Forholdsstyrke: Hva menn trenger å vite

Kraft kan være vanedannende, men det betyr ikke nødvendigvis et sunt forhold. Vi ser på hvordan kraften fungerer i romantikk.

Den menneskelige sosiale dynamikken er et interessant studieområde. En av sine kjerneforståelser er at to personer aldri er helt likeverdige. Samfunnsinteraksjoner er alltid hierarkiske, og mye av våre liv blir brukt for å få det beste stedet i dette hierarkiet.

Denne artikkelen kommer sannsynligvis til å komme under noen folks hud. Jeg oppfordrer deg til å lese det, tenke gjennom det, og bruke dine egne erfaringer til det før du dømmer. Mens jeg står nøyaktigheten av det jeg har skrevet, vet jeg at mange mennesker ikke vil høre det stavet ut dette tydelig.

Mye av det som skrives er forenklet med det formål å forstå. Selvfølgelig er ingenting i virkeligheten noen gang svart og hvitt som dette, og livet er alltid en blanding av gi og ta. Det er hvor på dette spekteret du sitter som er viktig.

Mennesker er sosiale skapninger

Hvorfor spør du, bryr oss oss så mye om vår sosiale stilling? Overveiende for hvordan det påvirker våre relasjoner og muligheter i livet. Tenk på det: den rike fyren, den sterke fyren, sjefen eller den berømte personen har en høy sosial status. De holder ressurser og stillinger som gjør dem verdifulle bidragsytere til samfunnet.

Å være øverst i det sosiale hierarkiet gir nesten ubegrensede muligheter: frihet, forretningsmuligheter og tilgang til kvinner på makronivå.

På mikronivå, for eksempel i et en-til-en-forhold, gir det luksusen til å være den høyereverdige personen. Jeg liker ikke å snakke om verdi og hierarki når det gjelder mennesker. Det kommer over som umenneskelig og arbeidsledende. Det er imidlertid viktig å forstå disse underliggende realiteter:

#1 Ingen to mennesker er helt helt likeverdige.

#2 Noen har alltid en grad av makt over en annen person.

#3 Folk kjemper stadig for å endre posisjon og bevege seg opp i hierarkiet.

Hva betyr dette for oss?

I alle faser av et forhold til en kvinne, er du i hovedsak i et maktkamp. Når du sier dette til de fleste * spesielt kvinner *, tror de du er latterlig.

Snakk imidlertid med en evolusjonær biolog eller evolusjonær psykolog, og de vil fortelle deg at det er et trekk vi har felles med alle andre pattedyr; vi lever i lagdelt samfunn, og denne virkeligheten er alltid ute under overflaten.

Vi har et helt språk og sett med atferd til â € œmaskâ € Â denne virkeligheten og gjøre det mer appetittvekkende for menneskets gane. Dette gjør det imidlertid ikke usannsynlig.

Bruk av strøm spiller til din fordel

Du er enten i maktposisjon, eller du er i underholdningsstilling.

Det du finner er at kvinner er tiltrukket av menn i maktposisjoner. De ønsker å være rundt menn av rikdom, berømmelse, suksess og berykt.

Dette faktum er lett å observere ved å se på horder av såkalte â € œgroupiesâ € Â som kaster seg på utøvere, filmstjerner og musikere. Eller millioner av tenåringsjenter som sverger over Justin Bieber eller Ryan Gosling.

Dette er ikke å si at alle kvinner bryr seg om penger eller berømmelse. Det er ikke sant i det hele tatt. I stedet, i øynene til det store flertallet av kvinner, hvis du tar to helt like menn i alle andre henseender, er det med det meste penger / kraft / fame / suksess bedre utsikt.

Den andre siden av denne ligningen er oppførselen og handlingen som er forbundet med kraftposisjonen. Det er her det blir nyttig å forstå ting, for de fleste menn. Forteller deg å gå og bli en filmstjerne er ikke spesielt nyttig. Men hva om du kunne vise de samme attraktive trekkene og skape de samme følelsene hos kvinner, med svært liten innsats, mens du fortsatt er den samme personen du er i dag?

Mellommenneskelig makt spiller

La meg gi deg noen eksempler på hvordan kvinner prøver å ta «styrkeposisjon» på ulike stadier av et forhold.

# 1 Samfunn. Samfunnet dikterer at kvinner er "prise". Menn forfølge kvinner, og kvinner får velge fra sine mange suitors med hvem de ønsker å inngå et forhold til.

Det er mannenes privilegium å henvende seg til kvinnen, for å spørre henne om å ringe / teksten først, for å sette opp datoen, og flytte fremover i hvert trinn. Dette etterlater kvinner naturligvis maktsituasjon i denne tidlige fasen av saken. [Les: Hva menn tenker imponerer kvinner og hva egentlig gjør]

#2 Første møte. Ved første møte vil en kvinne vurdere mannen som har nærmet seg henne og avgjøre om hun liker ham eller ikke. Det antas at mannen allerede har avgjort at han liker kvinnen, vist ved at han nærmer henne i utgangspunktet.

