Forhold angst: 20 feil du trenger å slutte å lage

Relasjons angst kan være som en kreft i ethvert forhold. Hvis du er altfor engstelig i din nåværende fagforening, er den eneste som kan forandre det, deg.

De som har en tendens til å oppleve angst, kan ha en vanskelig tid i forhold. Angst er noe som kan gjøre selv det beste forholdet spente og mistro. Hvis du har blitt skadet i fortiden eller har tillitsspørsmål, kan du være veiledende i forholdet angst i ditt nåværende partnerskap.

Noen ganger er det vanskeligste å lære i livet at det uansett hvor vanskelig du prøver å kontrollere ting eller de som er rundt deg, kan du ikke. Å forsøke å holde fast på noen eller et forhold med for mye næring vil ende opp med usunn smøring. Angst er en fryktelig følelse. Det kan gjøre deg anspent og kan distrahere deg fra å kunne nyte livet du har med din betydelige andre.

Relasjonsangst: Er det å drepe deg i live?

Den eneste måten å slippe av angsten som du føler i forholdet ditt, er å lære at du aldri kan forutse hva som skal skje, og du kan heller ikke kontrollere utfallet av enhver situasjon. Det eneste som styrer skipet er skjebnen, og uansett hvor mye vi vil at noe skal skje, vil det bare hvis det skal. Hold disse 20 feilene og tipsene for å bli kvitt relasjonsangst for godt!

# 1 Ikke prøv å kontrollere alt. Uansett hvor mye vi vil ha alt til å gå en bestemt måte, prøver vi ikke å hjelpe deg med alle aspekter av våre liv og forhold. Ofte har det oppførselen vi viser, det motsatte av det vi ønsker. Hvis du holder fast på ting for tett, er du ansvarlig for å klemme livet rett ut av dem. Løsne opp og la deg være med på turen noen ganger. [Les: 20 tydelige tegn du har et kontrollfreak i deg]

# 2 Noen ganger er det bare ingenting du kan gjøre for å endre en situasjon. Angst kommer fra å prøve for hardt når det ikke er noe du kan gjøre. Hvis ditt ønske er å holde forholdet sammen, er sannheten at hvis det er ment å være, så vil det skje naturlig. Hvis noen elsker deg, er det ikke noe du kan gjøre for å få dem til å stoppe. Fortsett å bekymre deg for hva som vil være, og bare nyt turen.

# 3 Innse at forholdet din angst er også skade din partner. Angst gjør oss ofte til å presse andre bort. Når du er engstelig, påvirker det ikke bare deg, men også menneskene rundt deg. Som å stå ved siden av konstant uro, er angst-riddende mennesker ubehagelige å være med, og de gjør samhandlinger vanskelig. I stedet for å være engstelig for forholdet ditt, ta deg tid til å se hvordan din oppførsel kan gi positive effekter ved å bare være deg selv og gå med strømmen. [Les: Oppgivelsesproblemer og hvordan det påvirker forholdet ditt]

# 4 Ta en dyp pust og tenk på dine handlinger før du tar dem. Når vi er engstelige, er vi mer sannsynlig å reagere uten tanke. Det kan føre til at du stadig overreager, noe som er en selvopprettholdende syklus å være på. Sett angsten i sjakk og ta deg tid til å rasjonalisere en gitt situasjon før du svarer på det. Tiden er den beste angst kur det er.

# 6 Hvis du føler noe, ikke la det bygge. Det verste du kan gjøre hvis du er en engstelig person, er å holde alt opp i flasken. Som en trykkkomfyr, hvis du ikke lar disse følelsene ut som de kommer, er de sannsynligvis ute av kontroll. Før du vet det, er du overveldet og skrik som en gal person. I stedet er det mye bedre å kommunisere frykten med partneren din enn å forsøke å gjemme dem hele tiden. [Les: Stress ødelegger forholdet ditt? 10 tegn og raske løsninger]

# 7 Ikke skriv din egen historie. Angstfolk har en tendens til å la situasjoner komme vekk fra dem eller for å overdrive hva som skjer. Jo mer de rummer over ting, desto større blir de, men bare i sitt eget sinn. Før du lager en hel historie i hodet ditt, kan du prøve å skille mellom det som er ekte og det du har opprettet. Ikke gjør et fjell fra en molehill på grunn av din relasjonsangst.

# 8 Stopp over analyse. Å sette mening, intensjon eller forutsetninger i enhver situasjon har potensial til å gjøre det mer dramatisk enn det må være. Hvis du overanalyserer ting, blir enkle ord plutselig til følelsesbelastede. Før du vet det, har du en stor kamp med partneren din, og ingen av dere har noen ide om hva du engang kjemper om i utgangspunktet.

# 9 Ikke vent på at skoen skal slippe. Hvis du alltid leter etter tegn på at noe er galt eller at en sko skal slippe, kan du ha relativ angst. Dette kan få deg til å føle at det alltid er noe lurking for å gjøre ting komplisert. Selv når tingene er rolige, leter du etter noe å gå galt. Men dette kan føre til drama i forholdet ditt der ingen burde eksistere.

