trenger det, men vil også kjempe for forholdet ditt. Prøv å være åpen og akseptabel for ideen. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

# 25 Du vil ha et sunt forhold.For noen mennesker er forholdstrening en livsstil! Det fører ofte til et fantastisk sunt forhold hvor du er både åpen, ærlig, lojal og kjærlig. Så det kan være det beste du noensinne har gjort!

Innrømmelse til deg selv og din partner at du trenger forholdsbehandling, føles ekstremt skremmende. Men det kan faktisk være et veldig positivt tegn. Du vil ikke kaste bort måneder eller år for å være ulykkelig i forholdet ditt. Gjør en stor forskjell i forholdet ditt ved å prøve.

[Les: 20 tegn du burde bryte opp og kaste i håndkleet]

Så, hvis de ovennevnte tegnene virker som deg, er du villig til å gi forholdstest terapi? Du kan godt være på vei til et sunt, lykkelig, langvarig forhold - og hvem vil ikke ha det?

Populært emne