På dette tidspunktet vil kvinner ofte teste en mann ved å spille hardt for å være, være koselig og ikke avsløre hennes sanne følelser med en gang. Det er opp til mannen å forfølge henne og flytte ting fremover. [Les: 22 bite-size tips for å ha mer suksess med kvinner]

# 3 Dating. Kvinner vil blåse varmt og kaldt, ikke tekst tilbake, kansellere datoer, og generelt riste opp ting og ikke la deg få en jevn tur hvis du tillater dem.

# 4 Uformelt / tidlig forhold. Kvinnen sannsynligvis bestemmer når du først har sex. Hun kan få deg til å vente, så du må jobbe for det. I løpet av denne tiden prøver du sannsynligvis å imponere henne ved å ta henne ut og betale for alt.

# 5 Seriøst forhold. De fleste kvinner vil prøve å endre deres kjæreste / mann til å trene ham ut av de små trekkene som hun ikke liker. Hun vil belønne god oppførsel og straffe dårlig oppførsel ved å nippe eller til og med holde tilbake sex.

[Les: 30 egenskaper av en ekte alfamann]

Hva kan menn gjøre for å styrke seg selv?

Hva kan menn gjøre for å få mer makt i sine relasjoner og ha ting gå som de ønsker, i stedet for å være til nåde for kvinnen de er dating?

# 1 Verdi deg selv. Du må ha grenser for hva du føler er akseptabel oppførsel. For eksempel, hvis en jente du nettopp har møtt er uhøflig for deg, eller en jente du daterer ikke kommer opp for en date, kan dette være grunn nok til å glemme henne og fortsette. Har forhåndsdefinerte grenser, og verdsetter tiden din - ikke kast bort den på noen som vil rote rundt med deg.

# 2 Vær så attraktiv som mulig. Dette betyr kropp, mote, holdning, grooming, å være interessant og ha grunnleggende sosiale ferdigheter. Faktum er at hvis en jente tenker på deg høyt, vil hun gjerne la strømsposisjonen ligge og det er lite sannsynlig å rote deg rundt.

# 3 Vedlikehold alternativer. Ikke legg alle eggene dine i en kurv for fort. Hold valgene åpne med ulike kvinner. Dette holder deg fra å være trengende og avhengige av en hvilken som helst jente. Behagelig oppførsel er en stor avslag for kvinner. Når du ikke er trengende, kan du la ting utvikle seg organisk, og velge å investere videre i en jente når det allerede går bra.

# 4 Stå av dine meninger og verdier. For mange gutter prøver hele tiden å tilfredsstille kvinner, og er ikke enige med noe de sier, og hopper gjennom alle sine hoops. Når du gjør dette med noen, vil de sannsynligvis skyve det så langt de kan. Du må sette foten ned noen ganger og gjøre det som passer for deg. [Les: 12 tips for å forvandle deg fra en fin fyr til en ekte mann]

# 5 Donâ € ™ t bli flustered eller emosjonell. Kvinner vil ofte prøve å påvirke din oppførsel ved å manipulere dine følelser * alle gjør dette på mange områder av livet, ikke bare kvinner *. Hvis hun er lei deg over ingenting eller prøver å skamme deg på å oppføre deg på en bestemt måte, bare hold kult, og hold deg til din mening. Hun kommer over det og liker deg mer for å ha ryggraden enn hvis du hadde gitt inn i hennes urealistiske krav.

# 6 Hold den høye bakken. Ikke prøv å manipulere din partner ved å lyve for henne eller skamme seg for dine intensjoner og ønsker. Vær helt ærlig med henne, selv når det ikke er det hun håper å høre, og hun vil respektere deg mye mer. Tydeligvis er det ikke noe uten grunn; Det er en forskjell mellom en hvit løgn for hennes skyld og en ekte løgn til din fordel.

Hvis du følger disse retningslinjene, bør du oppdage at kvinner svarer bedre på deg. De vil like deg mer, og du vil ende opp med å ha flere oppfylle forhold. Hvis du har blitt dumpet eller lurt på i fortiden, eller hvis du får en venn som er sonen eller ender med dating gullgravere, bør du være spesielt oppmerksom på punktene ovenfor og begynne å se på den underliggende sosiale dynamikken.

Hold deg kult og stå ved dine våpen. Hun vil respektere deg mer for det, og du vil begge være mye lykkeligere.

[Les: 3 store grunner til at menn føler seg emasculated]

Kampen for makt i ethvert forhold trenger ikke å føre til en direkte kamp for overdelen. Det er tider når du må velge dine kamper for å sikre at du er i et sunt, lykkelig og tilfredsstillende forhold.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar