13 Skilt du trenger relasjonshjelp og hvor du finner hjelp

Det er ingen skam å ha behov for forholdsrelatert hjelp. Å være proaktiv om å holde forholdet ditt sunt er en god ting. Slik får du hjelp.

Ingen ønsker å innrømme at de trenger hjelp i deres relasjoner. Men hvis du faktisk vil redde forholdet ditt og gjøre det bedre, noen ganger må du møte det faktum at du trenger relasjonshjelp.

Det første skrittet for å få hjelp er å vite når du trenger det. Jeg vet at mange mennesker liker å unngå å snakke om vanskelighetene i deres relasjoner, men du må. Hvis du virkelig bryr deg om den personen og ønsker å få det til å fungere, må du møte fakta.

Ikke alle relasjoner kan bli lagret

Det er vanskelig å høre, men det er det. Ditt forhold kan ikke engang være savbar. For å fikse ting og gjøre forholdet ditt sunt igjen, må du både rette opp det like ille som det andre.

Noen ganger vil det imidlertid ikke fungere. Du kan ha forskjeller som ikke kan løses. Selv om dere begge ønsker å få det til å fungere, er det mulig at problemene du står overfor, er altfor store og dype for en hvilken som helst mengde forhold som bidrar til å være effektive. [Les: 20 sikker på at forholdet ditt er oh-så-over allerede]

Hvordan vet du når du trenger forholdshjelp

Hvis du ikke er sikker på om forholdet ditt skyldes noe alvorlig å fikse, er det mange tegn som kan hjelpe deg med å finne ut det. Bare vær sikker på at du er ærlig med deg selv om disse skiltene, slik at du kan fikse ting før de kommer ut av hånden.

# 1 Du kjemper ofte. Par argumenterer. Det er bare hvordan relasjoner jobber. Du vil bitte over små ting fra tid til annen, men kampene skal aldri bli din norm. Hvis du har seriøse kamper om ting oftere enn du er glad, er det et tegn på at forholdet ditt trenger mye hjelp. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

# 2 Du blir opprørt over de samme tingene igjen og igjen. Hvis du alltid blir opprørt over de samme tingene, er det et tegn på at forholdet ditt er i trøbbel. Du bør ikke fortelle partneren din om og om igjen at noe gjør deg vondt. Hvis de gjør ting som opprører deg selv om du allerede har snakket om det, trenger du hjelp.

# 3 Du bruker sex som problemløser. Bare å ha sex for å gjøre opp etter en kamp er ikke hvordan det skal fungere. I de fleste tilfeller er du ikke helt oppdratt når du har sex. Vanligvis bruker du sex som en måte å stoppe kampene uten å finne en løsning på problemet.

Dette er åpenbart et stort problem. Du feier ting under teppet i stedet for å løse disse problemene og løse dem. Dette er et stort tegn du trenger forholdshjelp. [Les: 10 harde sannheter om bruk av sex som våpen og løsning]

# 4 Du har ikke sex generelt. På den andre siden av sexproblemene har du ikke noe i det hele tatt. Du blir ikke intim med hverandre. Det føles som om du bare er venner som ikke møtes så vel som du pleide å. Hvis det er slik du føler, er forholdet ditt i trøbbel.

# 5 Du føler at din partner ikke bryr seg om deg. Dette er et stort problem. Å føle at din betydelige andre ikke bryr seg om deg betyr at det er en stor sammenkobling mellom deg. Denne avstanden kan forårsake mange store problemer nedover veien hvis den ikke blir korrigert så snart som mulig.

# 6 Partneren din legger deg ned ofte. Betyr din betydelige andre deg på måter som de ikke tror er fornærmende? Kanskje de gjør en vits om din store nese eller kaller kjolen din dum. Disse kan ikke virke som store problemer, men du vil ende opp med å dumme seg mot dem, og det vil være døden av ditt forhold. [Les: 16 voldelige forhold tegn på en devious elsker]

# 7 Du holder reminiscing over begynnelsen av forholdet ditt. Hvor ofte tenker du tilbake til hvordan ting pleide å være? Ønsker å gå bakover i et forhold er ikke sunt. Du trenger relasjonshjelp hvis du vil gå tilbake til hvordan ting var i begynnelsen fordi klart, de er verre av nå.

# 8 Du føler deg ikke komfortabel med å være sårbar. Hvis det er en ting du alltid bør kunne gjøre med partneren din, er det sårbart. Du bør kunne snakke med hverandre om noe og føle deg fullt støttet og ikke dømt. Hvis du ikke kan gjøre det, er det et alvorlig problem.

# 9 Du kjeder deg. Forhold går gjennom perioder med kjedsomhet og spenning. Men hvis du har kjedet deg en stund, og ting ikke plukker opp igjen, trenger du kanskje litt hjelp for å få deg tilbake til et lykkeligere sted. [Les: 15 grunner til at du kjeder deg med ditt forhold]

# 10 Du vil snakke om ting, men er redd. Hvis, når du vil snakke med partneren din om disse følelsene du har, blir du opprørt og selv redd for hva de vil si, trenger du hjelp. Kommunikasjon er det viktigste i et forhold og ikke å kunne snakke om dine problemer betyr at du trenger hjelp.

Der kan du få hjelp

Heldigvis trenger du ikke å håndtere disse problemene alt på egen hånd. Hvis du vil lagre forholdet ditt og få litt hjelp, er den alltid tilgjengelig. Her er de forskjellige former for hjelp du kan få.

# 1 En relasjonsrådgiver. Hvis du virkelig trenger å snakke gjennom dine problemer, men ikke er komfortabel å gå til din partner, så er en relasjonsrådgiver den beste måten å gå. De vil være i stand til å gi deg en trygg plass du får ting av brystet. De vil også hjelpe deg å snakke gjennom din situasjon og gi deg noen løsninger. [Les: 5 grunner parets terapi virker ikke for deg]

# 2 Nære venn moderatorer. Hvis dere begge har en nær venn eller to, spør dem om hjelp. Snakk med dem og be om at de hjelper partneren din til å forstå hva som skjer. De kan til og med fortelle deg problemene partneren din har med deg også. Gjør et poeng til å bare bruke venner du stoler på for å hjelpe deg med forholdet ditt.

# 3 En ekte, ærlig samtale. Jeg vet at det kan være veldig vanskelig å sitte ned og fortelle partneren din at du ikke er fornøyd med hvordan ting går. Jeg forstår. Men hvis du vil fikse ting, er det noen ganger best å prøve deg selv først.

Sett dem ned og ha en ærlig samtale. Sett disse frykt og reservasjoner til side og bare gjør det. Fortell dem hvordan du føler deg på en rolig, kontrollert måte slik at de kan se hvor mye du vil endre.

[Les: 8 små vaner som bringer par nærmere]

Lagre forholdet ditt betyr ofte at du må innrømme når du trenger å fikse ting. Å vite når du trenger forholdshjelp, vil definitivt hjelpe deg med å komme til et bedre, lykkeligere og sunnere sted sammen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar