Beklager bryte opp? 10 tegn du bør gi det en annen sjanse

Det er vanskelig å vite når det er riktig tidspunkt å bryte opp med noen. Noen ganger kan du ønske du ikke hadde det. Her er 10 tegn som viser at du angre på å bryte opp.

Å bryte opp er vanskelig å gjøre. Vi vet alle det. Enten du har gått ut i fem måneder eller fem år, å vite at du er i ferd med å skade noen du pleide å * eller fortsatt gjør *, bryr seg om det kan være veldig tøft. Ofte er oppslag ikke svart og hvitt. Noen ganger slutter du med anger å bryte opp.

Det er imidlertid sannsynlig at vi alle går gjennom smerte når vi deler opp med noen. De første stadiene av sorg er svært vanskelig. Og det er forvirrende fordi vi ikke kan fortelle om smerten vi føler er fordi vi bare savner en person som pleide å være en stor del av våre liv, eller hvis vi gjorde en stor og katastrofal feil.

Hvordan vet du om det er sorg eller du angre på å bryte opp?

Å finne ut forskjellen mellom de to kan være vanskelig. Like enkelt som å finne det for smertefullt og løpe tilbake til ex, med tiden du romantiserer ditt tidligere forhold, glem alt smerten du gikk gjennom, og bestem deg for å gi ting en annen gang. [Les: Skal du skrive din eks? Veiledningen for å gjøre deg opptatt]

Hvis du ikke er sikker på om du virkelig angre å bryte opp, eller det er bare en forbipasserende fase, ta en titt på skiltene nedenfor. Hvis de høres ut som deg, kan det være at du ikke kommer til å komme over denne så fort. Du har kanskje vært litt forhastet, og kanskje du burde ikke ha la denne personen gå.

# 1 Du tenker på dem hele tiden. Selvfølgelig, i de første dagene av en oppbrudd, er våre sinn ganske mye mettet med følelser. Vi obsesserer over hver liten detalj som gikk galt, så vel som reenact breakup gjentatte ganger. Dette er helt normalt.

Hvis uker og måneder passerer, og du fremdeles finner alle dine våkne øyeblikk opptatt av å tenke på dem, kan du virkelig ønske dem tilbake. Selvfølgelig er dette basert på antagelsen om at tankene dine om dem er positive i stedet for følelser av bitterhet og sinne! [Les: De 7 stadiene av heartbreak når du blir en persons eks]

# 2 Ingen andre du har møtt, sammenligner selv eksternt. Det tar noen mennesker lenger enn andre å føle seg klar til å gå videre og komme tilbake i dating spillet igjen. Men hvis du føler seg klar til å komme tilbake der ute og likevel ikke ser ut til å kunne møte noen andre som gnister den fjerneste interessen i deg, er dine følelser for exen din muligens fortsatt i live.

Noen ganger når vi i nye relasjoner og ting begynner å bli pæreformet, husker vi våre exes med rosa tonet briller. Vi idealiserer alt som skjedde i det forrige forholdet. Dette er veldig forskjellig og ikke å forveksles med å aldri finne noen som lever opp til hvor mye du beundret, respektert og fortsatte med ex.

Hvis hver gang du vurderer å være sammen med noen andre, avgjør du for det nest beste, kan det være på tide å gi deg en oppsummering. [Les: Runde to - 10 tegn skal du komme tilbake med din eks]

# 3 Du føler deg som en halv person uten dem. Det er bare noen mennesker vi kommer over i våre liv som berører oss dypere enn vi noen gang kan forestille oss. De forandrer oss. De inspirerer oss. De får oss til å være det beste vi kan være og bli så dypt innblandet i våre liv at vi ikke vet hvordan vi kan leve uten dem.

Hvis dette høres ut som deg og din ex, vil det være veldig vanskelig å forestille deg å finne det samme bindet igjen, og du føler deg helt tapt uten dem. Hvis du møtes, føles det som å gå hjem. Husk at det er en forskjell mellom denne typen følelse og bare å gå tilbake til noe fordi det er lett, kjent og trøstende. Hvis du gjør det, faller du bare inn i samme misfornøyd mønster igjen.

Frykt for å sette oss der ute, måtte prøve å kjempe for vår lykke, ikke være grunnen til å holde seg i eller gå tilbake til et forhold. Men hvis du føler at exen din fullfører deg, og den følelsen pinner rundt, er det kanskje noe der er spesielt mellom dere to.

Noe verdt å kjempe for mer enn noe annet. [Les: Alt er rettferdig i kjærlighet og krig: Hvorfor må du forfølge det du vil]

# 4 Det er fortsatt det beste sexet du noensinne har hatt. Dette kan være vanskelig. Fantastisk sex kan ikke være slutten, alt er alt et forhold. Men for å ha virkelig fantastisk sex ligger det vanligvis dypere gnist og sammenheng mellom to personer som går utover fysisk tiltrekning.

Par som har vært sammen lenge, får vite hva den andre personen liker og vet hvordan de skal utføre alle deres favorittbevegelser. Det er viktig å gi nye partnere tid til å bli kjent med deg i soverommet.

Men hvis du hadde andre partnere og ingenting slår seksuell kjemi og lidenskap du og din ex hadde, er det ikke rart at du angre på din oppbrudd. [Les: Sex med en ny partner: Slik starter du eventyret med et slag]

# 5 Du stoler fortsatt på hverandre hele tiden. Vet du at hvis du trengte dem, ville de ganske mye slippe alt for å komme til hjelp? Uansett om det er en ny garderobe du kjøpte opp trappen, å være skulderen din til å gråte etter en annen virkelig stressende dag på kontoret.

Hvis din eks er der for deg på en måte som ingen andre er, lurer du på om du var for hastig da du ringte tid på forholdet ditt.

# 6 Du vil fortsatt gjøre noe for hverandre. Hvis din ex ringte deg og sa at de måtte forlate landet og ville at du skulle komme med dem, ville du gå? Hvis de var i en farlig situasjon, ville du haste til deres hjelp? Vil du gi dem din siste krone i verden?

Og vet du at de ville gjøre det samme for deg? Hvis du vet det er sant, kan du ha tatt en dårlig beslutning når du deler opp. [Les: Vil du komme sammen igjen? Hvorfor sakte og stabil er den eneste veien fremover]

# 7 Du var lykkeligst da du var med dem. Siden breakup har du ikke følt seg lykkeligere. Du vet at livet ditt var best når du var sammen. Selv når du møter noen nye, kan de ikke gjøre deg så glad som du var med din eks.

Lykke er så viktig, faktisk trumper det nesten alt annet. Hvis du føler den måten om noen du kanskje vil prøve og få dem tilbake!

# 8 Du panikk at det er for sent, og du vil aldri kunne forandre fortiden. Hvis magen alltid er i den rare gut-wrenching knuten fordi du vet, dypt ned, vil du bare ha din partner tilbake. Dette er ditt hjerte som forteller deg, du har gjort en feil.

# 9 Du savner også de dårlige delene. Hvis du skjønner at du savner alt om dem, ikke bare de gode tider eller de tingene de gjorde for deg, men hver eneste del av personen. Det kan være på tide å gi forholdet ditt en annen sjanse. [Les: Hvordan vinne din eks tilbake på en sunn måte]

# 10 Du leter etter en ny sjanse. Hvis alt du tenker på, er hvordan du ville gjøre ting annerledes hvis du hadde en ny sjanse, så er det kanskje på tide å se om du ikke kan la opp ting og begynne på nytt!

[Les: Breakup til sminke: 10 måter å elske en ny sjanse til]

Beklager en oppbrudd føles ganske forferdelig. Hvis du gjenkjenner disse 10 tegnene, er det på tide å sette fortiden bak deg og gi forholdet ditt et annet skudd.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar