Påfyll etter kjøringen din med denne grønne gjenvinningsjeglen

Innholdsfortegnelse:

Påfyll etter kjøringen din med denne grønne gjenvinningsjeglen - øVELSER 2023
Påfyll etter kjøringen din med denne grønne gjenvinningsjeglen - øVELSER 2023
Anonim

Foto: Adrian Lawrence; styling: Emily Kydd

Det første trekket mange gjør etter en tøff løp er å flop på sofaen i flere timer, ideelt omgitt av en sackful av junk food. Mens ingen sier at du ikke skal belønne deg selv med din favorittmat etter en løp, er det verdt å vurdere hva kroppen trenger for å få det til å komme seg fra innsatsen du har satt inn.

Mens vekt trening entusiaster vil typisk blande opp en protein shake til brensel muskel reparasjon og vekst etter en trening, løpere må fylle opp glykogen reserver sapped av deres fortau-pounding. Det betyr energirike karbohydrater, og mange av dem. Protein er fortsatt viktig, selvfølgelig, og hvis du tilbringer mye tid i det store, men fryser utendørs under vinteropplæringen, vil du også legge på vitaminer og mineraler kroppen din trenger for å holde seg i tips- topp betingelse.

Denne grønne oppskriften drikk oppskrift er tatt fra The Runner's Cookbook av registrert ernæringsfysiolog Anita Bean (RRP £ 14,99, Bloomsbury) og gir akkurat hva kroppen trenger etter en kamp med intens hjerte-trening. Spenaten bringer vitamin C, folat og omega 3 til bordet, og når du blitzer opp med kiwi og banan, vil du bare smake de søte ting uansett, så selv de mest engasjerte grønne bladhattene vil kunne mage drikken. Og hvis du også legger til i valgfrie linfrø, får du ytterligere treff på omega 3, noe som bidrar til å redusere betennelse etter trening. Hva venter du på? Få blandingen.

ANBEFALT: The Runner's Cookbook gjennomgang - enkelt, deilig og ikke bare for løpere

Grønn gjenopprettingskonsept

Ingredienser (gjør en servering)

  • 250 ml mandelmælk eller kokosnøtt vann
  • 2,5 cm fersk ingefær, skrelt
  • 2 håndfull spinat
  • 1 kiwi frukt
  • 1 banan
  • 1 msk hørfrø (valgfritt)
  • Noen isbiter

Metode

Blitz alle ingrediensene i en blender eller matprosessor til glatt. Hell inn i et glass og server umiddelbart.

Ernæring

kalorier 261 Protein 7g fett 8G -av hvilke saturater 1g karbohydrater 38g -av hvilke sukkerarter 35g Fiber 7g

Populært emne