15 Real Relationship Goals De fleste par har ingen ide om

Innholdsfortegnelse:

15 Real Relationship Goals De fleste par har ingen ide om
15 Real Relationship Goals De fleste par har ingen ide om

Video: 15 Real Relationship Goals De fleste par har ingen ide om

Video: 15 Real Relationship Goals De fleste par har ingen ide om
Video: On the traces of an Ancient Civilization? 🗿 What if we have been mistaken on our past? 2023, September
Anonim

Med sosiale medier så fokusert på søte forholdsmål, er det lett å glemme hva som virkelig betyr noe i et forhold. Dette er de virkelige målene å ha.

Hvor mange av dere følger noen slags forholdsmålsside på sosiale medier? Jeg, selv, følger om tre separate kontoer som fremhever hva et vellykket forhold * ser ut som om.

Jeg legger vekt på ordet "utseende" fordi disse sidene ikke berører virkeligheten til parene de skildrer gjennom bilder. De viser deg bare bilder av glade par, og du antar at deres forhold er perfekt. Men hva med det som virkelig trengs for å bygge den slags lykke?

Sosiale medier rolle i relasjoner

Du kan se på alle disse sosiale medier-kontoene og tenk at det er det du trenger for å være lykkelig i forholdet ditt. Sannheten er at sosiale medier har ødelagt hva et sunt og godt forhold virkelig ser ut som.

Flere og flere mennesker rapporterer at sosiale medier faktisk forårsaker vanskeligheter i sine relasjoner. Du kan være sjalu at kjæresten din ikke handler som disse Instagram-kjærester, eller at kjæresten din ikke gjør alle de tingene de andre jentene på nettet gjør for sine kjærester. [Les: Hvorfor sosiale medier dreper forholdet ditt]

De virkelige forholdsmålene du må ha

Kast bort alt du noensinne har sett om "ekte" forholdsmål. De bildene av par som står på en strand som holder hendene mens solen går over en fjellaktig horisont, er ikke det som gir et godt forhold.

Disse forholdsmålene er hva du bør ha. Dette er hva du bør streve for når det gjelder din betydelige andre. Bare tenk på hva besteforeldrene dine verdsatt i et forhold - de er de sanne forholdsmålene, og her er våre topp 15 favoritter.

# 1 Å ha sann tillit. Glem å holde hverandres hender med utsikt over et fjellaktig terreng. Ekte forholdsmål er å kunne være på toppen av det fjellet og stole på at personen du er med aldri vil la deg falle over kanten. Tillit er det viktigste forholdsmålet som vi alle trenger, men det er den mest glemte. [Les: Hvordan bygge tillit til et forhold og gjøre det til sist]

# 2 Å være ærlig med hverandre. Jeg snakker ikke om aldri, noensinne å fortelle en liten, hvit løgn. Jeg snakker om å kunne gå til din partner og være ærlig om alle de store tingene i livet. Ekte forholdsmål er å være åpen og ærlig med partneren din om hva du må si, å vite at de hører deg hver gang.

# 3 Åpen kommunikasjon. Jeg bryr meg ikke hvor mange cutesy bilder du tar og legger ut på nettet, hvis du ikke kan kommunisere hvordan du føler, så er forholdet ditt dømt. Ultimate forholdsmål inkluderer å være i stand til å snakke sinn og snakke med partneren din om hvordan du føler om noe. [Les: En veiledning om effektiv kommunikasjon i et forhold]

# 4 Ta vare på hverandres sikkerhet. For å få et sunt og godt forhold, må du føle deg trygg og beskyttet av din partner. Dette er definitivt et av mine relasjonsmål, fordi hvis jeg ikke følte meg slik med noen, hvordan kunne jeg noen gang løsne og nyte meg selv? Å bry seg om andres sikkerhet er bekymret for livet deres.

# 5 Ta vare på hverandres lykke mer enn ditt eget. Hvis kjæresten min noen gang kom til den konklusjonen at han ville være lykkeligere med noen andre, ville jeg la ham gå. Det ville åpenbart være ekstremt smertefullt for meg, men jeg bryr meg mer om sin lykke enn min egen. Når partnerens lykke betyr mer enn ditt, da vet du at det er ekte. [Les: 16 ting du må gi opp for å ha et lykkeligere liv]

# 6 Bestiller tid til å tilbringe sammen. Noen ganger går det ikke naturlig å tilbringe tid sammen - du må gjøre tiden. Reelle forholdsmål betyr å reservere spesielle datoen netter å tilbringe med hverandre, slik at du aldri glemmer hvordan du kan nyte hverandres selskap.