# 10 Forsøk ikke å la ditt tidligere kryp inn i fremtiden din. Det er vanskelig å ikke la en tidligere hendelse krype inn i tankene dine i et nåværende forhold, spesielt hvis det var noe traumatisk. Ingen vil bli skadet eller skuffet. Men hvis du puster all slags angst i forholdet ditt, oppretter du sannsynligvis et scenario med en selvoppfyllende profeti. Hvis du ikke legger fortiden din i fortiden, så kommer det til å ødelegge din fremtid. [Les: Hvordan slippe fortiden og bli begeistret av fremtiden]

# 11 Finn ut hva utløserne dine er. Hvis du oppdager at enkelte emner eller folk utløse følelsene dine i forholdsangst, må du prøve å stoppe dem som utløser død i sporene sine. Ofte, når vi sitter fast i en kampsyklus, er det på grunn av utløsere som forårsaker angst og forårsaker at vi overreager. Ikke sitte og stuv over disse utløserpunktene. I stedet, ta et dypt pust, endre samtalen, eller fjern deg selv fra situasjonen.

# 12 Har en ventekammerat. Hvis du føler deg engstelig, må du ikke peke på bjørnen. Hvis du begynner å føle en sammenbrudd som kommer på, plukk opp telefonen og ring en venn som vet at du er en gal, angstslidende mutter, men likevel elsker deg allikevel. Å vite at du bare overreagerer, vil de vite hvordan du skal snakke deg ut av hvilket scenario du har skapt i tankene dine.

# 13 Har forstyrrelser i livet ditt. Det verste for enhver engstelig person er ledig tid. Idle sinn er virkelig en djevelens lekeplass. Hvis alt du trenger å gjøre er å sitte og overanalysere alt og for å dele opp forholdet ditt, vil du aldri ha noen fred for deg selv eller din partner. [Les: Hvordan gjøre det absolutt mest ut av din egen tid]

Du vet at det er engstelig og redd hele tiden, er en fryktelig følelse, så finn noe for å fylle de tomme stedene du føler, slik at det ikke er rom for negativ tanke å krype inn og starte deg på feil vei igjen.

# 14 Ikke legg all din energi inn i en ting. De engstelige menneskene jeg kjenner, har vanligvis et fokuspunkt i livet deres og ignorerer periferien av situasjonen. Hvis alt du gjør, fokuserer på forholdet ditt, så skal du overanalysere og overthink det. Et sunt forhold er fullt av venner, familie, gode tider og latter.

Hvis alt du kan tenke på, er tilstanden i forholdet ditt, ikke bare det som er obsessivt, men det er heller ikke sunt. Sett energien inn i mange ting i livet ditt, inkludert deg selv. I stedet for å bekymre deg så mye om hvor forholdet ditt er på vei, tenk på hvordan du kan ta skritt for å gjøre deg til en bedre person og lykkeligere rundt.

# 15 La ting gå. Hvis du finner ut at du stadig leter etter noe fra din betydelige andre, og de ganske enkelt ikke kan gi det til deg, lær å la det gå. Stopp følelsen som den bedre halvparten din, prøver å skape konflikt med vilje eller presse angstsknappene dine. Virkeligheten er at de sannsynligvis går på eggshells prøver å ikke sette av intensiteten som kommer fra forholdet angst. Lær å velge dine kamper og gi opp behovet for å "vinne" hele tiden. [Les: Slik kjemper du rettferdig i et forhold og vokser nærmere]

# 16 Lær når det er på tide å gå bort. Hvis du ikke kan løse problemene dine, vet når du skal gi opp og gå bort. Det er ikke sunt å holde seg i et argument som går rundt i sirkler. Vet når noe ikke kommer til å bli løst, og det er på tide å bare bølge det hvite flagget og gå bort.

# 17 Ikke selvmedikere. Hvis du er bekymret for forholdet ditt, drikker eller tar medikamenter til selvmedisiner bare å gjøre saken verre. Alkohol vil ikke bare løsne dine hemninger, men det vil styre deg ut av kontroll. Dette kan føre til enda flere problemer i forholdet ditt.

# 18 Vær aktiv. Angst er drevet av et hormon som kalles adrenalin. Dermed er det noen ganger fysiske og kjemiske årsaker til forholdet angst. Når du får det rushet av adrenalin eller følelser av angst, kan en ti minutters spasertur hjelpe den til å bevege seg gjennom kroppen og slappe av ditt parasympatiske system nok til å begynne å tenke mer rasjonelt. Øvelse er en av de beste måtene å overvinne din angst. [Les: 25 inspirerende tips for å bli motivert og trene]

# 19 Vær ærlig. Jo mer du prøver å skjule hvordan du føler deg, jo verre blir det. Hvis du ikke kan snakke med din signifikante andre om dine følelser, kan det være verdt å se en terapeut. Noen ganger er angsten du føler er symptomet på noe mye større enn tilstanden i forholdet ditt. Hvis det kommer til det punktet der det styrer din fagforening og også overstyrer livskvaliteten, kan det være på tide å ta større skritt for å overvinne det.

# 20 Vet du er ikke alene. Angst er noe som alle føler. Du trenger ikke å skjule det eller skamme seg over det. Relasjoner kan få deg til å føle deg sårbar og gi ut din største frykt. Ta hjerte, du er ikke den eneste som går gjennom tøffe tider. Det blir bedre hvis du bare kan ri den ut, puste og prøve å slappe av litt.

[Les: Hva det føles som å oppleve angst i et forhold]

Angst er en av de verste følelsene du kan oppleve, spesielt hvis den aldri går bort. Hvis du opplever relasjonsangst, vil det sannsynligvis ikke gå bort alene. Men ved å holde disse 20 tipsene og feilene i tankene, kan du bidra til å holde angsten din i sjakk og lede et lykkeligere, mer oppfylt liv.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar