Refill med denne Protein-pakket Peanut Butter og Jam Smoothie Oppskrift

Innholdsfortegnelse:

Refill med denne Protein-pakket Peanut Butter og Jam Smoothie Oppskrift - øVELSER 2023
Refill med denne Protein-pakket Peanut Butter og Jam Smoothie Oppskrift - øVELSER 2023
Anonim

Det er svært få situasjoner i livet som ikke forbedres av et smørbrød, men en av de få unntakene er i et treningsrom som endrer seg etter en treningsøkt. Å spise en smørbrød det ser rett og slett rart ut, la det være å lage en fra bunnen av.

Dette betyr ikke at du ikke vil ha et smørbrød i et treningsrom på treningsstudioet, men du må derfor være smart og smidig med underlaget for å gjøre det til et akseptabelt skaprom.

Nå mens du kan lage en smoothie ut av omtrent hvilken som helst type sandwich, forutsatt at du har en sterk nok blender, er det sannsynligvis ikke den smarteste tilnærmingen å skyve en BLT-baguette i NutriBullet. Savory smoothies med biter av bacon flytende på toppen er ingen idé om en god tid.

I stedet, ta din smoothie inspirasjon fra kongen av søte (ish) smørbrød - PB & J. Elsket av både amerikanske ungdommer og NBA-basketballspillere (seriøst, 2007-08 Boston Celtics vant en ring på baksiden av PB & Js, og nå er alle på det), det samme er peanøttsmør og gelé / syltetøy sandwich den etter-treningsmatta vi burde alle skal spise.

For å gjøre PB & J til en enda bedre tanking, bruk nedenstående oppskrift. PB leveres av peanøttsmør (duh) og peanøttsmørspulver. Det sistnevnte er et must for en skikkelig sunn smoothie-maker skap, fordi den pakker proteinstammen av peanøttsmør med langt mindre fett. J kommer fra jordbær og berry-flavored proteinpulver. Du kan kaste litt syltetøy også hvis du vil, men vær klar over at dette vil forandre ernæringsmessig sminke av smoothie.

ingredienser

  • 250 ml usøtet vaniljemandelmelk
  • 1 spsk peanøttsmør
  • 2 ss peanøttsmørspulver
  • 1 scoop proteinpulver (fortrinnsvis vanilje eller bær smak)
  • 1 msk chia frø
  • 1 tsp flaxseeds
  • 110g frosne jordbær
  • 6 isbiter

Næringsinformasjon

kalorier 518 Protein 42g karbohydrater 38g fett 22g

Denne oppskriften oppstod først i den amerikanske utgaven av Menns Fitness

Populært emne