# 7 Bestiller tid for å tilbringe hverandre. Hvert forhold trenger å ha tid til å savne hverandre. Dine forholdsmål bør omfatte å vite dette og være i stand til å gjøre tid for deg selv. Det er greit og faktisk veldig sunt - ikke alltid å være riktig med partneren din hvert sekund av hver dag. [Les: Hvordan gi plass i et forhold uten å drive hverandre]

# 8 Nyt å tilbringe tid med hverandres venner. Du bruker mesteparten av tiden din med din betydelige andre, men du tilbringer resten av tiden, enten alene eller med vennene dine. Hvis forholdene dine omfatter å tilbringe en god tid med begge vennegruppene dine, er du helt på rette spor til et godt forhold.

# 9 Ta vare på hverandres familie som din egen. Jeg bryr seg om kjæresten min familie som om de var min egen. Jeg bryr meg om deres sikkerhet og velvære like mye som jeg gjør for min egen familie, og jeg håper at han føler det samme.

Relasjonsmål er å vite at hvem du er med, ikke bare bryr deg om deg, men bryr deg også om familien din, spesielt hvis de ser seg selv til slutt blir en del av familien din.

# 10 Støtter hverandres drømmer. Nå er dine drømmer og ambisjoner drivkraften som gjør deg glad i livet, og som motiverer deg til å gjøre det du elsker.

Du trenger noen der for å støtte de drømmene fordi uten støtte vil du føle deg beseiret og kan til og med gi opp. Dine forholdsmål bør omfatte å støtte hverandres livslange ambisjoner. [Les: Kjærlighet eller karriere: Hvordan lage det riktige valget]

# 11 Å kunne argumentere. Arguing er ikke det samme som å komme inn i faktiske kamper, tenk deg. Å argumentere er å uttrykke en mening som ikke nødvendigvis samsvarer med partneren din.

Arguing bør være en del av forholdene dine fordi det ikke bare hjelper deg å forstå hvordan den andre personen tenker og føler, men det styrker også forholdet ditt. Du kan være to forskjellige mennesker og har fortsatt et vellykket forhold. [Les: Slik kjemper du rettferdig i et forhold og vokser nærmere]

# 12 Arbeide som et lag. Når du er i et forpliktet forhold, må du nå jobbe som et lag for å oppnå det du vil ha i livet, og for å hjelpe din partner lykkes med det han eller hun prøver å gjøre.

Du tar på andres mål, støtter dem når de trenger det, og hjelper dem med å se at deres mål blir en realitet. Det er ekte relasjonsmål. [Les: 50 raske spørsmål for å teste ditt forholdskompatibilitet øyeblikkelig]

# 13 Å være beste venner. Kjæresten min er absolutt min beste venn. Han har vært i tre år før vi kom sammen, noe som bare gjorde overgangen til Couplesville så mye lettere.

Reelle forholdsmål betyr at du er forelsket i din beste venn. Du liker sitt firma, vil dele alt med dem, og vil ha det gøy sammen - akkurat som to beste venner burde. [Les: 17 klare tegn du burde være dating din beste venn]

# 14 Holde dine løfter til hverandre. Bryte løfter er den raskeste måten å miste noen tillit til. Forholdsmål betyr at når partneren lover noe, vil de følge med med det. På flipsiden betyr det også at du vil holde løftene dine når du lager dem. [Les: De 20 tingene glade par gjør aldri i et forhold]

# 15 Elske hverandre på ditt verste. Enten det betyr sminkefri, håret er rot, syk som hund, eller når du er en komplett grump som bare spytter ut fornærmelser ved hver tur, er virkelige forholdsmål å kunne elske hverandre på ditt verste. Ingen er perfekt, og du må vite at selv om du er en forferdelig person, har du fortsatt noen til å stå ved siden av deg.

[Les: De 9 forholdsfasen som alle par må gå gjennom]

Glem alt du tror du vet om forholdsmål. Dette er de reelle forholdsmålene du virkelig trenger for å ha et godt og vellykket partnerskap sammen.

Anbefalt: