Relasjonsavhengighet: Er du en seriell dater som elsker kjærlighet?

Innholdsfortegnelse:

Relasjonsavhengighet: Er du en seriell dater som elsker kjærlighet?
Relasjonsavhengighet: Er du en seriell dater som elsker kjærlighet?

Video: Relasjonsavhengighet: Er du en seriell dater som elsker kjærlighet?

Video: Relasjonsavhengighet: Er du en seriell dater som elsker kjærlighet?
Video: DIY - Как построить мини-бассейн для домашних животных из магнитных шариков (удовлетворительно) 2023, September
Anonim

Fortsatt å gå fra partner til partner? Tid for å finne ut om du kanskje har en slektskapsrelatert avhengighet, og her er 10 subtile ledetråder, det er sannsynligvis sant.

Vi alle kjenner noen med et relasjonsavhengighet. De er den typen person som rett og slett ikke kan være singel lenger enn noen få uker uten å miste sinnet. De svømmer fra forhold til forhold uten egentlige brudd i mellom, ofte kaste bort tidligere følelser de hadde mot noen andre. De låses raskt til noen nye, frykter ingen reelle konsekvenser, og løsner like enkelt.

Til slutt krever de den perfekte delen av forholdet før alt går galt. Følelsen av bryllupsreiseperioden, der ting fortsatt er friske og morsomme før noen virkelige problemer eller grovhet er satt i, er svært vanedannende.

Denne bekymringsløse følelsen av kjærlighet og lykke med flere partnere etter hverandre stimulerer exhilaration, lidenskap og spenning. Når de gjentar dette mønsteret og oppnår de samme resultatene, blir seriell monogami blitt en vane. [Les: Når ingenting gjør deg glad, gjør lykke til standardstandarden din]

Men ofte skjønner de ikke årsaken til at de fleste av disse relasjonene aldri ser ut til å trene, er fordi de ikke har pusteplass mellom hver partner. Dette betyr at de ikke har noen reell måte å ikke dra emosjonell bagasje fra ett forhold til det neste. Det er ikke tid til å håndtere sine gjenværende følelser om hvordan det andre forholdet gikk galt, eller hvordan de kunne forbedre seg selv i fremtiden.

10 måter å finne ut om du har en relasjonsavhengighet

Bare å få din følelse av selvverdighet fra andres kjærlighet og hengivenhet alene, kan være ganske skadelig for din evne til virkelig å koble til et annet menneske. Forholdsrelaterte narkomaner må lære å elske seg selv først, i stedet for å lete etter selvkjerning i andre mennesker. Denne typen tilnærming kan øke deres ego og selvtillit, men det virker bare så lenge før det bare blir en krykke.

Mange mennesker som har en relasjonsavhengighet, skjønner ikke engang at det påvirker dem. Men når alle dine følgesvenner blander seg inn i hverandre, kan det være på tide å ta en titt på dine relasjonsmønstre og finne ut om du faktisk er en rusavhengige.

# 1 Du kan ikke være alene. Ideen om å ikke ha en signifikant annen, gjør deg virkelig bums. Du foretrekker å ha en partner til enhver tid, i stedet for å håndtere vondt og angst på å gå gjennom en rotete breakup eller bruke tid til å være single. [Les: Lær hvordan å være single etter et langt forhold]

# 2 Du krever kjærlighet. Du er ikke typen å rulle over etter sex og bare gå i dvale. Du vil krølle opp i en stor ball med din partner og kose. Du finner hele tiden deg som ønsker klemmer og kyss og ømhet, og du elsker det når noen ser på deg gjennom røykskjermen av valpens kjærlighet.

Den følelsen av noen som lengter etter berøring og vil ha intimitet med deg, er det som brenner deg. [Les: Hvorfor type attraksjon er viktig for ekte kjærlighet?]

# 3 Du trenger noen til å få deg til å føle deg bedre. Å ha en ny partner i livet ditt, øker selvtilliten. Det er nesten som om å ha noen som er tiltrukket av og interessert i deg, hindrer deg i å konfrontere eventuelle feil du har. Det føles bra for egoet ditt for at noen skal være gal mot deg, bare sørg for at du ikke bruker den personen som et band-hjelp for å stoppe deg selv fra å tenke på alle problemene i dine tidligere forhold.

# 4 Nye starter bry deg ikke. De fleste trenger tid til å sørge for et forhold som avsluttet, men du liker å gå videre og finne noen nye så raskt og enkelt som mulig. Du har ikke mye av et problem som etterlater gamle følelser og går videre til et annet forhold, uten å ha litt tid til å tilpasse seg enkeltliv.

# 5 Du kan ikke huske sist gang du var singel. Det føles som forrige gang du var offisielt singel var for mange år siden, og det varede bare et par måneder til du fortsatte. Å være alene for lang tid føles utenlandsk og ubehagelig for deg. Du hater ideen om at ingen har interessert i å være med deg.

# 6 En ny partner endrer utsiktene dine. Når du har funnet deg selv i enden av en oppbrudd, føler du deg ganske skadet og dystert, men når du finner noen nye, begynner du automatisk å føle deg bedre. Det tar ikke deg veldig lang tid å gå videre når du finner ut at den nye beauen gir deg den følelsesmessige og mentale boosten du trengte etter oppbrudd. [Les: 10 grunner til at du kanskje trenger å ta en pause fra dating]

# 7 En natt står ikke for deg. Du hater å ha raske, meningsløse fluer med noen. I stedet vil du helst ha noen du vet hvem som skal holde seg fast etter sex for første gang. Utfordringen er ikke nødvendigvis i jakten på deg. Det er i imponerende dem nok at de vil bli.

# 8 Du tror at dine exer fortsatt elsker deg. Du nyter ideen om å holde venner med exes, fordi du i hemmelighet vil at de vil ønske deg. Det virker ikke alltid, men du liker å forestille deg at de fortsatt er furu for deg. Du tror at hvis du holder deg nær med dem, er det en sjanse for at de begynner å savne deg, fordi du tror de aldri vil finne noen bedre enn deg.

# 9 Oppbrudd er ikke noe problem når du har alternativer. Du har ikke noe imot å slutte et forhold.Men bare når du vet at du har noen andre tilgjengelige for deg å starte noe nytt. Du knytter svært sjelden opp med noen først, når du ikke har noen andre rundt det du potensielt kunne gå videre til. Det er for risikabelt for deg å gå kaldt kalkun. [Les: 15 grunner til at det er enkelt for en tid kan også være moro]

# 10 Du beveger deg alltid raskt. Du har en vane med å ikke ta sakte sakte. I stedet er du nesten alltid den første som sier "Jeg elsker deg" eller tar dem på tropiske ferier etter et par uker og snakker om å ta dem til å møte familien din etter den første datoen.

Ikke haste det for å tvinge en rask tilkobling bare slik at du har noen nye i livet ditt. La det spille naturlig ut.

[Les: Hvordan holde seg fra å flytte for fort i et nytt forhold]

Å ha en relasjonsavhengighet trenger ikke nødvendigvis å være en dårlig ting, så lenge du ikke ender opp med å bruke disse følgesvennene bare for å få deg til å føle deg bedre om deg selv. Tillat deg selv å være glad og singel for en stund.

Anbefalt: